- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Benim de yok temizimHENÜZ hiç kacamagim yok dikkat çekerim
Ayyyy ins agzin salatalik yesin :) valla
Kuzum hormon maalesef ödem yapabilir
Oyyy balım benim ya teşekkürler ederimhadi yen nevresteyi lütfen onun elinde görmek istiyorum artık bunu
29 ocakta bizimkiler farkedecek mi merak ediyorum 70 olup gitsem yanlarinaAynı şeyi ben de yaşıyorum canımOkul açıldı oooo çok kilo almışsın dedi arkadaşlar...Şimdi çok vermişsin yeter diyorlar...Annemler yine öyle çok kilo aldın dediler yaz sonu Şimdi biraz hasta olsam hemen diyetten yeter hasta olacaksın diyor..
Tabi canım bebek daha önemlimecburum eflalim artık.GÜZEL takimim beni bu ay idare eder dedimdi :)))))))
Ne zamn test gunu canim allahin izni ile olacak insallah her sey yolunda gidecekkuzucum dün akşam döndüktest günümü bekliyoruz, sonra hamilelik haberimizi alirsak insaAllah Dr. ayarlıcaz
Inşallahkuzucum dün akşam döndüktest günümü bekliyoruz, sonra hamilelik haberimizi alirsak insaAllah Dr. ayarlıcaz
29 ocakta bizimkiler farkedecek mi merak ediyorum 70 olup gitsem yanlarina
yok kuzucum buradaki subesinde yaptircam testiAnnen gelince rahat edersin çok iyi olmuş
Hamilelk haberi için ankarada olcaksınız yaniii
Ben onh da sizle istanbulda ilgilenen dr yapacak sandım
Allahım hadi inşallah saydınım
Baya dolmuş hem de efserim
Ayy aldınız mıSalonumun yeni masa sandalyrlerini aldik sonunda. Salondaki takimi bosaltma zamaniiiiiiiiii
Ne zamn test gunu canim allahin izni ile olacak insallah her sey yolunda gidecek
Begüş diliminin ucundan yazını dilinin ucundan anladımİyiyim hemson çok sağol hafta sonu biraz zorlanıyorum ama eskiye gore çok iyiyim
Sen napiyosun nasılsın
Olsun masum, tadı güzeldir,kek olsunda her türlü yenir
Yedim ama şöyle,esimin diliminin ucundan alıp tadına baktım bitek, güzelde olmuş namizsiz
Sana güvenim tam tammmmmİlk postayi atlattim 2 cevizle yirttim mukellef bi sofradan.kardesimi biraktik simdi.Eskisehir yolculugu basliyor.
Çiğ havuç çooook faydalı eflalim koy tabi afiyet olsun
insAllah MakbusumNe zamn test gunu canim allahin izni ile olacak insallah her sey yolunda gidecek
Guldure bildiysem ne mutlu banaKiz deli kahkaha attim yolda
yok kuzucum buradaki subesinde yaptircam testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?