Bu sabah ayni mesaji yazdim bende kendimi öyle rahatlatirimHatirlamayacak kii caninin acidigini unutacak canım..
Kendini öyle rahatlat ben kendimi öyle rahatlatiyordum..
Kavgadan bu yana gitmedi işte çalışıyorZor canim Allah kolaylik versin esin yine mi balikta ona astir camasirlari bi işin ucundan tutsun ...
Haslarken suyuna.biraz 1cay bardağı kadar süt koy koku baya baya azaluyor
Aynen öyle dişler kulaklar boğaz yavrum dünyayı yiksa haklı elimden bir şey gelmiyor ya en çok beni deli ediyor iste
Baliga giden adama camasirda yikamam utulemem ve yemekte yapmam ...insallah gitmemistirde destek uyordur whiteAyyy oyleyse valla sopalik tamm.
Yapmasın bıraksın 10a bolunse 100e bolunmesini beklerler..
Tabiki görecez..sende gol atacaksın tabi si ama nereye...Hehe sen once ilk golu atda görek
O hatırlamaz da ben unutamiyorum onun cani yanıyor benim ki ondan daha çok yanıyorHatirlamayacak kii caninin acidigini unutacak canım..
Kendini öyle rahatlat ben kendimi öyle rahatlatiyordum..
Balığa giderken ise gitmiyordu sizin kendi isyeriniz demi bu seferde cocuk evde hasta senin yardima ihtiyacin var gelse sana yardim etse..Kavgadan bu yana gitmedi işte çalışıyor
Amin canım âminAllah kolaylık versin canım :)
Gelir o konuda hakkını yiyemem ama işte sıkıntıları var canımBalığa giderken ise gitmiyordu sizin kendi isyeriniz demi bu seferde cocuk evde hasta senin yardima ihtiyacin var gelse sana yardim etse..
Hayaller adanın kendi kalesine got atmasi AMA hayatlar ahunun kalesine gol atilmasiTabiki görecez..sende gol atacaksın tabi si ama nereye...
Kendi kalene
O hatırlamaz da ben unutamiyorum onun cani yanıyor benim ki ondan daha çok yanıyor
Anammm masallahGelir o konuda hakkını yiyemem ama işte sıkıntıları var canım
Ne kadar kilo almisss de heleeeSen fragmanı ver aus ... Cuma vizyondayım dedi ...
Küçük Enişte Sahnedefilmi ile efsane dönüyormuşşşşşşş ..... sanatçının bizzat kendi sözleri ....
Özledik çoook
Ayyyy çekerse yerim nefsimondan kolay ne var
He canı çekmesin tabi de o bizim menülere gelene kadar neler yiyo kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?