Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cuma cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Allah kabul etsin ördeğim... ne kadar güzel hafif bir menü.. orucu sanki hakkıyla tutmuşsun gibi hani iftarda tıka basa yemeden .. :KK37:
Ördeğim :KK70: neyse olsun kıyamam kaptanıma yorgun o kaç gündür ödevdi sunumdu yoruldu :KK60:

Teşekkür ederim canım. Hiç açlık çekmiyorum ama çok susuyorum.

akşam da dediğim gibi... menü detoks gibi olmuş.. spor harika.. inşallah cumaya mutlu edeceksin bizi he?

kendimden şüphe ettiriyorsun vayt.. nesine neden kızayım yahu sanki bana bir tabak dolusu karbon yedin..
az bile.. kahvaltı çok az.. akşam da gayet iyi protein almışsın mis gibi..

bu hamsi balıklar kızartma değil mi berna? öyle ise ve çok yedim dedin.. oturup düşünelim listedeki biri bunu neden yapar diye.. spor da yok.

coco seni buralarda zorla tutuyormuş gibi neden hissedyorum ben acaba?

güzel menü.

gayet iyi canom.. akşamla da dengelemişsin.. yarın da sebze yemeğiyle destekle ve dengele menünü emi..

bulgur seni şişiriyordu.. yemeyeydin iyiydi.. ama menünde çok birşey yok nevoo.. tartı güldürmüyorsa evde leslie ye asılmalıyız.. son 2 gün kaldı.. leslie de ısrarcıyım cuma üzülmeyelim.. 45 dk.. ayırırsın..

mis gibi menü yahu okuyunca bir mutlu oldum anlatamam

spor da şahane

eliptik müthiş bir aleeet
Tamam canım:olamaz:

akşam da dediğim gibi... menü detoks gibi olmuş.. spor harika.. inşallah cumaya mutlu edeceksin bizi he?

kendimden şüphe ettiriyorsun vayt.. nesine neden kızayım yahu sanki bana bir tabak dolusu karbon yedin..
az bile.. kahvaltı çok az.. akşam da gayet iyi protein almışsın mis gibi..

bu hamsi balıklar kızartma değil mi berna? öyle ise ve çok yedim dedin.. oturup düşünelim listedeki biri bunu neden yapar diye.. spor da yok.

coco seni buralarda zorla tutuyormuş gibi neden hissedyorum ben acaba?

güzel menü.

gayet iyi canom.. akşamla da dengelemişsin.. yarın da sebze yemeğiyle destekle ve dengele menünü emi..

bulgur seni şişiriyordu.. yemeyeydin iyiydi.. ama menünde çok birşey yok nevoo.. tartı güldürmüyorsa evde leslie ye asılmalıyız.. son 2 gün kaldı.. leslie de ısrarcıyım cuma üzülmeyelim.. 45 dk.. ayırırsın..

mis gibi menü yahu okuyunca bir mutlu oldum anlatamam

spor da şahane

eliptik müthiş bir aleeet
Kizartma degil balim bugulama gibi su ve sivi yagla ocakta pisiriyoruz.

Ahhaahhaaaaaaa
Hiç acıman yok, haklısın, stres açlık yazdırdı bana onu, şimdi pımık gibiyim Hatta leslieye kalkışıyorum
:KK19:spor haberin şimdi bana da iyi geldi:KK36:
Ördeğim :KK70: neyse olsun kıyamam kaptanıma yorgun o kaç gündür ödevdi sunumdu yoruldu :KK60:

Teşekkür ederim canım. Hiç açlık çekmiyorum ama çok susuyorum.

triplim gözlerim yanıyor yapıştı vallaha.. bir yardımcı alacaaaam ben yokken menülere bakar belki yardım eder :KK42:

menüler beklemez.. uyku yok :rolleyes:

Kizartma degil balim bugulama gibi su ve sivi yagla ocakta pisiriyoruz.
tımımmmm
Mium ya su pattis detoksunu yapsam mi ki yarın bende tartı uçtu gidiyor ve ben uyumamaya devam ettiğim surece de inmeyecwk
hayır tabi ki kuzum

ödese inecek elbet

detoksa senin kilonda ne gerek var.. uyuyunca geçecek yağ değil kalıcı kilo değil.. detoksla vücudu yormaya gerek yok

cumaya belki kalmayacak o -1.1:63:

kalbime zarar verdin gece gece ya.. küstüm işte:63:
Hahayyyyyyyyt
Kalmayacakmis mis mis
Tabiki kalmayacak
Uzerine daha eksi 1 de eklenir onun
İt gibi diyet yapiyom ben
:sinirli::sinirli::sinirli:
Yemiyom ben yemiyom ben
Yememmm kesseler yemem

Back
X