Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen damdan düşensin o yüzden damdan dusenler için yorum yapiyorsun ve inanılmaz güzel yorum yapiyorsun yol gosteriyorsun kuzum.
Emzirenlere yeşil çay içmeyin zararlı diyorsun..
Alternatif yollar sunuyorsun sonuç ortada bakk incecik oldun.
Çünkü seni incitmislerdi senin yaşadığın kirginligi kimse yasamasin istiyorsun..
Sen diyorsun kii ben basardiysam herkes yapar..
Bu ne biliyor musun?
Mütevaziligin dibii dibiiii..
Bakk @Ausencia o da senin gibi insanlar böyle şeyleri paylasmaz yol göstermez kim nasıl verirse verir der sır vermez...

Haaa insanoğlu olurda farklı düşünen olursa kendi kaybı olur...

Sen niye şimdi böyle negatif düşündün kii hemen kovuyorsunn kış kış....
Pozitif düşün güzel yureklim :KK60::KK60::KK60::KK60::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Sağol nefsim şuan bu o kadar iyi geldi ki bana anlatamam evet kırıldım hemde çok fena burası benim sahip olamadığim ailem gibi ve kirmasin incinmesin istiyorum bu yüzden de elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum bazen içimden diyorum sen kimsin de yorum yapıyorsun tamam unuttum gitti:KK200:

158(boyum çok kısa)
valla doğduğum yer konya ama daha çok ankarada yaşadım. ankaralıyım demek daha doğru olur sanki :)
senin boyun benden uzundur, merak ettim :)

wayt bana yapabilirsin, şahsen ben bu baskı ve sorumluluk için geldim buraya:KK200:
Aynı sayılırız 1.60 benşm de iki santim de sayılmaz :)
O zaman süper birbirimize çok benziyoruz, adil güzel bir yarış olur bizimkisi :)

Nasıl anlatayım nefs bilemedim bazen yorum yaparken dilimin ayarı yokmuş gibi geliyor herkes kilo versin istiyorum vermeyen görünce üzülüyorum kaçamak yapanlara kızıyorum özellikle listeye girme durumu varsa yada listedeyse üzülüyorum sabah kalkıp aksamcilara bakıyorum temiz mi diye yani biraz insanları sıkıyor gibi hissediyorum kendimi kaçamak yapana kızıyorum neden yedin falan diyorum böyle uzar bi liste gercektende biri çıkıp sana ne olur sana ne dese ne derim ben diye düşünüyorum freni patlamis kamyon gibiyim herkesi zayıf gormek kilo vermiş gormek istiyorum
Ben sana bişey demiyorum nede olsa bu hafta mortimsin.:deli:
Ama şunu söyleyeyim ki ben senin azmine hayranım.Son zamanlardaki arkadaşlara yardımın yorumların üstüne bende şöyle düşünmüştüm.Artık bizde korumadayız kilo vermek için gelen arkadaşlara nacizane öneriler sunabiliriz kaptanın yükünü hafifletebiliriz.Çünkü kalabalık bir takımız cidden.Kaptandan hepimiz aynı ilgiyi istiyoruz.Eğer bizde takım olarak üstlenirsek bazı durumları daha içten daha samimi olur.Çünkü benim bilmediğimi bir başkası biliyor ve ben menü yorumlarını kaçırmamaya çalışıyorum.Öğrenmek istiyorum.Böyle negatif düşünmen üzer beni vayt.

İlgi köpeeen olsun emi
hıııı tabi tabi :işsiz::işsiz:

Gece uyumadan vercem :deli:

Az değil hedef heee azlarla işimiz olmaz bizim:dondurma:

Kendini kolla ona göre şimdiden:rolleyes::confused:
:KK53::KK53:

158(boyum çok kısa)
valla doğduğum yer konya ama daha çok ankarada yaşadım. ankaralıyım demek daha doğru olur sanki :)
senin boyun benden uzundur, merak ettim :)

wayt bana yapabilirsin, şahsen ben bu baskı ve sorumluluk için geldim buraya:KK200:
O zaman sana ilk baskı sporun az kilon az olduğu için çok spor şart ve ip atla lütfen çok iyi gelecek

Sağol nefsim şuan bu o kadar iyi geldi ki bana anlatamam evet kırıldım hemde çok fena burası benim sahip olamadığim ailem gibi ve kirmasin incinmesin istiyorum bu yüzden de elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum bazen içimden diyorum sen kimsin de yorum yapıyorsun tamam unuttum gitti:KK200:

:KK5::KK5::KK5::KK5:

SABAH09:00(limonlu su)
Bir dilim kepek ekmeği
Bir yumurtadan yumurta salatası
Bir kk yakın bidon peynir
2 çk pekmez
Yeşil soğan fındık turpu

Öğlen13:30
Fırınlanmış tavuk göğüs(1 parça)
Ayran
Salata

Ara16:00