Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

08:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir

10:30
Türk kahvesi

12:00
Haslama tavuk but (kalcali iri olanlardan)

15:30
2 dilim greyfurt
Sütlü neskafe

17:30
1 kase yoğurt
1 tabak karnabahar

Su en az 3 litre olur.
Menumu bırakayım ben, akşam bozmam. Maşallah diyim kendime kacamaksiz ilerliyorum
menü harikaaaa :super:

Kizlar oglumun atesi cikmis yanaklarda fln bisey yoktu oynarken bi baktim alni sicak sirti bacaklari olctun 38.2 olmus.dogdugundan beri ilk defa cikiyo atesi evde de yalnızım panik oldum.calpol verdim bekliyorum.bacaklarını islak bezle sildim ust govdeye dokundurtmadi agladi.simdi de mirin kirin yatiyo omzumda.
Geçmiş olsun canım inşallah düşer ateşi :KK43:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir

Türk kahvesi

2 dilim greyfurt
Sütlü neskafe

1 kase yoğurt
1 tabak karnabahar

Su en az 3 litre olur.
Menumu bırakayım ben, akşam bozmam. Maşallah diyim kendime kacamaksiz ilerliyorum

Afiyet olsun menülerin sporların harika gidiyor hedefe hızlıca varacaksın inşallah fit hatun :halay:

:KK15:

spor yaptım duşumu aldım ohhh misler gibiyimmm :KK66:) lahana çorbabmı koydum pişiyor bir kase yoğurt ile onu yiyecemmmm
Ahu060812 Ahu060812 senden ne haber mortiiiii:KK15:

Ohooo super ödem artırıcı olmuş, cuma hazırlığı mi:halay:

Geçmiş olsun canım inşallah düşer ateşi :KK43:

Afiyet olsun menülerin sporların harika gidiyor hedefe hızlıca varacaksın inşallah fit hatun :halay:

Nehirim acayip eksiler görüyorum çok mutluyum:KK76::KK15:

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir

Türk kahvesi

2 dilim greyfurt
Sütlü neskafe

1 kase yoğurt
1 tabak karnabahar

Su en az 3 litre olur.
@MiuLego Floweroflife Floweroflife

canım benim metam çoook garip aç kalırım spor yaparım artı bile çıkarım :KK70: geçtiğimiz hafta 70,900 idim ama birden geldi bu artı 69lardaydım .... bend eheyecanla bekliyorum bakalım nediyecek ...
ya öyle deyip metanı üzme, belki bu sefer çok gider belli olmaz ki.

ya öyle deyip metanı üzme, belki bu sefer çok gider belli olmaz ki.
inşallah canım geçen seferki diyetimde kansızlık vardı onun etkisi olabilir çook üşürdüm halsizdim ilacı bıraktım ama hergün kuru üzüm ve haftada 2 gün ciğer tüketiyorum onun yararını gördüm galiba ellerim sıcacık.... dün eşimde sen hiç üşüyorum demiyorsun artık dedi ....yediğim ciğerler işe yaradı sanırsam ocak ayında bi gidip ölçtürecem ;))

Back
X