• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Bonus can senin hayat nasil gidiyor??

Gidiyor işte bi şekilde :) Badem agacini tavsiye ederim ortadogu hikayelerini seversen.
Allah hayirli kazanc nasip etsinde bol bol harca inş kitaplarina.
Oglunmu kuran ogreniyo?

Nevom ayvada 50 cal var gece bile yiyebilrsin dedi uzman bilirkişi çok acıkırsannn valla işe yarıyor şişiriyor karnımı
Ben yoğurt veya süt içiyorum canım;)Hatta bir süredir pul biber,yoğurt,limon yapıyorum.Ayvada deneyebilirim teşekkür ederim:KK200:

ya dünya nimetlerini yiyecan :))))))))))))) olmaz hayat geçmez ben severim ve sosyalim ama kitledim şimdi hedef var az daha verelim 1,5 tabak yeriz senle bol sarımsaklı:KK70:
Aynen fiyonk makarnayi haslariz bol sarimsakli yogurt,ama sarimsak 7 8 büyük diş falan olacak,havanda dövüp yogurda karistiralim,makarnaya dök ustune de pulbiber yakarizzzzzzzzzzzzzzz derken ben bayiliyorum galiba:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:

Gidiyor işte bi şekilde :) Badem agacini tavsiye ederim ortadogu hikayelerini seversen.
Allah hayirli kazanc nasip etsinde bol bol harca inş kitaplarina.
Oglunmu kuran ogreniyo?
Evet severim cok severim hatta . Notumu aldim kitabi.
Sen bayagi yogunsundur 3cocuk falan .
Allah kolaylik versin can sagligi versin .
Ben kendim icin gidiyorum.
Ezberlerimi tecvidimi oturtmak icin.

hocam biliyom bak bunu valla ufaklığa hep mevsiminde yediriyorum ben diyette iken arada kaçıyor :KK43:
Arada ben de kaçırdım bu yıl:olamaz:Hatta geçen haftalarda kabak aldım.Ama bitti daha almam.Mayısa kadar evdekilerle idare edeceğim:KK45:

Balıklar başlamadı demi menü oradan çalacağım tarif kendime yapmak için balık serbest ızgarada diyette :hamarat::halay:
Başladı canım 3 tarif geldi;)
Hatta biri @CocoChanelmademoiselle 'nun biri @nar_cicegim in tarifi:KK45:

Aynen fiyonk makarnayi haslariz bol sarimsakli yogurt,ama sarimsak 7 8 büyük diş falan olacak,havanda dövüp yogurda karistiralim,makarnaya dök ustune de pulbiber yakarizzzzzzzzzzzzzzz derken ben bayiliyorum galiba:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:

ahahhaha kız çık bu moddan açken hele allah seni ya nasılda iştahlı yazmış ahhahahha suyu koydum tencereye altını yaktım gelene kadar yaparım evde var fiyonklu istersen kıymalı sos da yaparım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Acken sen, sen degilsin ;)))

Çok haldizim bugün, başım dönüyor evde koltuğa yığıldım elim kokum bile oynamıyor, ne yapmak lazım?
Regl gelememe sancısı çekiyorum günlerdir, şiştim, göğüslerim çok acıyor, nefret ediyorum şu regl öncesinden patlamaya hazır balon Leyla gibiyim..

Adaçayı iç bebeim hem ağrıya iyi geliyo hemde reglin sökmesine yardımcı :)

Havuç çiğ sorun değil diye biliyorum pişince işler değişiyor...Ama bu mevsimde salatalıkta hormon var...Oda ayrı bir zarar:KK35:

Pişince noluyomuşş.. yıkıldım şuan:KK57:

Saat geç oldu canım bu saatte yemesen iyi olur:KK66:
Amanın Miu mesajını görmesin:skandal:Zayıflayalım ayda bir yapayım:KK53:
2 hafta sonra misafir almam lazım en az 7-8 çeşit yapmam lazım..Ev sahibi olunca nasıl kurtaracağım bakalım:skandal:

Off en zor şeyy.. Allah yardımcın olsun ;)

ya dünya nimetlerini yiyecan :))))))))))))) olmaz hayat geçmez ben severim ve sosyalim ama kitledim şimdi hedef var az daha verelim 1,5 tabak yeriz senle bol sarımsaklı:KK70:

Kız canımı çektirdiniz zalımlaaarrr:kk77:

Dondurucun var mi abla.
Ben kabak patlican biber domates cigden koydum hep
Ahhh çok istiyorum ama ne yazık ki yok;)
Ama ben dolaba çiğ biber,domates, karnıyarık,taze fasulye ve semizotu koydum;)
Menemen ve kavanozda patlıcan yaptım.Bir de kurutmalarım var:KK45:

ahahhaha kız çık bu moddan açken hele allah seni ya nasılda iştahlı yazmış ahhahahha suyu koydum tencereye altını yaktım gelene kadar yaparım evde var fiyonklu istersen kıymalı sos da yaparım :KK70::KK70::KK70::KK70:
Aman Allahim ben kalpten gidiyorum bugün:ruh::D

Cok canim cekti bitanemm mutlaka yapcam bigun mutlakaaaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK72:

Coco bir daha böyle aç kalma canım sonra ucu kaçar;)
Yarın nasıl yersin düşünemiyorum:skandal:

Ahhh çok istiyorum ama ne yazık ki yok:KK66:
Ama ben dolaba çiğ biber,domates, karnıyarık,taze fasulye ve semizotu koydum:KK66:
Menemen ve kavanozda patlıcan yaptım.Bir de kurutmalarım var:KK45:
Ooo siz kurutmalar yeter abla.
Dondurucu gercekten buyuk nimet .
Insallah en kisa surede sana da nasip olur.
Hem diyet adina da iyi oluyor.

Back
X