İyi geceler,rüyanda beni gör e mi?öperim her birinizi.. sabaha accuk geç uyanabilirim.. sabah dek tertemiz kalın emi.. kutsal perşembe.. cumaya 1 gün kaldı
Neden yabancı gibi hissediyorsun ki,bana bak babamın topiği gibi kullanıyorumDeme öyle
Bugün 2 saatten fazla spor yapan candy var 1. saat koşmuş 1 saat bölgesel yapmış karın kası isteyen bir ana var
Ya bilmiyorum Bn kendimi burda yabancı gibi hissediyorumartık. Okuyup okuyup çıkıyorum
Neden canımDeme öyle
Bugün 2 saatten fazla spor yapan candy var 1. saat koşmuş 1 saat bölgesel yapmış karın kası isteyen bir ana var
Ya bilmiyorum Bn kendimi burda yabancı gibi hissediyorumartık. Okuyup okuyup çıkıyorum
Hele ben gündüzleri bu sıra vakit bulamıyorum ama gece çenm düşüyorNeden yabancı gibi hissediyorsun ki,bana bak babamın topiği gibi kullanıyorum
Neden yabancı gibi hissediyorsun ki,bana bak babamın topiği gibi kullanıyorum
Farkındayım ,gündüz gözlerim yollada kalıyor ,çok özlüyorum seniHele ben gündüzleri bu sıra vakit bulamıyorum ama gece çenm düşüyor
Canım inan yetişemiyorum.O kadar çok iş bana bakıyor...Kendime vakit bile ayıramıyorum hep bir koşturma...Farkındayım ,gündüz gözlerim yollada kalıyor ,çok özlüyorum seni
Ama kolay kilo vermek için de 11 gibi yatmak gerekiyor diye okumuştum
Vücut alıştı artık demek ki uykusuzluğa.Canım inan yetişemiyorum.O kadar çok iş bana bakıyor...Kendime vakit bile ayıramıyorum hep bir koşturma...
Aynen bu sıra görüşemiyoruz
Ben uyuyamıyorum...En basiti eşim 1 gün işte 1 gün evde...İşte olduğu gün en erken 12de geliyor mecburen bekliyorum.Geçen sabah 6da geldi..3'e kadar uyuyamadım bekledim...
Evet alıştım sayılır ama birkaç gün devam edince sonra halsiz düşüyorum...Vücut alıştı artık demek ki uykusuzluğa.
Ben dayanamıyorum uykusuzluğa artık,gözlerim kapanıyor
Allah eşine de kolaylık versin canım ,haliyle insanın eşi eve gelene kadar huzursuz oluyor,içi rahat etmiyor
Aynen ben renkli yapicam sutlu bitter cilekli kahveli hatta yapmicam su avmlerde akanlar varya onun altona agzimi dayiycammYarın ki menümüz salata olsunÇikolata salatası
Neden yabancı gibi hissediyorsun ki,bana bak babamın topiği gibi kullanıyorum
Boşver be ablam :)Neden canım
@MiuLego uygun mudur ben de yapacağımAynen ben renkli yapicam sutlu bitter cilekli kahveli hatta yapmicam su avmlerde akanlar varya onun altona agzimi dayiycamm
Canım babam hastaneden çıktı daha iyi ama ayda bir hastaneye yatıp 1 hafta tedavi görecekBen sana hastayım zaten
Boşver be ablam :)baban nasıl bu arada
Çok geçmiş olsun canımHerkese iyi geceler kizlar oglum uyumadi hala.atesi daha iyi ama cok huysuz.bu gece onun odasinda yatcam.spor vaktim olmadi maalesef @MiuLego kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?