- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglye beş gün var daha bugün öğünümü 5 te yapıp bitircem bakalım hiç trtılmadım tırsıngen..
Evrene mesaj yolluyoruz bir kez daha..
Ay bende sana soracaktım spor yapacan mı diye.madem sen yapıcam bende yapayım şişersek ikimizde şişeriz nolcek![]()
İlk bölümü izledik bakalım akşam devam ederiz gibime geliyo.pek tarzım değil,ben supernaturel,lucifer dizilerini seviyorum.eşimin hatrına izlicez mecbur tronslarıBu nasıl bir sallamadır öyle yaaa
Başlarda öyle sık karşılaşılıyo ama ilerledikçe azalıyo.ama bence nefes kesici bi dizi.ama ben yalnız izledim.benim zayıflama koçum o.ilk 20 kiloyu onla verdim eliptik te izlerken.
Ney istediydin Gülüm.iş mi aşk mı....aşksa söyle halledelim işse bende kelim ilacım yok.benim bu hayattan anladığım her ne iş yapıyorsan yap mutlu olduğun şeyi yap.kim ne der kime ne kadar ilgi göstermem lazım acaba kırılır mı diye diye bi bakmışsınnsen bitmişsin.biraz bencil olacan kendini nereye koyarsan o kadar değer görüyorsun hayat boş gez eğlen coş.bende mesela evde şu anda kendimi geliştiriyorum farz ediyorum ki çalışıyorum bilg.programlarının uygulamalatını çalışıyom Videolar izliyom.excelde 30 faktör varmış mesela bilmiyodum onları öğrencem.kafam dağıldı şükür yani
masum yarından bende tırsıngen
ahu benimde 6 gün var canımmm
ben sabah tartıldımmmm tartı fenagen
bende tırsıngennnnn![]()
beni keser de eşimi kesmez şekersiz.kendime bi kase ayırıyorum ,ona şekerli yapıyorum hepsiniŞekersiz yapp kizz ne şekeri zatenn incirin şekeri yeterli geliyor...
Civili canın istiyorsa şekerli yapp tabii![]()
![]()
![]()
masum yarından bende tırsıngen
cumartesinden beri çoşgungenim![]()
Bekliyorum sabırsızlıkla
Teşekkür ederim canım. Bende yapacağım bakalım nasıl olacakTriplimelek Megi tarif canim
)
Malzeme
- 3 adet orta boy kabak,
- 3 dal taze soğan,
- 2 yumurta,
- 1 su bardağı beyaz peynir,
- 1/2 demet dere otu.
Yapılışı
- Kabakların üstleri kazınır ve rendelenir.
- Taze soğanlar küçük küçük doğranarak diğer malzemelerle birlikte kabaklara eklenir, iyice karıştırılır.
- Karışım, zeytinyağıyla yağlanmış küçük bir fırın kabına döşenir.
- Fırında 200 derecede üzeri iyice kızarıncaya kadar pişirilir.
sana kaçayım mı beni saklarmısın
miunun ayak sesleri gelingennnn
begümetoo kaçacak yer arayangennnn![]()
regliye 5 gün hımmmm başlamıştır şişmelerReglye beş gün var daha bugün öğünümü 5 te yapıp bitircem bakalım hiç trtılmadım tırsıngen..
Evrene mesaj yolluyoruz bir kez daha..
Ay bende sana soracaktım spor yapacan mı diye.madem sen yapıcam bende yapayım şişersek ikimizde şişeriz nolcek![]()
Aboo kocaciimle başlayalım diyoduk izletmeyim bariii
Ben 4 yıldır sosyal içiciyim yanıma sohbeti tatlı içen olursa içerim olmazsa evde karton karton sigara olsa aklıma gelmez içmekbak senle bi kahve patlatsak iyi içerim haa öyle seziyorum
Geçmiş olsun kuzum yaa
Geçmiş olsun bu kadar sürede anlaşılmadı mı döküntü vs olmadı mıKızlar tünaydın
gelemedim kızımı yine doktoro götürdüm
su çiçeği çıkarıyormuşuz
kötü olan annem benimde çıkarmadığımı söyledi
inşallah banada bulaşmaz
rica ederim canım yap aslında tam perşembelik menüüüüTeşekkür ederim canım. Bende yapacağım bakalım nasıl olacak
Perşembe şaşkınlığı var herkeste herhaldeyaaaa niye bu kadar sessiniz yahuuu firdevs buradayken ne konuşuyordunuz içim gidiyordu sohbete katılamıyorum diye şimdi herkes saklanıyor ... tabiii ben çook kilo verecem diye korktunuz spor yapıyorsunuz sizde haklısınız
hadi ben kaçar sporaaaaaaaaaaaaaa![]()