Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayran yoğurt sütDiyete yeni basladigmda esime al demistim. Abartmis o da. Bitmiyor ki bi turlu. Ama yemiyecegim artikalternatif ne yesem ki cok acikinca, ayran en iyisi galiba degil mi ?
Benimde midem bulandı bende baktım. İsmi görünce. Poposunu o kadar göstermekte ne var anlamıyorum. Yani kocaman cidden sadece popodan oluşmuş gibi kadın.Baktım hatuna S Sguat girls
En nefret ettiğim fizik tipi.. o kadar çok squat çalışmış ki..
Bacaklar da çok kalınlaşmış.. bel dümdüz ince..
Popo dağ kadar.. hiçbir kıvrım yok.. bacaklar![]()
AynenBenimde midem bulandı bende baktım. İsmi görünce. Poposunu o kadar göstermekte ne var anlamıyorum. Yani kocaman cidden sadece popodan oluşmuş gibi kadın.
Evdeyken ben daha uyanmamış oluyomMillet ogle yemegini yedi bitirdi ben daha yeni kahvalti ediyom
Baktım hatuna S Sguat girls
En nefret ettiğim fizik tipi.. o kadar çok squat çalışmış ki..
Bacaklar da çok kalınlaşmış.. bel dümdüz ince..
Popo dağ kadar.. hiçbir kıvrım yok.. bacaklar![]()
Tamam canim. O senin dadlulugun kaptanicemAyran yoğurt süt
Çiğ badem bir iki ceviz
Seni öpcem çok dadlusun![]()
Sen dün o kadar vurdun ettin iyi geldi hee sabaha -200 gördüm tartıdaAynen
Evdeyken ben daha uyanmamış oluyom![]()
GünAydın kızlar be daha kahvaltı yapamadım Yen’i ev ile uğraşıyoruz işlemleri filan az kaldı şükür cumaya geçiyorum eve
Minik sipam olmasa ben de uyurdum ohoooo.Yapilacak vi suru is var yapasim yok evde yemek yok ne yapsam bilmem poffAynen
Evdeyken ben daha uyanmamış oluyom![]()
Kötü olmuş keşke sossuz getirmelerini söyleseydin. Sebze yiyoruz güya cidden soslar çok kaloriliDisari yenek yemeye geldik tavuklu salata istedim bi geldi icindeki salata sosun kalorisi bomba belli sinir oldum ya sadece tavuklarini yiyorum
Disari yenek yemeye geldik tavuklu salata istedim bi geldi icindeki salata sosun kalorisi bomba belli sinir oldum ya sadece tavuklarini yiyorum
White devre dışı bırak sen sporlarında aha begumdesinDinlenmedi vücut ondan oldu herhalde canım hava değişikliği vurur insana
Sana gelemeden haftaya yerime düşerim kuzum çünkü biliyorsun kalıcı değilsana gelemem gibi çünkü takımda bir White gerçeği var ahahaha
![]()
Ay makbuşummm kötü olmuşDisari yenek yemeye geldik tavuklu salata istedim bi geldi icindeki salata sosun kalorisi bomba belli sinir oldum ya sadece tavuklarini yiyorum
Kız daha o tatlının şekerleri yağa dönüşecek dur sen hemen artı gelmezSen dün o kadar vurdun ettin iyi geldi hee sabaha -200 gördüm tartıdaben yiyeyim bundan sonra her akşam ondan sen vur iki üç tane böyle böyle hedefe ulaşırız
![]()
Ben de alıcam yeşilçay şimdi marketten ananalısındanGidem de yeşilçay demliyim yaninada kayisi![]()
Ya ben de bunu soracaktim.Hangi marka ananaslisi cok ovdunuz merak ettim.Ben de alıcam yeşilçay şimdi marketten ananalısından
Ananaslı da mı varBen de alıcam yeşilçay şimdi marketten ananalısından