Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geberiyorum yaa bu saat oldu daha popişim yer görmedi.. ayrılık kaygısı sendromu mudur nedir yapışık ikiz gibi minnacık evde oğlanı gezdirdim durdum.. yarına da kv ler geliyo ortalığı topla çorba yap mutfağı temizle derkeennn asılacak çamaşırlarımın makinede beklediği aklıma geldi:temizlik:

Buralardayım emme ders çalışıyorum ha gaçmadım:deli:
Alıntı aldım utu puff oldu:110:
60kiloyum 60kiloyum gaçmam la. aileye düşknüm ben yapmam öyle şeyler
Nefs Nefs özlemişim çok hem de:KK200::KK200::KK200:
cakil80 cakil80 ailemle iletişim tarzımız bu. Önce kavga sonra sükunet:deli:
@MiuLego 2 haftaya 58,2 sin sen:KK53:
begum75 begum75 oğluşunun hakkında hayırlısı olsunnnn

Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
Yumurta
Peynir

Öğle
Tavuklu salata

Akşam
Pul biberli yoğurt
Çok acikirsam tarçınlı süt içerim inşallah
Yarın sağlıcakla inşallah tartı hepimize güler
Yaklaşık 20 yıl dur görmediğim bir kiloya inicem eğer güzel vermisdin
Acayip heyecanliyim
pro takılan fatma gelmişşşş

hadi fatma umarım bu menülerden sonra başka birşey yemiyorsundur

bu menüler güzel eksi getirir çünkü.. inşalah yarın seviniriz beraber beeeeeeeeee
Perşembe menüm
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2yumurta
6 zeytin
Bi dilim peynir
Havuç
Bi tutam maydonoz
Azcık badem

Arada dukan birası

Akşam 18.30
Haşlanmış brokoli karnıbahar
3-4 parça çiğ lahana
Az bişe fındık

Gece dukan birası
2.5 lt su
62 dk tempolu yürüyüş:KK75::KK75:
@MiuLego @nehirnil111 @Shut Up
sen ne harika bişeysin o nasıl güzel menü pınarrr

listeye iyi ki aldım dediklerimdensin sen

harika menü:KK60::KK74:
@MiuLego nerdesinnnnnnnnnnn. Seviyorum lan seniiiiiiiiiiiiiiii

@MiuLego gel balım gelllllllll

@MiuLego dönersen ıslık çal

az daha zorlarsan sana aşık olucam.. kaçırırım seni:KK59:

Burdan şu cıkıyor canım sıklıdı ictim soda kafa yaptı ayilayım diye hulohop cevidim spordan sonra üzerine künefe gömdüm ohh ohhh ne iyi ettim hani canim sılmadı degil aman neyse listede degilim gömdüysem gömdüm dedim tartidaki skandali rakamı gördüm bir bebek gibi taklalar acîp gözlerimi devirdim anam olsa beni sallar miu civili sopalarında kurtarır dedim hünefe icimi sisirdi balıkmi yeseydim dedim arayada bir aşk sıkıstırsaydım künefeden eyiydi dedim AMAN kiloma nazra etmeyin yemeyin sizinde olur dedim kafam çok karışik seker beyne vurdu sanırim dedim zaffer benim künefede ney mis dedim yanındaki dondurma aklımda kadı dedim en büyük kk dedim yok öyle dondurma filan dedim allahım yarın bu künefe işe yaramasın dedim eksi olsun dedim eger öyle olursa hayretim şaşar dedim kaptan gelir düdüğü calar dedim ben en iyisi huluhopla kafayı bulayım hic bu işlere bulaşmayayım dedim uzerine oryaltal yaparsam künefe filan kalmaz dedim acikirsam havuc kemimirim uzerine halah cekerim dedin aman bunlardan ne anlarlar bana dil cikarırlar dedin ben en iyisi baklava acayım dedin havalar soguk hasta olmasak bari dedin sonra bir dukkan birası icek yarina hazirlik olsun dedin muilum grlsedd bu düşuncelerimi bilse dedin iyien iyiye hastalık geliyor hapsuruyorum dedin aman yeye yeye nere kadar aha yine hapşurdum iyi degilim bj yaziyi okuyana allah yardım etsin ne anlayacak ecep dedin kaptan bizi kafa kagırdi yazmasa bari dedin yoksa kapının önüne koyar dedin uykum geliyor bir haller oluyor gözler dönüyor düsüncelerin sonu geldi heyecan yaptinm dedin
Kısacacası kaptana bunu demek istedin :KK70:

Burdan şu cıkıyor canım sıklıdı ictim soda kafa yaptı ayilayım diye hulohop cevidim spordan sonra üzerine künefe gömdüm ohh ohhh ne iyi ettim hani canim sılmadı degil aman neyse listede degilim gömdüysem gömdüm dedim tartidaki skandali rakamı gördüm bir bebek gibi taklalar acîp gözlerimi devirdim anam olsa beni sallar miu civili sopalarında kurtarır dedim hünefe icimi sisirdi balıkmi yeseydim dedim arayada bir aşk sıkıstırsaydım künefeden eyiydi dedim AMAN kiloma nazra etmeyin yemeyin sizinde olur dedim kafam çok karışik seker beyne vurdu sanırim dedim zaffer benim künefede ney mis dedim yanındaki dondurma aklımda kadı dedim en büyük kk dedim yok öyle dondurma filan dedim allahım yarın bu künefe işe yaramasın dedim eksi olsun dedim eger öyle olursa hayretim şaşar dedim kaptan gelir düdüğü calar dedim ben en iyisi huluhopla kafayı bulayım hic bu işlere bulaşmayayım dedim uzerine oryaltal yaparsam künefe filan kalmaz dedim acikirsam havuc kemimirim uzerine halah cekerim dedin aman bunlardan ne anlarlar bana dil cikarırlar dedin ben en iyisi baklava acayım dedin havalar soguk hasta olmasak bari dedin sonra bir dukkan birası icek yarina hazirlik olsun dedin muilum grlsedd bu düşuncelerimi bilse dedin iyien iyiye hastalık geliyor hapsuruyorum dedin aman yeye yeye nere kadar aha yine hapşurdum iyi degilim bj yaziyi okuyana allah yardım etsin ne anlayacak ecep dedin kaptan bizi kafa kagırdi yazmasa bari dedin yoksa kapının önüne koyar dedin uykum geliyor bir haller oluyor gözler dönüyor düsüncelerin sonu geldi heyecan yaptinm dedin
Kısacacası kaptana bunu demek istedin :KK70:
:D:D:D:D çok iyi yaaaa :D:D

Menüm..
Sabah 08:00
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
3 zeytin
2-3 mini kıvırcık
1 dlm kızarmış çavdar ekm

Öğlen yok (komşum çağırdı orda da bişey yememek için tokum dedim)

Ara 15:30
1 sb süt
2 ceviz - 7 çiğ badem
3 lokma armut 2 lokma elma 1 mini mandalina (oğlana rendelediklerimin kalanlarıydı o yüzden lokma hesabı(: )

Akşam 18:30
1 kepçe kemik suyuna tarhana çorbası
1 tabak zeytinyağlı kereviz
2 kşk avakado salatası

Su 1,5 lt limonlu su
2 kupa zencefilli zerdeçallı ayvalı ıhlamur
@MiuLego YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z hatice901217 hatice901217

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:geri dönmelerin en güzelini yaparım sana ki :KK37:
Allahım bir inan ne kadar çirkinleşeilirse o kadar çikin olmuşun tipe bak heleee

çikinlere bayılırım:kk77::KK74:
Kafayı siyirdim suyunada ekmek baniyorum acaba leptin bozuluyor mu:deli::deli:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:bozulur gardaşşşş:confused:
üstüne biraz daha çikolata sosu dökmeye izin varsa olur :rolleyes:
ahahahahaha

ahahahhahahahaha

ahhahahakjhkjsbkbfzdkbvşz

yürek mi yidin ördeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:confused:

pro takılan fatma gelmişşşş

hadi fatma umarım bu menülerden sonra başka birşey yemiyorsundur

bu menüler güzel eksi getirir çünkü.. inşalah yarın seviniriz beraber beeeeeeeeee

sen ne harika bişeysin o nasıl güzel menü pınarrr

listeye iyi ki aldım dediklerimdensin sen

harika menü:KK60::KK74:

az daha zorlarsan sana aşık olucam.. kaçırırım seni:KK59:
Vallaha mı :KK9::KK9:
Gel öpim o zaman :KK60::KK60::KK60:

Senin tatlı kızın nasıl neler yapıyorsunuz...:anne::nazar:
ona bugün ev yaptık pencereli bacalı çatılı :) büyükçe bi kartondan evirip çevirip babasıyla yaptık :) bi mutlu oldu ki sorma :) sürekli diyo anne gel içeriye orda yağmur yağıyor ıslanma :))

Menü vereyim
Sabah
İki tane yumurta yağda
2 dilim ekmek
Azar azar domates peynir zeytin
Ara 2 mandalina küçük
1 sade kahve 1 küçük kare bihter
Akşam
Dolu bir tabak sebzeli tavuk
Bolca yoğurt
@MiuLego
bihter midene oturmasın vaytımmmm

behlül kapıya dayanmasın adnan seni vurmasın :D

süper bir perşembe menüsü kuzucum afiyet olsun
Dostum yaa biraz sıkkın ama belli bişey yok ne bileyim işte.
tamam la gel çikolot dök de ye beni gel:KK200:
Yarin tarti 50 kilo gosterirse, ama tam 50. Ben mezun olup korumaya gecmek istiyorum Miu ne dersin ? Sporu artiririm, ama koruma nasil olur konusunda biraz bilgisizim galiba
@MiuLego
aynen kuzum hadi inşallah:dua:

korumayı da öğreniriz.. menü verdikçe anlatırız.. dur hele 50 yi bir görelim de:rapci:
Yarının heyecani var içimde
Banunun tartısı
Ecemavi kazanacak yoksa antepli ablami
Firdevs adaya ne etki etti
Ben korumayı basardim mi
Kaçıncı olacagiz
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

coco
efser

eksik menüler var daha

çiçek verdi miydi menü o da eksik.. kaçıncı oluruz?
:KK42:
Benim hala haber verdi yarin evdeysen sana gelecem dedi :deli:
gerçeği mi hangi hala :rolleyes:

ahahahahaha

ahahahhahahahaha

ahhahahakjhkjsbkbfzdkbvşz

yürek mi yidin ördeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:confused:
hiç sevmem :işsiz: kimsenin kalbini yemem ben :KK12: ama ciğerini yerim :kk77::kk77: off böyle soğanlı isotlu kimyonlu naneli maydonozlu limonlu bir dürüm yaparım :rolleyes::rolleyes:

ona bugün ev yaptık pencereli bacalı çatılı :) büyükçe bi kartondan evirip çevirip babasıyla yaptık :) bi mutlu oldu ki sorma :) sürekli diyo anne gel içeriye orda yağmur yağıyor ıslanma :))
Oyyy kıyamam maşaallah:nazar:Çok iyi yapmışsınız eminim çok mutlu olmuştur.Bu tür oyuncaklar hayal gücünü geliştiriyor;):KK45:

Back
X