Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendimi en son 63 görmüştüm de orda ...şimdi 64.4 olmuşum :63:
seninkini güncellemeyi unutaydım iyiydi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Yaw maydanoz aşermek neden olur bilen var mı?
Allah’ını seven maydanoz tarlasına atsın beni sabaha kadar kemireyim
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Miu ilerleyen saatlerde (şimdi 20.30) bir kase daha maydanoz yesem böööööleee bol limonlu olur mu kine?
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:olurrrrrrr maydonoz candır can
sabah aç karna soda limonla ye
sağlam ödem attırır:21:
küstün mü can cağızım
küsmedim daha neler büşra..
ama neden ki :( neden yani :(

O kadar havaliyim değil mi :süslü:
Haydar demesek mi, malum :KK30::KK70:
Aaaaaa gerçekten beni geçmişin :KK35:

Vallaha şoktayim beni geçmiş tontiş deynep :KK57:, kolasi ekmeğini elinden almışlar:KK35:
Havalısın tabii:KK45:
Geçtim seni,artık tontiş olan sensin :KK53:
Yakında Ausu da geçerim ,belki de geçtim ,laf aramızda Ausencia Ausencia çok yiyor,senin bıraktığın Aus değil artık:sus:
Ekmek neyse de kolasızlık zor bea:olamaz:

kız sen mortine mi çalışıyon triplim aaaaaaaaaaaaa hem de paket gıdayla leş gıdayla kirletmişsin kendini:sinirli:

kız derinden ilerliyor o çok fena çıktı tripli:deli:

derim heeeeeeeeeeeeeeeeeee valla kaçırmam furdum ona da zati gördün mü yukarıda:KK12:

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sarayca gece gece kalp krizi mi geçireyim ben burda:sinirli:ısrar mısrar anlamam ben:sinirli:

sabah da yenmiş bi de öğün deil ara olarak yenmiş:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

bir kere daha göreyim:sinirli:hele ki tartıya bu kadar az kalmışken:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

:63:

menü çoook güzel
e had benim için de yapıver spor :KK15:

çok şükür nevooo:KK49:

oooooooooooooooooooo
menü eksi çağırma menüsü ooooooooooooooooo:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Çok şükür bitiyor...
İnşaallah ama ben pek umutlu değilim bugün bayağı sınavlardan geçtim ama yenilmedim:70:

kız sen mortine mi çalışıyon triplim aaaaaaaaaaaaa hem de paket gıdayla leş gıdayla kirletmişsin kendini:sinirli:

kız derinden ilerliyor o çok fena çıktı tripli:deli:

derim heeeeeeeeeeeeeeeeeee valla kaçırmam furdum ona da zati gördün mü yukarıda:KK12:

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sarayca gece gece kalp krizi mi geçireyim ben burda:sinirli:ısrar mısrar anlamam ben:sinirli:

sabah da yenmiş bi de öğün deil ara olarak yenmiş:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

bir kere daha göreyim:sinirli:hele ki tartıya bu kadar az kalmışken:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

menü çoook güzel
e had benim için de yapıver spor :KK15:

çok şükür nevooo:KK49:

oooooooooooooooooooo
menü eksi çağırma menüsü ooooooooooooooooo:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Abooooowwwww yerin en dibine girdim :110:
Çıkamayım ordan da yemiyeyim bir daha :kızgın:

Ama arada övdün de gördüm onu :oops::KK60:

Söz valla ilk ve sondu :cry:

Back
X