- 8 Aralık 2011
- 45.740
- 166.592
- 798
Geçerken hasar bırakmasın
geçeceeek anneeeeem geçeceeeek hepsi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçerken hasar bırakmasın
geçeceeek anneeeeem geçeceeeek hepsi![]()
Ne bakimdan ???
Kocaman kocaman kalpkalp göndereceklerim var ifindimmmmm
@aeben adaşım
@Ausencia ana kraliçeeeee
begum75
ve
nehirnil111
minnaklarım
@Bonus
Meñum
Sabah
Peynir
12 kadar zeytin
1 börek
1 kurabiye
Ara
1 börek
1 kurabiye (bunlar yoğun ısrarla yenildi)
Öğlen
3 köfte
Salata
Ayran
Ara
1 mandalina
Akşam
Haşlanmış gezen tavuk
Turp soğan
Ayran
Ara
Meyve salatası (toplamda 1 armut kadar)
Su 2 lt
Spor 20 dk tempolu yürüyüş
40 dk tempolu yüzme
nehirnil111
@Triplimelek Megi
@MiuLego arada banada çivili sopa gönder
Not. Bu menü gayet düzelmiş menüm. Çünkü akşam gayet dikkatliydim.
anam yapardı incir uyuşturması deriz biz de.Arada yaparım tabi şekerli.Diyetteyim yapamıyorum bu ara.şekersiz denesem mi acep @MiuLego ne derki acep![]()
Bazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..
Hayat çok garip.. ya birilerine yaranmak için türlü taklalar atanlar göze girip istediğini elde ediyor. Ya da dayısı amcası sağlam olanlar.. ya da parası çok olanlar.. adalet ahlak duygusu ne kadar azalmış ya.
Keşke bazı üzüntüleri tek bir dokunuşla dindirebilsek.. yetmiyor gücümüz işte..
Bu hayatta bir şeyi çok istemiştim .. aşırı çok.. olamadı kader :)
Hayat felsefem hep şu oldu o yüzden.. huzurumuz olsun da.. kalan herşey halledilir Allahın izniyle![]()
Eskiden günlük tutardım ben. Ne güzel alışkanlıkmıştı. Büyüynce bıraktım. Büyümek ne çirkin bişey ya.
Ne bakimdan ???
az kalsın göremeyecektim bu mesajı tüm bildirimlere bakınca gördüm,
nefs bu gün yazacaktım sana, sen önce yazdın, hiç karşılaşamıyoruz, bekle kız 55 olunca daimi morti ilan edeceğim seni
nehirnil111 ve
begum75 gözüme kestirdim sizi, az kaldı 1-2 ay sonra oralardayım.
![]()
Maşallah yinede leslie yapmışsın masumAy evet pınarya sabah bı uyandım tam uyku havası hala da açılmadı
Hic atlamadan yap 15gün tabi baskaca bor rahatsizlik vermezse ben cok faydasini gordum 6ay dolsun yeniden yapacağım InsaallahOooo kaptanim gece bı efkarlanmusiz
Ama yeni gün başladı
Sukredecek okadar şey varm
Puslu Ankara sabahına
Pırıl pırıl olan bir günaydın
Yaa bende tutardım hatta bir sürü ajandam vardır çalışırken boş kaldığım zamanlarda yazardim
Canım 2 gündür soğan kurunu yapıyorum sanki iyi geliyor teşekkürler canım
Oyy kaptanım nasıl güzel ve hüzünlü yazmışsın öyle sana yanında olup sarılmak istedim şuanBazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..
Hayat çok garip.. ya birilerine yaranmak için türlü taklalar atanlar göze girip istediğini elde ediyor. Ya da dayısı amcası sağlam olanlar.. ya da parası çok olanlar.. adalet ahlak duygusu ne kadar azalmış ya.
Hayat felsefem hep şu oldu o yüzden.. huzurumuz olsun da.. kalan herşey halledilir Allahın izniyle![]()
Yok canım keşke gezmeye gitseydim.Kızların arkadaşları geldi onlara birşeyler hazırladım...Hala mutfakta duruyor bazıları ama ben yemedim...![]()
Jillianla aplayla bulusmaya gidiyom antepli hatun
Başüstüne:)
Selam Söyle
Bende 15 tatili bekliyorum onunla bulusmak için...
Jillianla aplayla bulusmaya gidiyom antepli hatun
Bazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..
Kıskanma NolurYaaa kzkandim sankim![]()