Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia Ausencia :KK60::KK60::KK200::KK200: özlemiş olabilirim seni biraz:KK61:

:KK200::KK200::KK200:arada cee dedim ama hiç geçmiş okumadan senin gibi gülüm :KK15::KK15::KK15:

Auuuuussssss sesimize gel tontiğimmm:KK19: Ausencia Ausencia

tontikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :skandal::skandal:

Gel de anlat atraksiyonlu dk ları:rolleyes:

Tatlılar da gömülmüş cuma hedefi aşınca miu nabacak acabaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nolduuu kii acaba merak ettim..

Şimdi geldin fuar olaylı gecti dedin bizi merakladırdın arkası yarın gibi oldu
oldu mu şimdi Ausencia Ausencia

Anlatayım canlar ...
Şimdi fuarda Dünya üzerinde sadece 2 ülkede olan gerçek savaş simülasyonu standı vardı ... Ülkemiz için büyük bir başarı ama reklamı bile yok ...
Neyse ... Simülasyonda atış yapıyorsun ... sıradayız ... Yusuf çok istiyor . Ana baba günü ... bekle dur ... birden önlerden bir bas bas bağırma kavga .... tartışma 5 dk dan fazla uzadı baktım , sırada ilerlemiyor olay durdu .... ben bi öne doğru sıyrıldım :KK53::KK53::KK53: Bir kadın bir erkek gelmişler protesto ediyorlar , Allahımmmmmmm vatan kurtaran cinsten :işsiz:sırada bekleyen babalarla kişiler , kişilerle firmanın standa koyduğu yetkili eni konu kavga halinde ... yusuf korktu ... silahsızlanma istiyorlarmış ... dedim bi üst perdeden sesimle ... pardonnnn bakar mısınııııız :confused::confused: Olay ne ? neyin aktivasyonluğuna soyundunuz ???? kadın bana anlatayım hanımefendi , şiddette karşıyız dedi ... öğretmeniz biz dedi ... çocukları koruyoruz ... Neye karşısınız yahu dedim ? kimi koruyorsunuz ? oğlum sırada korktu , anne neden kavga ediyorlar dedi ??? bak siz gelince korktu diyorum altını çizin ... hangi şiddete karşısınız ??gelip kavga eden sizsiniz .... biz burda sanal sanal atış yapıp yolumuza bakacaktık .... öyle bi kem küm ... dediler ilerlediler ... bu sefer az ilerden foto çekmeye başladılar ... milleti ... o arada işte değnek geldi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: simüslasyon durdu tabii .. bunları bekliyor millet ... değnek gitti yanlarına ... 45 sn içinde baktım adamlar salonu terk etti :KK75::KK75::KK75::KK75: dedim ne oldu .... baaaaak işine dedi bana :63::63::KK70::KK70::KK70::KK70:

En sinir olduğum şeydir , bla bla bla :ukala::ukala::ukala: bi de çık makinenin üzerine soyun ...şov işte .

@cakil80 ausun başarı hikayesini mutlaka oku ben linkini bilmiyorum ama başarı hikayeleri kisminda 30kiloya veda gibi birseydi
Ausencia Ausencia linki sana zahmet çakıl icin etiketlermisin

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hoscakal-30-kilo.1007330/

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Bugünkü menü açıklaması

Kızlar AVM ye gittik Flormar a uğradım birşeyler alıp cikicak tim , çiger Alip evde yapacaktım AVM önünde yöresel çadırlar vardı eşim dedi hadi kokoreç yiyelim bana uyan birşey yoktu evde yerim dedim

Market vs derken. Geç oldu bı kahve içtim bitti şuan açım ama limonlu çay içiyorum

Eş kişisi baklava ve çay içiyor .

Yarın için ıspanak yaptım ya , düzgün yemek uiyemedim iki gündür , yoğurt ıspanak , salata ve ceviz düşünüyorum ...

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

geçmişi okumadım ama bu mesajdan anladığım , banu menü paylaşınca bir sürü .... az yemişsin masummmm mesajına maruz kalmış :confused::confused::KK70::KK70::KK70:

Cnm salata filan yemek istemedi kuru kuru sebze yemeği candır ,

Karnibahar ve brokoli aldım onlarıda pisircem hafta içi..

Çarşamba ve perşembe de protein yemeyi planlıyorum ama şu kabızlığı naocam ya :KK43:. Yemin ederim agliycaktim bugün :KK43: doğum yapmış gibi oluyorum tövbe :KK43:
Banum sabahları yarım çay bardağı zeytinyağı iç balım
Bir de sen acı biber turşusu artı türk kahvesi ve tekvesi tüketiyordunn
hem dövüyo hem seviyo oohh :KK53:
Az önce gittim yarın için karnıbahar aldım yarın haşlayıp yoğurtlayıp yicem bak :KK60::KK60:
Oh mis gibiii
He hem dövüp hem seviyom napamnm
Anayım ben anaaaa:110:
Sence:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Rende yapip cigkofteye kisira kat kuzu mis mis
Kız neler diyor senin dilin:sinirli:
Ne çiğköftesi:sinirli:ne kısırı şimdi:sinirli:

Menüm
Sabah yumurta salatası zeytin peynir kahvaltılk sos 2 dilim t buğday ekmek
Yarım armut
Öğlen 1 kaseye yakın musli 1 elma
Aksam 1 kase tarhana çorbası 5 Kasik patates salatası 7 8 tane hamsi

2 buçuk lt su
20 dk hit kardio 200 puan
1 mile Leslie 45 puan
10 dk karın 30 puan nehirnil111 nehirnil111

:KK200::KK200::KK200:arada cee dedim ama hiç geçmiş okumadan senin gibi gülüm :KK15::KK15::KK15:

Anlatayım canlar ...
Şimdi fuarda Dünya üzerinde sadece 2 ülkede olan gerçek savaş simülasyonu standı vardı ... Ülkemiz için büyük bir başarı ama reklamı bile yok ...
Neyse ... Simülasyonda atış yapıyorsun ... sıradayız ... Yusuf çok istiyor . Ana baba günü ... bekle dur ... birden önlerden bir bas bas bağırma kavga .... tartışma 5 dk dan fazla uzadı baktım , sırada ilerlemiyor olay durdu .... ben bi öne doğru sıyrıldım :KK53::KK53::KK53: Bir kadın bir erkek gelmişler protesto ediyorlar , Allahımmmmmmm vatan kurtaran cinsten :işsiz:sırada bekleyen babalarla kişiler , kişilerle firmanın standa koyduğu yetkili eni konu kavga halinde ... yusuf korktu ... silahsızlanma istiyorlarmış ... dedim bi üst perdeden sesimle ... pardonnnn bakar mısınııııız :confused::confused: Olay ne ? neyin aktivasyonluğuna soyundunuz ???? kadın bana anlatayım hanımefendi , şiddette karşıyız dedi ... öğretmeniz biz dedi ... çocukları koruyoruz ... Neye karşısınız yahu dedim ? kimi koruyorsunuz ? oğlum sırada korktu , anne neden kavga ediyorlar dedi ??? bak siz gelince korktu diyorum altını çizin ... hangi şiddete karşısınız ??gelip kavga eden sizsiniz .... biz burda sanal sanal atış yapıp yolumuza bakacaktık .... öyle bi kem küm ... dediler ilerlediler ... bu sefer az ilerden foto çekmeye başladılar ... milleti ... o arada işte değnek geldi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: simüslasyon durdu tabii .. bunları bekliyor millet ... değnek gitti yanlarına ... 45 sn içinde baktım adamlar salonu terk etti :KK75::KK75::KK75::KK75: dedim ne oldu .... baaaaak işine dedi bana :63::63::KK70::KK70::KK70::KK70:

En sinir olduğum şeydir , bla bla bla :ukala::ukala::ukala: bi de çık makinenin üzerine soyun ...şov işte .

Muhalefet olmayı iş sanan insanlar var ya..
Hey Allahım ciddi insanın keyfini sinir bozukluğuna çevirecekler..

Ama sonunu anlamadım ausum bereye çıkıp soyunmaca ay ne demek o

Menüm
Yarım armut

2 buçuk lt su
1 mile Leslie 45 puan
Güzel menü canım..
akşam menğsünde patates yer miydim hayır asla.. zaten yeterince doyurucuymuş..

Hafta içi akşam menülerinde karbon olmamasına dikkat et emi

Anlatayım canlar ...

Soyunma kısmını ben yaparım no sıkıntı :D

Menüm
Yarım armut

2 buçuk lt su
1 mile Leslie 45 puan
Ayyyy patates salatasıııııııı:KK68:

5 ayda ben de böyle olur muyum vücudum alınır mı bu duruma haftasonu güzel ama haftaiçi isim zor
Senin elinde yemeği ağzına goturen el.senin elin bunu unutma tüm bedenin senin emrinde sen onun değil sen onu yonetiyorsun o seni değil ben devamlı böyle düşündüm belki çok takıntılı ama her lokmami hesap kitap yaparak yedim ben ilk ayda kaçamak yapmadım 2 ayda 3 ayda 4 ayda da bunu başaracağım nasıl yiyip kilo aldiysam yemeyip vereceğim dedim

Senin elinde yemeği ağzına goturen el.senin elin bunu unutma tüm bedenin senin emrinde sen onun değil sen onu yonetiyorsun o seni değil ben devamlı böyle düşündüm belki çok takıntılı ama her lokmami hesap kitap yaparak yedim ben ilk ayda kaçamak yapmadım 2 ayda 3 ayda 4 ayda da bunu başaracağım nasıl yiyip kilo aldiysam yemeyip vereceğim dedim
Sini çikildin kiskiniyirsim bi binim şiçim mi:110:

Muhalefet olmayı iş sanan insanlar var ya..
Hey Allahım ciddi insanın keyfini sinir bozukluğuna çevirecekler..

Ama sonunu anlamadım ausum bereye çıkıp soyunmaca ay ne demek o

kız kimdi onlar unuttum şimdi her eylemde soyunuyorladı ya ... işte bunlarda da bi o eksikti heh femen miydi memeciler :KK53::KK53:

Ayy ama az yemiş abla :KK70:

mazereti olmasa az yemezdi banu :KK51::KK51::KK51:

Soyunma kısmını ben yaparım no sıkıntı :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X