Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

White devre dışı bırak sen sporlarında aha begumdesin
Ahahah imkansız kuzu nasıl atacağım seni devre dışı accuk yavaş spor yap :deli:işin şakası harikasın :KK9::rolleyes:
ya pazartesi yoğun başladı,ben bu mesajı arada atlamışım kuzucum miu paylaşmasa görmiycem bile

Eki Görüntüle 2072359
Eki Görüntüle 2072360 öperim seni kuzucum nehirnil111 nehirnil111

masumm bence kv nin yaptığı iş sana yaradı çünkü öğlen yemeği olarak getirirsin ne yiycem derdinde olmaz
iyi tarafından bakalım

Oyy kuzum olsun bende bir toparlayamadım bugün zaten :KK37:

Yok öyle birşey en güzeli direk kesmek bi verip bi vermeyince çocuğun dengesi sasiyor sonra hep o saati bekliyor kesince gece gündüz aynı anda bezde öyle bi tak bi cikar yapınca çok zor oluyor

Yok benim dediğim azaltarak ben öyle yapicam
Bezi bir anda keserim ama direk bağladınmi çocuk gene alışıyor rahata
Ama memeye gelirsek onu 1 2 ay önceden yavaş yavaş sonra tam 2 yaşına girince bırakıcam meme istediği zaman ilgisini başka yöne cekicem

toparlarsın inşallah kuzum,pazartesi oluyo bazen aksilikler
öpemde geçsin :KK60:

Ayy pek bir ballı geldi iyi geldi bu öpücük geçti bilem :oops::KK60:

saril.webp

Yok öyle birşey en güzeli direk kesmek bi verip bi vermeyince çocuğun dengesi sasiyor sonra hep o saati bekliyor kesince gece gündüz aynı anda bezde öyle bi tak bi cikar yapınca çok zor oluyor
Kuzum tam teeşi birden kesmek hem annenin hem çocuğun psikolojisi için iyi değil. Kademeli azaltarak keseceksin. Ben her gün emzirme sayılarını düşürdüm, günde üç günde iki günde bir derken kestim. O arada azaltırken isteyince de meme şimdi dinleniyor süt biriksin dedim. Öyle öyle alıştılararak yaptım ve benimki meme kolikti, bir gün falan sordu sonrada süt bitmiş demeye başladı ;) ama ben son bir kez emzirseydim dedim hep yine de :confused:

Kuzum tam teeşi birden kesmek hem annenin hem çocuğun psikolojisi için iyi değil. Kademeli azaltarak keseceksin. Ben her gün emzirme sayılarını düşürdüm, günde üç günde iki günde bir derken kestim. O arada azaltırken isteyince de meme şimdi dinleniyor süt biriksin dedim. Öyle öyle alıştılararak yaptım ve benimki meme kolikti, bir gün falan sordu sonrada süt bitmiş demeye başladı :KK66: ama ben son bir kez emzirseydim dedim hep yine de :confused:

ayyy bende ikizleri sütten keisnce öyle üzülmüştüm ki :( 26 aylıklardı
amaa inanılmaz acı çekmiştimmm:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

bende önce geceyi kestim sonra gündüzü teke indirim
sonra finitooo:stop::stop::stop:

Ayy . Öğretmen şahsi hediye alanları kabul etmedi, çocuklar üzülünce aldı mecburen. Beni bilenler bilir kabul etmiyorum dedi. Vee temaya bağış fikri çok hoşuna gitti, kimin fikriydi çok beğendim dedi. Diğer veliler de hasetlik etti beni söylemedi öyle ağzım açık kaldım :KK70: sonraaaa benim keçe çantaya bayıldı, o kadar hediyenin içinde bu kadar ince düşünülmüş özel bir hediye bunu kullanırım ensar dedi:21: şımardım haaa:KK70:

Ya ben de bunu soracaktim.Hangi marka ananaslisi cok ovdunuz merak ettim.

Ananaslı da mı var

ay ben aldım miu ananaslı dün efsannneee
kızlar harikaaaaa
doğadan marka bu yeşilçay.. markette bulamadım ben :( bergamotlu aldım ama evde var enfes tadı
Uyandım yurudum market gordum kahvaltı yaptım şimdi biraz dinlenme ve geçmişi bitirmece 2 saat uyudum sabah tartı artı dedi hayır olsun dedim ne diyeyim
regl mi yakın vaytım,?

Back
X