- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Allahim cumleye bak maaşallah. Ben de begendim kuzum montuBüyük geldi ama 34 yok bulamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim cumleye bak maaşallah. Ben de begendim kuzum montuBüyük geldi ama 34 yok bulamadim
aynısından bende var rengi falan aynı ben beğendimGüzel.mi ya çok kararsiz kaldim
Ohhh ne güzel canım. Benimde 3.günüm çok iyi gidiyor şimdilik. Hep böyle olacak inşallahDün ki menüm@MiuLego
begum75 bu sabah ki tartım 52.7 memnun değilim tabi ama yine de hafta başı 1 kg artıda girince hoşnutum
kaslarım çok ağrıyor hala merdiven inip çıkamıyorum pert olmuşum
Kaslarım yorgun inşallah daha da eksiyimdir
Geçen hafta 52,8
Bu hafta 52,7
Aradaki fark 0,10
Yüzde 0,19
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe domates çorbası + fırında tavuk gögsü kare kare + 1 kase salata
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:30 - 1 paket etiform + çeçil peyniri+ 4 çtl yoğurtlu kereviz
42 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates
Sarayca
begum75
Triplimelek Megi @ada81
Nare83 @Makbule007 temizim akşamcılar 4 günü galibiyetle atlattım
![]()
Ne kiskaniyorsun bacım sende böyle olacaksin
Şuanda üzerine oturmus gibi duruyor birde ben hep birden beden büyügü tercih edrim kabanın sebebi bazen soguk gunlerde kalın kazakla rahat olur diye düsünurumBüyük geldi ama 34 yok bulamadim
Ne kiskaniyorsun bacım sende böyle olacaksin
sana katılıyorumŞuanda üzerine oturmus gibi duruyor birde ben hep birden beden büyügü tercih edrim kabanın sebebi bazen soguk gunlerde kalın kazakla rahat olur diye düsünurum![]()
Siz çalıştıgınız için hergün dısarı cikiyorsunuz daha iyi bilirsinizsana katılıyorum
Yok canim sen taekvandocusun. Bi baslarsan spora herkesi yenersinSeni kıskanıyor olabilirim![]()
Çok tebrikler canımEki Görüntüle 2076467
geçen hafta : 83.1 kg
bu hafta : 79.0 kg
fark: 4,1 kg
yüzde : 4,9
tırnaklarımı bile kesemedim siz ayaklara bakmayın.@miulego
![]()
Canım bence süper hem erken de tartıldın.Geçen hafta : 66.4
Bu hafta 65.6
Giden _800
cok beklenti içine girmişim
Sanırım beğenmedim
Cumartesi 65.8 di ctesiden bu yana 200 nasıl gider![]()
Tebrikler
Ohhh ne güzel canım. Benimde 3.günüm çok iyi gidiyor şimdilik. Hep böyle olacak inşallah
Olsun canım çok güzel buna da şükür diyelim ve önümüze bakalım mm
Tebrik ederim canım bende kilo aldın sandım vurmaya geçiyordum![]()