Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese merhaba kuzular hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, buradan ve watsapptan yazdiniz icimi ferahlattiniz sagolun, tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Merakta biraktiysam da kusura bakmayin emi :KK42:Benim 7.nci denememdi ve ilk pozitifimdi ve 2 gün sonra degerim maalesef dustu kimyasal gebelik gecirdim. Cok zor gunler yasadim. Bu kez pozitif benimle kuzumuz dedik, hayaller kurduk esimle. Odası hemen bizim yanimizdaki oda olacakti. Pembe parkeler, perdeler, tullu karyola, ithal duvar kagitlari hayallerini anlatti eşim :cry:2 gün sonra gercekle yuzlestik cok uzulduk. Esim sagolsun cok destekti her zamanki gibi:KK42: Bu kez canım cok acidi, oluyor gibi olmamasi cok uzdu bu kez. Ben hayatta en cok anne olmayi istedim ama olamadi...
Rabbimin mucizesine ihtiyacim var.
Verirse de vermezse de boynumuz kildan ince... Bazen bazi seylerin olmamasinda da vardir bir hayir diyorum, bilmiyorum. Rabbim en hayırlısını bilir hakkimizda. Ne varsa kaderimizde onu yasayacagiz. Tevekkuldeyim...
Hepimiz sagolun, daha iyi hissettigimde araniza donerim insaAllah. Allaha emanet olun

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
bir gün o güzel haberi alacagız saydıncım
inanıyorum buna :KK200:

Herkese merhaba kuzular hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, buradan ve watsapptan yazdiniz icimi ferahlattiniz sagolun, tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Merakta biraktiysam da kusura bakmayin emi :KK42:Benim 7.nci denememdi ve ilk pozitifimdi ve 2 gün sonra degerim maalesef dustu kimyasal gebelik gecirdim. Cok zor gunler yasadim. Bu kez pozitif benimle kuzumuz dedik, hayaller kurduk esimle. Odası hemen bizim yanimizdaki oda olacakti. Pembe parkeler, perdeler, tullu karyola, ithal duvar kagitlari hayallerini anlatti eşim :cry:2 gün sonra gercekle yuzlestik cok uzulduk. Esim sagolsun cok destekti her zamanki gibi:KK42: Bu kez canım cok acidi, oluyor gibi olmamasi cok uzdu bu kez. Ben hayatta en cok anne olmayi istedim ama olamadi...
Verirse de vermezse de boynumuz kildan ince... Bazen bazi seylerin olmamasinda da vardir bir hayir diyorum, bilmiyorum. Rabbim en hayırlısını bilir hakkimizda. Ne varsa kaderimizde onu yasayacagiz. Tevekkuldeyim...
Hepimiz sagolun, daha iyi hissettigimde araniza donerim insaAllah. Allaha emanet olun
Canım benim Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...Bugün kapı kapanır yarın yeniden açılır...Çıkmayan candan umut kesilmez..Daha gençsin mutlaka olur canım inşaallah...

Canım benim Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...Bugün kapı kapanır yarın yeniden açılır...Çıkmayan candan umut kesilmez..Daha gençsin mutlaka olur canım inşaallah...
Öyle adaşım Rabbim hayırlısını nasip etsin insaAllah. Yok kuzum ya, ne genci 39 a girdim :KK61:Rabbim mucizesini gonderir insaAllah bana da

HATİce zaten güvenip listeye almış bir miu var bunu unutma.. güvenimi boşa çıkarma.. yıldım ettim yoruldum bunlar olmayacak hergün çok önmli en baştan konuştuk senden söz aldım ben :KK200:

Hatun taaaaşşşş

Eflalim çakı o karnını var ya çok iyi yapacakk

Kız hande :sinirli:yapılacak o spor

45 dk benim için ayırırsın heralde spora:sinirli:
Çakı favorim, akarı yok kokarı yok:KK53:

Seni seviyorum :KK200::KK200::KK60::KK68::KK68::KK68:

Hamilelikte uykunun kıymetini bul canım sonra çok arıyorsun. Ben ilk hamileligimde abartmiyorum 20 saat uyurdum. Eşim arada uyandiriyordu iyi misin diye yemek yiyip tekrar siziyordum.

Kız ben sen gibi olsam mis gibi korumami yapar sonra da yer içer keyfime bakarım.
Bir zamanlar bende srn gibiydim ;) bu kiloya inince de daha azını istiyorsun

saydin78 saydin78 ablam çok zor günler geçirdin ama olmayınca olmuyor vardır bi hikmeti yaradanın..herşeyi akışına bırakabilsek nasipten öte köy yok diyebilsek ve halimize tevekkül edebilsek ne mutlu.ama insanoğluyuz işte..üzülüyoruz..neden diyoruz...ama olumlu yanlarından bakmıyoruz çok şükür ki seni seven mutlu bi eşin mutlu bi evliliğn var eğer ki rabbim bebek nasip edecekse yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa buna kim engel olabilir olacaksa olur.ol der olur.ama önemli olan bu süreçte tevekkülle davranabilmek..yinede çok şükür sağlıklıyız bin şükür..:cry:

Canım çok daha iyi ol inşaallah. Rabbim hayırlısını versin, yüzünü güldürsün, kalbini sevinçle doldursun. ..

saydin78 saydin78 yazdim yazdim sildim yazamadim.

Diyecek bisey bulamadim daha gecen gun burda yazip duygulandim simdi seni gorunce kaldim oyle.
Aynen ben de klişe kalıyor sözcükler .Söylemek istediklerimi kendisi yazmış zaten ,inşallah bir gün mutlu haberini alacağız .

Back
X