Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayır kızdıgım hediye degil sadece yapılacak bir işin bana hediye diye sunulması:KK61:
.ben ondan şeker kabugundan yüzük yapıp getirirseydi ömür boyu saklardım burda şükkürsüzlük diye algılamayın :cry:ben ondan istedigim maneviyat onu hissetirse yeter :cry:
Anlaadim bn anladim.
Icinden gelen sevgisini kattigi bisi.olsun.
Ama abla bn 4yillik evliyim esimden bnde romantik seyler bekliyorum istiyorum ki ben demeden yapsin ama maalesef.
Yillar gectikce tomruklasiyorlar. :(
Hayat sartlari gecin telasi diye yorumluyorum

Anlaadim bn anladim.
Ama abla bn 4yillik evliyim esimden bnde romantik seyler bekliyorum istiyorum ki ben demeden yapsin ama maalesef.
Yillar gectikce tomruklasiyorlar. :KK43:
Ay biz 15yillik evliyiz benimki artik neye dönüştü en son ne oluyor kutuk tomruk....

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle yediklerin sana az gelebilir ama diyete hiç uygun değil ...

az yedim ama çğ köfte yedim ile .... az yedim ama bulgur yedim akşamla diyet olmaz ...

sağlıklı .... sebzeli ..salatalı menülerle gelse idin kilon artmazdı zaten .

Bu hafta güzel sözler verdiniz ..bence tutun .

Efser Efser ... menü ? menü yok ... menü gömüldü ne demek ?
zaten son anda tekrar listede kaldın ..sende üzüldün miu da ... bence bu hafta çok parlak menüler vermen gerekti ...

söz verildi ya hani .

neyse .

koktu ama görmüyorum
duymuyorum kokuları
beni yoran israr kıyamet
yedirmeye çalışmaları :KK43:
Allahtan eşim anne yemez o diyip kurtarıyor beni :deli: :deli:
O ısrarcılardan nefret ediyorum ya ben evime gelen kimseye ısrar etmiyorum yemek isteyen yer yemek istemeyen yemez yanı tum ilişkilerimiz yemekle ilgili olmak zorunda mı niye ısrar ediyorsunuz Bı de ben hep diyorum diyetteyim listem var bunun hafta verdiğim emek gidiyor falan ama yok bısı olmaz bisi olmaz hafif zaten trılıce hafifmıs kremali Bı tatlı nasıl hafif olacaksa ha olsa bile yemiyorum ya zorla mı

koktu ama görmüyorum
duymuyorum kokuları
beni yoran israr kıyamet
yedirmeye çalışmaları :KK43:
Allahtan eşim anne yemez o diyip kurtarıyor beni :deli: :deli:
Esler can can.
Sagolsun benimki de aksamlari oglumla ikisi yemek yiyor ben yemiyorum bisey demiyor.

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle yediklerin sana az gelebilir ama diyete hiç uygun değil ...

az yedim ama çğ köfte yedim ile .... az yedim ama bulgur yedim akşamla diyet olmaz ...

sağlıklı .... sebzeli ..salatalı menülerle gelse idin kilon artmazdı zaten .

Bu hafta güzel sözler verdiniz ..bence tutun .

Efser Efser ... menü ? menü yok ... menü gömüldü ne demek ?
zaten son anda tekrar listede kaldın ..sende üzüldün miu da ... bence bu hafta çok parlak menüler vermen gerekti ...

söz verildi ya hani .

neyse .
Tamam ablam dikkat etcem :KK42:

Hayal gücünü pattis menüsünde gördüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kız artı 2 dediğin ne ki :confused:

oooooooooooooooooo fatmadan modifiye 4 gün diyeti :halay::halay::halay: ecemavi ecemavi huuuuuuuuuuu en az 1.2 kilo eksi diyor fatma ona göreeeeeeeee :KK53:

ben kızlara dünkü menümü yazayım mı :KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

korumacı teyze :KK68:

Elimden geleni yapıyorum kaptanim artık ne gelirse

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:bu antepli hatun ne yapiyor @MiuLego :confused:

Korktumu beybi:KK53:

Antepli hatun antepli hatuncumayı bekle diyorum

Yaa sen uzun zamandır diyet yapmıyorsun senin verme ihtimali n
Yüksek
Ama bende umutluyum BAkalm:KK19:
İkimizde verelim kaybettiğimiz kilolarimiz olsun

Anlaadim bn anladim.
Yillar gectikce tomruklasiyorlar. :KK43:
20 yıllık evliyim yasam tarzım belli buna en yakın billen Nevreste Nevreste istedigim huzur başka bir şey degil ama benim aradıgım huzur presördörlere takılıyor:cry:

Back
X