- 28 Mayıs 2009
- 5.906
- 21.861
- 348
Tabi ki
Fatma beni çok üzdü
Ben hep ececiyim artık
Tamamdır
Aynen balım vazgeçmek asla yok
Bir öğündü bitti. Biz yola devam![]()
Vay kaptanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki
Fatma beni çok üzdü
Ben hep ececiyim artık
Tamamdır
Aynen balım vazgeçmek asla yok
Bir öğündü bitti. Biz yola devam![]()
Anlaadim bn anladim.Hayır kızdıgım hediye degil sadece yapılacak bir işin bana hediye diye sunulması
.ben ondan şeker kabugundan yüzük yapıp getirirseydi ömür boyu saklardım burda şükkürsüzlük diye algılamayınben ondan istedigim maneviyat onu hissetirse yeter
![]()
Kalplerimiz biiiirAaaa kaptanim kus olsakta kalpleri muz birdi demek eceye sattın beni
Yazdım seni kaptannnnn![]()
Canım benim canımmm@MiuLego
Seni sefiom
Ne kokmustur ya
Ama sen cuma sabahki tartiyi dusun.
##Diren masummm
Ay biz 15yillik evliyiz benimki artik neye dönüştü en son ne oluyor kutuk tomruk....Anlaadim bn anladim.
Icinden gelen sevgisini kattigi bisi.olsun.
Ama abla bn 4yillik evliyim esimden bnde romantik seyler bekliyorum istiyorum ki ben demeden yapsin ama maalesef.
Yillar gectikce tomruklasiyorlar.
Hayat sartlari gecin telasi diye yorumluyorum
O ısrarcılardan nefret ediyorum ya ben evime gelen kimseye ısrar etmiyorum yemek isteyen yer yemek istemeyen yemez yanı tum ilişkilerimiz yemekle ilgili olmak zorunda mı niye ısrar ediyorsunuz Bı de ben hep diyorum diyetteyim listem var bunun hafta verdiğim emek gidiyor falan ama yok bısı olmaz bisi olmaz hafif zaten trılıce hafifmıs kremali Bı tatlı nasıl hafif olacaksa ha olsa bile yemiyorum ya zorla mıkoktu ama görmüyorum
duymuyorum kokuları
beni yoran israr kıyamet
yedirmeye çalışmaları![]()
Allahtan eşim anne yemez o diyip kurtarıyor beni![]()
![]()
Esler can can.koktu ama görmüyorum
duymuyorum kokuları
beni yoran israr kıyamet
![]()
Tülay gell ne olur Tülay bırakma beni gitme deyeydim tutaydim ellerinden gitme diyeydimBen gidiyom
İyi geceler
Ben gidiyom
İyi geceler
koktu ama görmüyorum
duymuyorum kokuları
beni yoran israr kıyamet
![]()
Tamam ablam dikkat etcemCocoChanelmademoiselle yediklerin sana az gelebilir ama diyete hiç uygun değil ...
az yedim ama çğ köfte yedim ile .... az yedim ama bulgur yedim akşamla diyet olmaz ...
sağlıklı .... sebzeli ..salatalı menülerle gelse idin kilon artmazdı zaten .
Bu hafta güzel sözler verdiniz ..bence tutun .
Efser ... menü ? menü yok ... menü gömüldü ne demek ?
zaten son anda tekrar listede kaldın ..sende üzüldün miu da ... bence bu hafta çok parlak menüler vermen gerekti ...
söz verildi ya hani .
neyse .
Hayal gücünü pattis menüsünde gördüm
Kız artı 2 dediğin ne ki![]()
oooooooooooooooooo fatmadan modifiye 4 gün diyeti![]()
ecemavi huuuuuuuuuuu en az 1.2 kilo eksi diyor fatma ona göreeeeeeeee
ben kızlara dünkü menümü yazayım mı
korumacı teyze![]()
Antepli hatun antepli hatuncumayı bekle diyorum
Gecmis olsun canim allah yardımcınız olsunCuma günü sabah hastane öğleden sonra anneme yardıma gidecem biraz rahatsız inş ama arada ugrar bakarim
Cuma günü sabah hastane öğleden sonra anneme yardıma gidecem biraz rahatsız inş ama arada ugrar bakarim
20 yıllık evliyim yasam tarzım belli buna en yakın billenAnlaadim bn anladim.
Icinden gelen sevgisini kattigi bisi.olsun.
Ama abla bn 4yillik evliyim esimden bnde romantik seyler bekliyorum istiyorum ki ben demeden yapsin ama maalesef.
Yillar gectikce tomruklasiyorlar.
Hayat sartlari gecin telasi diye yorumluyorum