Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar inşallah en geç 2 haftaya 99 partim var kimseye söz vermeyin
Şimdiden kıyafet lerinizi hazirlayin:KK45:hatta Nare83 Nare83 gibi süslü hanımlar kuaför randevusu nuda alsin:KK45:

Bugün gidip 3 oje, allık, göz kalemi ve eyliner almıştım onlarıda alıp gelirim
Siyah balık elbise giyerim:süslü::süslü:

5 ay oldu bugün itibariyle diyete başlayalı artık bünye istemiyorum istede benim elimde değil mi yemeyecegim dedim mi yemeyecegim aha şimdi mutfakta düğme tatlısı var misafirler e ikram ettim kalanı komşulara dagittim kalmadı bitti iste
5 ayda ben de böyle olur muyum vücudum alınır mı bu duruma haftasonu güzel ama haftaiçi isim zor

Kendim yapıyorum Fulya beyazlar var maalesef...
Kesim için haftaya gideceğim inşallah.
Sende Güle güle kullan canım bakımlı olmak iyi hissettiriyor insana. :KK66: :KK66:

ben de önceden evde boyuyordum. ama yaklaşık 7 yıldır röfle yaptırıyorum. o yüzden kuaföre gidiyorum. dip boyaları da ona yaptırıyorum. ama evet gerçekten moralim için iyi oldu canım. mutlu oldum resmen :KK73:

Yok canim ondan degil boyle yuvarlak yuvarlak olur hatunlar onu dograyip tuzlayip basarlar oyle yapiliyor...
netten bir bakayım merak ettim. ben tam bir peynir aşığıyım :KK36:

Bugünkü menü açıklaması
Kızlar AVM ye gittik Flormar a uğradım birşeyler alıp cikicak tim , çiger Alip evde yapacaktım AVM önünde yöresel çadırlar vardı eşim dedi hadi kokoreç yiyelim bana uyan birşey yoktu evde yerim dedim

Market vs derken. Geç oldu bı kahve içtim bitti şuan açım ama limonlu çay içiyorum

Eş kişisi baklava ve çay içiyor .

Yarın için ıspanak yaptım ya , düzgün yemekim iki gündür , yoğurt ıspanak , salata ve ceviz düşünüyorum ...

çok açsan 2 kaşık yoğurt al ağzına canım. açlığını keser.

Yahu bu hafta sonu ne yoğun geçiyo yaaa

sen hep meşgulsün canım yaa. ben hep öyle görüyorum seni :KK70:

Cnm salata filan yemek istemedi kuru kuru sebze yemeği candır ,

Karnibahar ve brokoli aldım onlarıda pisircem hafta içi..

Çarşamba ve perşembe de protein yemeyi planlıyorum ama şu kabızlığı naocam ya :KK43:. Yemin ederim agliycaktim bugün :KK43: doğum yapmış gibi oluyorum tövbe :KK43:
Canım acı pul biber ya da biber salçası tüketsen işe yaramıyo mu. Onlar güzel gevşetiyo

Canım acı pul biber ya da biber salçası tüketsen işe yaramıyo mu. Onlar güzel gevşetiyo

Ya eşimin arkadaşı Urfa'dan
Pul biber ve kuru kırmızı biber göndermiş ama o kuru kırmızı biberi nasıl tuketirim ? Bilmiyorum ama baya acı kuru kuru yenirmi acaba uzmanına soralım Antepia27 Antepia27

Pul biber ve kuru kırmızı biber göndermiş ama o kuru kırmızı biberi nasıl tuketirim ? Bilmiyorum ama baya acı kuru kuru yenirmi acaba uzmanına soralım Antepia27 Antepia27
Eşime sordum dediğin biber nasıl kullanılır diye çorbaya atılıyomuş, kavurup kullanabiliyomuşsun bi de salatalara doğrayabiliyomuşsun

Rende yapip cigkofteye kisira kat kuzu mis mis

Eşime sordum dediğin biber nasıl kullanılır diye çorbaya atılıyomuş, kavurup kullanabiliyomuşsun bi de salatalara doğrayabiliyomuşsun

Çorbaya atamamda çok acı :(
Kavurdum geçen azıcık yağda hiç haslamsdim ama kuru kuru güzeldi , salataya eklendiğini bilmiyordum. Ekleyim saol cnm Antepli mi eşin ?

Sinameki çok kötü ya ne varsa söküyo altüst ediyo bağırsaklar tembelleşiyo Bağırsaktaki faydalı bakterileri de atıyo ben tavsiye etmem:KK35:
Herzaman icerse skintili canim vucut alisir ona.Ama cok zordaysa yapabilur bir kerelik

Back
X