Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Reglye beş gün var daha bugün öğünümü 5 te yapıp bitircem bakalım hiç trtılmadım tırsıngen..

Evrene mesaj yolluyoruz bir kez daha..:KK68:

Ay bende sana soracaktım spor yapacan mı diye.madem sen yapıcam bende yapayım şişersek ikimizde şişeriz nolcek:KK69:

ahu benimde 6 gün var canımmm
ben sabah tartıldımmmm tartı fenagen
bende tırsıngennnnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu nasıl bir sallamadır öyle yaaa:KK57::KK57:

Başlarda öyle sık karşılaşılıyo ama ilerledikçe azalıyo.ama bence nefes kesici bi dizi.ama ben yalnız izledim.benim zayıflama koçum o.ilk 20 kiloyu onla verdim eliptik te izlerken.

Ney istediydin Gülüm.iş mi aşk mı....aşksa söyle halledelim işse bende kelim ilacım yok.benim bu hayattan anladığım her ne iş yapıyorsan yap mutlu olduğun şeyi yap.kim ne der kime ne kadar ilgi göstermem lazım acaba kırılır mı diye diye bi bakmışsınnsen bitmişsin.biraz bencil olacan kendini nereye koyarsan o kadar değer görüyorsun hayat boş gez eğlen coş.bende mesela evde şu anda kendimi geliştiriyorum farz ediyorum ki çalışıyorum bilg.programlarının uygulamalatını çalışıyom Videolar izliyom.excelde 30 faktör varmış mesela bilmiyodum onları öğrencem.kafam dağıldı şükür yani
İlk bölümü izledik bakalım akşam devam ederiz gibime geliyo.pek tarzım değil,ben supernaturel,lucifer dizilerini seviyorum.eşimin hatrına izlicez mecbur tronsları :D

Eki Görüntüle 2079143 bende özledim çöreğim:KK200:
az kaldı geleceğummm:KK55:
Bekliyorum sabırsızlıkla :KK200:
indir.webp

Triplimelek Megi Triplimelek Megi tarif canim :KK66:)

Malzeme
  • 3 adet orta boy kabak,
  • 3 dal taze soğan,
  • 2 yumurta,
  • 1 su bardağı beyaz peynir,
  • 1/2 demet dere otu.

Yapılışı
  • Kabakların üstleri kazınır ve rendelenir.
  • Taze soğanlar küçük küçük doğranarak diğer malzemelerle birlikte kabaklara eklenir, iyice karıştırılır.
  • Karışım, zeytinyağıyla yağlanmış küçük bir fırın kabına döşenir.
  • Fırında 200 derecede üzeri iyice kızarıncaya kadar pişirilir.
Teşekkür ederim canım. Bende yapacağım bakalım nasıl olacak

Reglye beş gün var daha bugün öğünümü 5 te yapıp bitircem bakalım hiç trtılmadım tırsıngen..

Evrene mesaj yolluyoruz bir kez daha..:KK68:

Ay bende sana soracaktım spor yapacan mı diye.madem sen yapıcam bende yapayım şişersek ikimizde şişeriz nolcek:KK69:
regliye 5 gün hımmmm başlamıştır şişmeler :KK53::KK53:

evet canım yapalım spor nasılsa listede değiliz 1 gün 1 gündür spor için iyi gelir sıkılaşmamıza :KK15::KK15:

Aboo kocaciimle başlayalım diyoduk izletmeyim bariii:KK20:

Ben 4 yıldır sosyal içiciyim yanıma sohbeti tatlı içen olursa içerim olmazsa evde karton karton sigara olsa aklıma gelmez içmek :-) bak senle bi kahve patlatsak iyi içerim haa öyle seziyorum :kahve::KK14:

Geçmiş olsun kuzum yaa
:D :D o kadar mı kıskançsın bacım.Ben o tür şeyleri kıskanmıyom da canlılarından kıskanıyorum .Eşimle konuşurken cilveli konuşan saçını başını savuran karılar olunca tırnaklar çıkıyo bende :D

yaaaa niye bu kadar sessiniz yahuuu firdevs buradayken ne konuşuyordunuz içim gidiyordu sohbete katılamıyorum diye şimdi herkes saklanıyor ... tabiii ben çook kilo verecem diye korktunuz spor yapıyorsunuz sizde haklısınız :KK70::KK70::KK70::KK70::KK53::KK53::KK53::KK53:

hadi ben kaçar sporaaaaaaaaaaaaaa:KK15::KK15:

yaaaa niye bu kadar sessiniz yahuuu firdevs buradayken ne konuşuyordunuz içim gidiyordu sohbete katılamıyorum diye şimdi herkes saklanıyor ... tabiii ben çook kilo verecem diye korktunuz spor yapıyorsunuz sizde haklısınız :KK70::KK70::KK70::KK70::KK53::KK53::KK53::KK53:

hadi ben kaçar sporaaaaaaaaaaaaaa:KK15::KK15:
Perşembe şaşkınlığı var herkeste herhalde :rolleyes:

Back
X