En iyi biz anlariz birbirimiziecemavi o kadar zor olmamalı çok dogru diyosun ama ben bir türlü inandıramıyorum sizi benim için o kadar zor olduguna :)
Sanki hiç kilo veremeyecekmişsiniz gibi geldiğinde, aç kalıp sonuca ulaşamayınca, kilo veremediğinizde ne yapıyorsunuz devam edebilmek için?
Çok moralim bozuk bugün, yüzüm kireç gibi, açım ama kilo veremiyorum
Cuma günü cici eksiler gelmeyenin kaynanası yatıya gelsin miiiii?zaten beraber oturanlara da ... kv birden kızım ben geceleri çok korkuyorum , artık sana sarılıp uyumak istiyorum desin miiiiiii
Çinli bi gençmiş.Nerelerde yuvarlanıp sarkıp durmuş.En son barfiks çekerken düştü öldü, Allahım ya.Adrenalin tutkunuymuş al sana adrenalin
Ölürsem kabrime gelme sıkışırız.
Uzaktan severim, ruhun bile duymaz
Hatunlar hem çalışıyorlar hem cok gec yatiyorlar masallah diyorum onlara ben calissam sabah 6.30 kalksam en en en gec 23 de uykuda olurum ki kesin cogu zaman 22 de yatarim herhal ....Ayılasınız diye neler yaptım Daha gözünüz kapalı
Kiyafet ariyorum acaip gerginim klasik kiyafet almaliyim heruer kazak yapmis bu yil olmaz ki ama haksizlik bu degil mi zaten klasik giyimi sevmem bi de bulmaya calismak cok sikiciDaha iyi misin bakayım çakılım hııııı?
Ben de cozemiyorumevet ben de dikkat ettim ona. çok az yaaaben kalori diyetlerine hiç inanmıyorum artık. yediğin şeyin içeriği niteliği önemli. kanıtlandı artık bu
ben psikolojik yiyiciyim farkındayım. ama çözemiyorum
Anladım senin iştahı hiç bişi kesmiyorAblaaammmmmcan ablam. Nasıl da bilir. Etipufunu. Oyyi neler yiyorm. Bi bilsen. az önce mesela saat 2 de nutella li ekmek peynir .. ama de ki neden omercik hasta hastaene gezdik çocuk doktoru aradik. .Su rıdvan ege mi ne karinagrisi Ora gittiik . İlgisizlerdi. En son medikapark ta bulduk . Amanın kan tahliline 230 lira istediler . Muayene hiç demim... hasili ben bu tempoda aciktim.
Boyun boyunu, huyun huyuma, kilon kiloma göreyse niye olmasın lessOff bende istiyorum ama emzirirken yapılmaz sanırım
Gel yarışalım yavrum :)
Bende duramam yatarımHatunlar hem çalışıyorlar hem cok gec yatiyorlar masallah diyorum onlara ben calissam sabah 6.30 kalksam en en en gec 23 de uykuda olurum ki kesin cogu zaman 22 de yatarim herhal ....
Ay kız kopuyorum sabah sabah geçmişe doğru gidince
Ayılasınız diye yaptım
Gunaydin
Ilk basladigimda baktim bi kac sayfa var dedim bunu yapmis olamaz ama yapmissin
Evet ama suan doktor 1 ay erteledi aslinda kontrol edecekler bi dolu test yapacaklar bi de 70 e inmelisin dediler her doktor bi dolu sey soyluyor en son psikiyatr a gittim icimi doktum sakinlesmelisin cok fazla seye zorluyorsun dedi vs seylerKuzu çok takip edemedim bu günlerde forumu
bebek sahibi olmayamı çalışıyorsun
çok fazla stres altındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?