Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

g018-gif.1318174
g018-gif.1318174
geçeceeek anneeeeem geçeceeeek hepsi
Geçerken hasar bırakmasın :anne:

kalp göndereceklerim var ifindimmmmm

@aeben adaşım :KK37:

@Ausencia ana kraliçeeeee:KK36:

begum75 begum75 :KK200: ve nehirnil111 nehirnil111 :KK200: minnaklarım

@Bonus :KK67:
Kocaman kocaman kalp :KK200::KK200::KK200: begum75 begum75 Ballı çörekime de :KK15:
üçüz kediler.webp

Soldaki ben :deli:

Meñum

Sabah
Peynir
12 kadar zeytin
1 börek
1 kurabiye

Ara
1 börek
1 kurabiye (bunlar yoğun ısrarla yenildi)

Öğlen
3 köfte
Salata
Ayran

Ara
1 mandalina

Akşam
Haşlanmış gezen tavuk :-)
Turp soğan
Ayran

Ara
Meyve salatası (toplamda 1 armut kadar)

Su 2 lt

Spor 20 dk tempolu yürüyüş
40 dk tempolu yüzme:-)
nehirnil111 nehirnil111
@Triplimelek Megi
@MiuLego arada banada çivili sopa gönder

Not. Bu menü gayet düzelmiş menüm. Çünkü akşam gayet dikkatliydim.

Gezen tavuk nedir kız :KK70:Börekler kurabiyeler tabi olmamış nasıl binbir ısrar ettiler kim etti niye etti fursaydık :rolleyes:

anam yapardı incir uyuşturması deriz biz de.Arada yaparım tabi şekerli.Diyetteyim yapamıyorum bu ara.şekersiz denesem mi acep @MiuLego ne derki acep:KK45::KK45:

Şekersiz yapp kizz ne şekeri zatenn incirin şekeri yeterli geliyor...
Civili canın istiyorsa şekerli yapp tabii (: (: (:

Bazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..

Hayat çok garip.. ya birilerine yaranmak için türlü taklalar atanlar göze girip istediğini elde ediyor. Ya da dayısı amcası sağlam olanlar.. ya da parası çok olanlar.. adalet ahlak duygusu ne kadar azalmış ya.

Keşke bazı üzüntüleri tek bir dokunuşla dindirebilsek.. yetmiyor gücümüz işte..

Bu hayatta bir şeyi çok istemiştim .. aşırı çok.. olamadı kader :)

Hayat felsefem hep şu oldu o yüzden.. huzurumuz olsun da.. kalan herşey halledilir Allahın izniyle:KK200:

Oooo kaptanim gece bı efkarlanmusiz
Ama yeni gün başladı
Sukredecek okadar şey varm
Puslu Ankara sabahına
Pırıl pırıl olan bir günaydın

Eskiden günlük tutardım ben. Ne güzel alışkanlıkmıştı. Büyüynce bıraktım. Büyümek ne çirkin bişey ya.

Yaa bende tutardım hatta bir sürü ajandam vardır çalışırken boş kaldığım zamanlarda yazardim

Canım 2 gündür soğan kurunu yapıyorum sanki iyi geliyor teşekkürler canım

az kalsın göremeyecektim bu mesajı tüm bildirimlere bakınca gördüm, :KK200:

nefs bu gün yazacaktım sana, sen önce yazdın, hiç karşılaşamıyoruz:KK200:, bekle kız 55 olunca daimi morti ilan edeceğim seni nehirnil111 nehirnil111 ve begum75 begum75 gözüme kestirdim sizi, az kaldı 1-2 ay sonra oralardayım.:halay:

Aynen canım denk gelemiyoruz olsun kalpler bir sonuçta :KK200: :KK200:

Ben zatenn yerimde sayıyorum kii sanki korumadayim sen gelirsin gecersinde beni eminim..
Yine de çok bekletme bebegimm çabuk gell :21::21::21::21:

@MiuLego begum75 begum75 Cısta olsa costa olsa yazacağız demiştik değil mi :KK37: Sabah ki tartı harika ama korkmayın :KK68:Regli şişkinliği de gitti hala kilolu gibiyim ama geçecek hedefim büyük :rolleyes:

Sabah ; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - 1 kepçe yoğurt çorbası + yarım porsiyon etli mantar sote + 2 ymk kaşığı bulgur pilavı
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 20:00 / Kayınvalidenin doğum günü hani kv yani hani büyük insanlar :rolleyes: - 1 kase anca kısır + 2 ymk kaşığı kuskus yoğurtlu + 3 ad.yaprak sarması ufak - pastadan yemedim :cool:

begum75 begum75 sporum 1 saat tempolu 150 point :KK60:

Oooo kaptanim gece bı efkarlanmusiz
Ama yeni gün başladı
Sukredecek okadar şey varm
Puslu Ankara sabahına
Pırıl pırıl olan bir günaydın

Yaa bende tutardım hatta bir sürü ajandam vardır çalışırken boş kaldığım zamanlarda yazardim

Canım 2 gündür soğan kurunu yapıyorum sanki iyi geliyor teşekkürler canım
Hic atlamadan yap 15gün tabi baskaca bor rahatsizlik vermezse ben cok faydasini gordum 6ay dolsun yeniden yapacağım Insaallah

Bazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..

Hayat çok garip.. ya birilerine yaranmak için türlü taklalar atanlar göze girip istediğini elde ediyor. Ya da dayısı amcası sağlam olanlar.. ya da parası çok olanlar.. adalet ahlak duygusu ne kadar azalmış ya.

Hayat felsefem hep şu oldu o yüzden.. huzurumuz olsun da.. kalan herşey halledilir Allahın izniyle:KK200:
Oyy kaptanım nasıl güzel ve hüzünlü yazmışsın öyle sana yanında olup sarılmak istedim şuan:KK74::KK60:

Yok canım keşke gezmeye gitseydim.Kızların arkadaşları geldi onlara birşeyler hazırladım...Hala mutfakta duruyor bazıları ama ben yemedim...:KK53:

canom o kadar emek verip yapmışsın nasıl da güzel olmuşlardır.
Geç kalmış sayilmazsin yiyebilirsin :KK53::KK53::KK53::KK53:
Yeee çabuk hemen yeee

:anne::anne::anne::anne::anne:
:KK60::KK60::KK60::KK60:
Teslimiyet Tevekkül Şükür kolaylaştırıyor herşeyi ...

Back
X