• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seferogullari diye diye dilimde tüy galmadi:deli:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:sen artık izleyici olursun ama korumadasın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ay çok gzüeldi ozmanlar ya yapmıştık yine geçen yıl
yine yapalım keyifli oluyorrrrrrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
aynen yapalım banu eğlenelim az demi
@MiuLego
hiç tartılmıyorumçok heycanlı
artık böyle cumadan cumayaaaaaaa
bence de çok heyecanlı ben bile merak ediyorum.. eksi mi artı mı hiç bi fikrimiz yok :rolleyes:cuma pat diye görücez:rolleyes:
Evet yapalım tek bu grup olsun ama başka olunca benim kafam karışıyor :deli::confused:
yok tek bu işte ördeğim

Seferoğlu-Tellioğlu

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:sen artık izleyici olursun ama korumadasın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bence de çok heyecanlı ben bile merak ediyorum.. eksi mi artı mı hiç bi fikrimiz yok :rolleyes:cuma pat diye görücez:rolleyes:

yok tek bu işte ördeğim

Seferoğlu-Tellioğlu

Ben seferoglullanda olmayacakmiyim:KK42:

haftaya şu

SEFEROĞLU-TELLİOĞLU gruplarını yapalım:halay:

bir taraf liste- bir taraf liste dışı olsun.. liste dışılar da gaza gelir hem.. izinliler de hemen izin kilosuna iner:rolleyes:

ya da bilmiyorum ayarlayalım

:halay::halay::halay::halay:
Bende varım gaz lazım bana....
Kurtulmam lazım şundan :31: :31: :31: biliyonn artık

yok tek bu işte ördeğim

Seferoğlu-Tellioğlu
Tamam inşallah canım

Öyle olunca buhar daha etkili oluyor bende yaptım :KK66:
Teşekkürler canım bugün utum var zaten yapayim ;) ;)

çiğneme olayından ziyade insülin salgısı olurmu onu bilemiyorum,çünkü ilaçlarda az da olsa tatlandırıcı bulunuyorya
bozsada bozmasada ilaçlarımdan feragat edemem almaya devam edicem

tamam kaydediyorum Hoppa
Etme zatenn canım tedavini aksatma..

Aksam okudum okudum ama yazamadim.

@Portakal Sulu Ordek ördekimizi arımı soktuydu gecmis olsun. Film aramalar falan hoştu okuması allah ayırmasın :KK200:

@matematik61 1.yaş gununuzmus nice seneleriniz olsun insallah
Cok teşekkür ederim amin inşallah :KK200:

Günaydın canlar.Oğlumun bugün 1 yas aşıları vardi.onlari yaptirdik geldik.istanbul cok yagmurlu hava kapali yatip uyuyasim var.Oglani uyutunca musait olup gelcem inşallah. Gerci annem olunca evde is bitmiyo habire surasi soyle duzelt surayi yikayalim burayi silelim is ustune is cikariyo :D

Günaydın canlar.Oğlumun bugün 1 yas aşıları vardi.onlari yaptirdik geldik.istanbul cok yagmurlu hava kapali yatip uyuyasim var.Oglani uyutunca musait olup gelcem inşallah. Gerci annem olunca evde is bitmiyo habire surasi soyle duzelt surayi yikayalim burayi silelim is ustune is cikariyo :KK70:
anne var ya fenaaaa seni iyi çalıştırıyor heee :D
KırmaAaa
Kırma
Kırılır kalbim
Kırma kırma
Seni seven gönülü yikmaaaaa
:KK45::KK45:
Hihahaooooo:KK53:

Tişikkir :KK60:
tellioğluna yazarmışım yanlışlıkla bi de :D

Back
X