- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Gumbur gumbur geliyorummm
ana ada harbiden diyete başlamışşşş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gumbur gumbur geliyorummm
ana ada harbiden diyete başlamışşşş![]()
İşte bu be harikasın Triplim megim dönüşün muhteşemnehirnil111 Canım sporlarım
PAZARTESİ
Leslie 45 dk : 135
Temposuz yürüyüş 30 dk : 30
Tempolu yürüyüş 40 dk : 100
Toplam : 265
SALI
Temposuz yürüyüş 50 dk : 50
Toplam : 185
ÇARŞAMBA
Tempolu yürüyüş 60 dk : 150
Toplam : 285
@MiuLego
Sarayca
Lahana cok tok tutuyor canim kesinlikle haftada 1 yenilmeli..aman düzelsin değerlerin, belki kiloyu da etkilemiştir, gelmiş geçmiş olsun.
12. ocak hedefin ne olsun
bende bir daha olmasın diyoreee
ay ada bende lahana aldırdım kvalideme, onu arada yiyorum, tok tutuyor baya, marulda neymiş lahananın yanında![]()
HahahaLahanaAda
ben çiğ yiyorum,Lahana cok tok tutuyor canim kesinlikle haftada 1 yenilmeli..
Bi cumartesi dene bak wc ne guzel calisacak cumaya kadar atarsin o siskinligi
ay lahanaa beni naısl şişiriyor korkuma yemiyorum hiç
bir daha olmayacak saraycam dün sondu
birde su içtimm
ay dolu migde ile yatmak igrençti![]()
İyi değil ada ateşi hiç dusmuyor sabah 40 gorduk zor dusurdum cumaya kadar dusmezse başka doktora goturecegimWhiteblacklife kızın nasıl oldu canımm
Ben cigde yerim haslanmisda yerim benide oyle aman aman sisirmiyor 1 gun sisersem wc ile gidiyor butun sislik o yuzden bugun yaptim yarin pro yiyecemben çiğ yiyorum,Nare83 beni şişirmedi şimdilik bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur
Canım bence cumayi bekleme yarin götür...İyi değil ada ateşi hiç dusmuyor sabah 40 gorduk zor dusurdum cumaya kadar dusmezse başka doktora goturecegim
Burdayim burdayim sev beni sev beni en temizi benim en spor yapani benimmmHellööööööööö
Hanimiş tertemiz kızlar
Neler yemiş neler etmişler sporlar tamamlanmış mı![]()
En birşnci çokkkBurdayim burdayim sev beni sev beni en temizi benim en spor yapani benimmmoyy kizim gibi oldum birinci benimmmm
![]()
Doktor 3 gün antibiyotik etkisini gösterir demiş canım.onun için bekliyorum sabah kucakladim goturuyordum son anda vazgeçtim bakalım ne olacak bekliyorumCanım bence cumayi bekleme yarin götür...
Bi cumartesi dene bak wc ne guzel calisacak cumaya kadar atarsin o siskinligi
Ders yok ki ders dündüüüü@MiuLego ne biçim okul la orası ...çiş molası da mı yok![]()
Bende seni seviyoreeeEn birşnci çokkk
Yıldızlara kadar
Uzaylara kadar
En milyon çok tane seni seviyom
Gel![]()
Canim cok gecmis olsun toparlan kuzun iyi olursun gelirsin.. ama arada nasil olduğunun bilgisini ver bize merak etmeyelim..Arkadaşlar ben bi kaç gün musade istiyorum kafam Allak bullak 3 gündür bir saat bile uyumadim 1 hafta böyle devam edeceğiz galiba şuan hiç bir şeyi kafamda birleştirip bir araya koyamiyorum duzenim sasti artı coştu kendimi toplamak için musade istiyorum