Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam güzeller 4 aydır yazmamışım buraya. Ausencia Ausencia @aeben ve herkese :KK200::KK200:
Çocukların ikisi de okullu oldu bu yıl, ben de işe başladım. 40 gün kadar oldu kayınvalidemi kaybettik maalesef.
Kilo olarak aynı konumdayım, 6 ay sonra kontrole gel dedikten sonra bu ay gittiğim hoca sana nasıl olmuş da bu dozda ilaç vermişler tabiki kilo alırsın diyerek şaşırdı ve ilaç dozum arttırıldı tekrar
Benden gelişmeler böyle. Herkes iyidir inşallah. Kaptanım bebişin hayırlısıyla gelsin inşallah

elifimmmmmmm . Allah mekanını cennet eylesin .Sizlere de sabır versin .

Umarım toparlanıp gelirsin yine aramıza ... :KK200:

Ay @MiuLego seytan bi durttu ki beni bu aksam.hastaneden gelmisim yorgun argin ve ac kahvaltiyla duruyorum.dedi ki bana ne ugrascan yemekle git ye su pasta boreklerden hazir duruyolar orda dedi niye yemeyesin dedi zaten yuzde 2 yapmissin dedi kendini odullendirsene dedi.

Ay @MiuLego seytan bi durttu ki beni bu aksam.hastaneden gelmisim yorgun argin ve ac kahvaltiyla duruyorum.dedi ki bana ne ugrascan yemekle git ye su pasta boreklerden hazir duruyolar orda dedi niye yemeyesin dedi zaten yuzde 2 yapmissin dedi kendini odullendirsene dedi.

sen ne dedin şeytana :işsiz:

Back
X