Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kalp göndereceklerim var ifindimmmmm

@aeben adaşım

@Ausencia ana kraliçeeeee

begum75 ve nehirnil111 minnaklarım

@Bonus
Kocaman kocaman kalp begum75 Ballı çörekime de

Soldaki ben

Gezen tavuk nedir kız Börekler kurabiyeler tabi olmamış nasıl binbir ısrar ettiler kim etti niye etti fursaydık

anam yapardı incir uyuşturması deriz biz de.Arada yaparım tabi şekerli.Diyetteyim yapamıyorum bu ara.şekersiz denesem mi acep @MiuLego ne derki acep

Şekersiz yapp kizz ne şekeri zatenn incirin şekeri yeterli geliyor...
Civili canın istiyorsa şekerli yapp tabii

Oooo kaptanim gece bı efkarlanmusiz
Ama yeni gün başladı
Sukredecek okadar şey varm
Puslu Ankara sabahına
Pırıl pırıl olan bir günaydın

Eskiden günlük tutardım ben. Ne güzel alışkanlıkmıştı. Büyüynce bıraktım. Büyümek ne çirkin bişey ya.

Yaa bende tutardım hatta bir sürü ajandam vardır çalışırken boş kaldığım zamanlarda yazardim

Canım 2 gündür soğan kurunu yapıyorum sanki iyi geliyor teşekkürler canım

Aynen canım denk gelemiyoruz olsun kalpler bir sonuçta

Ben zatenn yerimde sayıyorum kii sanki korumadayim sen gelirsin gecersinde beni eminim..
Yine de çok bekletme bebegimm çabuk gell

@MiuLego begum75 Cısta olsa costa olsa yazacağız demiştik değil mi Sabah ki tartı harika ama korkmayın Regli şişkinliği de gitti hala kilolu gibiyim ama geçecek hedefim büyük

Sabah ; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - 1 kepçe yoğurt çorbası + yarım porsiyon etli mantar sote + 2 ymk kaşığı bulgur pilavı
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 20:00 / Kayınvalidenin doğum günü hani kv yani hani büyük insanlar - 1 kase anca kısır + 2 ymk kaşığı kuskus yoğurtlu + 3 ad.yaprak sarması ufak - pastadan yemedim

begum75 sporum 1 saat tempolu 150 point

Hic atlamadan yap 15gün tabi baskaca bor rahatsizlik vermezse ben cok faydasini gordum 6ay dolsun yeniden yapacağım Insaallah

Oyy kaptanım nasıl güzel ve hüzünlü yazmışsın öyle sana yanında olup sarılmak istedim şuan

Yok canım keşke gezmeye gitseydim.Kızların arkadaşları geldi onlara birşeyler hazırladım...Hala mutfakta duruyor bazıları ama ben yemedim...

canom o kadar emek verip yapmışsın nasıl da güzel olmuşlardır.
Geç kalmış sayilmazsin yiyebilirsin
Yeee çabuk hemen yeee

Teslimiyet Tevekkül Şükür kolaylaştırıyor herşeyi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…