- 11 Nisan 2007
- 87.651
- 515.110
- 1.223
ada81 67.6 'ya
Ahu060812 67'3 e
Bonus 98' e
@kelebekolacam 69.2'ye
Nare83 63.6 'ya illlllkkkkkkkkkkk kim varacak ve listeye girecek
![]()
Benim 9 un endamina bak onca 6 nin arasinda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ada81 67.6 'ya
Ahu060812 67'3 e
Bonus 98' e
@kelebekolacam 69.2'ye
Nare83 63.6 'ya illlllkkkkkkkkkkk kim varacak ve listeye girecek
![]()
Hııı öylemi diyosun..kaçamaksız diyosun kaçamak yaptım mı la ben 3 gün diyet 4 gün serbest modundayım la harbiden yoksa yazın bilinç altıma altıma işledin mi sen bunu yaakapalı kutu derken bu hafta birden 68 im dersin sen belli olmaz baabında![]()
Hahh hazır Ada tırnaklarını yerken sporumu bildireyimEeee yok artik 68 hayattaaaa yok yok uykularimi kacirtmayin.. ay olabilir mi kiii niye oyle dedin niye niye![]()
İyi akşamlar canımcım.Iyi aksamlar![]()
Mortilik çok iyi geldi sanaHahahaytttt ben varken siz zor olursunuz ben olacam en çalışkan ben olacammm legene suda koyacam yuzecemde![]()
Kakaolu kek yaptım yirminBenim 9 un endamina bak onca 6 nin arasinda![]()
normal istiyorum canom ... ben pek öyle bıırt diye doğuramıyorum daçatım dar ... ama yusufta da normal için diretmiştim dr a .. şimdi de öyle istiyorum ...
gel gör ki miyomum çıktı ya benim... onu doğumda almak isteyecek dr ... büyüyor çünkü .. eee o zaman sezaryan diyecek ..
bende miyom kalsın diyeceğim![]()
Benim oğlum da çok zor oldu doğumum ama kızımda yarım saat sürmedi bile
İnsan bebek görünce hevesleniyor dimi![]()
Nerde hani hani
Aslan mortim beee tabikide bana kek verecuk baska napacakKakaolu kek yaptım yirmin
Browni gibin oldu valla![]()
Evet baslamaliydim bi yerden oda ahuyaaa denk geldi motivasyonum tamMortilik çok iyi geldi sana![]()
Ben yiyemiyom bari sen yiAslan mortim beee tabikide bana kek verecuk baska napacak![]()
İyi akşamlar canımcım.
Ne zaman başlayacaksın oruca bonusum?
Hııı öylemi diyosun..kaçamaksız diyosun kaçamak yaptım mı la ben 3 gün diyet 4 gün serbest modundayım la harbiden yoksa yazın bilinç altıma altıma işledin mi sen bunu yaa
Hahh hazır Ada tırnaklarını yerken sporumu bildireyim
55+20 dk eliptik 300
Jillian 100
250 ip 50
Toplam 450 puannehirnil111
Ben girecem tabiiii ahuya da yazik 2. De o girsin... ayyy ne kadar iyi biriyim
Yarın son yazılı canım bitti çok şükürnevoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
annem güzel annem kızların derslerine ara ver de miu na bak hele özlemiştir belki la kim bilir
![]()
Nevreste