- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Kuzum hatice kübra kitaplarını okuyorum benNego ben çocuk eğitimi hakkında güvenilir sağlam kaynaklı bir kitap arıyorum bana önere bileceğin kitap var mi güzel bayğann

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum hatice kübra kitaplarını okuyorum benNego ben çocuk eğitimi hakkında güvenilir sağlam kaynaklı bir kitap arıyorum bana önere bileceğin kitap var mi güzel bayğann
Tamam thronsları bitirirsek vikinge de bakayım.dizi sıkıntısı çekiyoz akşamları.ama ruhani doğaüstü olsa daha güzel olurdu benim içinBen yarışta olmayaydım iyiydi
İlk bölümden sonra bu ne dedim yaaa ama öneren kişi sakın bırakma ille izle dedi sonra soluk soluğa bitti sezonlar sırf izlemek içşn eliptiğe gittim şimdi de aynı tarzda diye Vikingleri izliyorum bu da çok güzel çekiyo beni akşam bile aklıma geliyo acaba ne olacak öbür bölümde diye..bakalım bı bitince ne izliycem
değişiyor canım spordan önce tartılıyorum spordan sonra tartılıyorum banyodan çıkınca tartılıyorum hep tartılıyorum ve hepsi değişik değişik rakamlar veriyorBen de aynen. Ama çok oynuyor. Bi gördüğüm rakamın önce eksilerini görüyorum sonra bi de bakmisim hop arti sonra eksi. Sürekli değişiyor. Yemeğe bi fark olmamasına rağmen.
Banyo yaptıktan sonraki gün genelde daha az çıkıyorum sanırım kirlerim çokdeğişiyor canım spordan önce tartılıyorum spordan sonra tartılıyorum banyodan çıkınca tartılıyorum hep tartılıyorum ve hepsi değişik değişik rakamlar veriyor![]()
He ya o zamanlar dreamtv de beklerdik çıksın diyene dinlerdim bu şarkıyı)
Geçmiş olsun canım. Bende hiç bir bulaşıcı hastalığı geçirmedim tek taraflı kabakulak dışındaCanım döküntü dün 1 tane boynunda 1 tanede karnında oldu sivilce gibi hiç aklıma gelmedi benimde
inşallah kuzu
hahaha bende banyodan sonra az çıkıyorum ama saçımı kurutup çıkınca daha az oluyor ıslak ıslak ağır oluyor herhalBanyo yaptıktan sonraki gün genelde daha az çıkıyorum sanırım kirlerim çok![]()
aynen ses son ses açılırdıHe ya o zamanlar dreamtv de beklerdik çıksın diye![]()
Kesinlikle hen şu atıyor hem bağırsakları müthiş çalıştırıyorPattis zaten su atıyo vücuttan bence
Kesinlikle hen şu atıyor hem bağırsakları müthiş çalıştırıyoren etkili şok diyet bu oldu bana
Ben genelde sabah tartılıyorum ama sanki daha az oluyorhahaha bende banyodan sonra az çıkıyorum ama saçımı kurutup çıkınca daha az oluyor ıslak ıslak ağır oluyor herhal![]()
Çocuk eğitilmiyor da ada anne güzel eğitiliyor o kitaplarlakitaplardaki gibi çocuk eğitilmiyor canım dene istersen....
Tisikkir ettim :)) ya kızıma ilk 100 sözcük alıcam d r den kendime de alayım dedim hani her çocuğun gelişimi farklıdır ben çocuğumun üzerinde metotları değilde hangi davranışta nasıl deavranmaliyim onu merak ediyorum :) ne yapsam daha iyi ne tepki versem daha iyi her yazarada guvenemiyor insan :) Hatice kubra nin kitaplarının gorumcemde aldı bende alayım :))))Kuzum hatice kübra kitaplarını okuyorum ben![]()
sabah garanti eksiBen genelde sabah tartılıyorum ama sanki daha az oluyor![]()
mutlaka insan okumalı anne için kesinlikle faydalı bende çok okudum ama her metot tutmuyor onu söylemek istedim ....Çocuk eğitilmiyor da ada anne güzel eğitiliyor o kitaplarlaanne kendini düzeltince çocuğa da yansıyor
Bu akşam spordan sonra duş alacağım perşembe kırklanmasısabah garanti eksi![]()
Çocuk eğitilmiyor da ada anne güzel eğitiliyor o kitaplarlaanne kendini düzeltince çocuğa da yansıyor
Yarın öyle yapalım bari.hahaha bende banyodan sonra az çıkıyorum ama saçımı kurutup çıkınca daha az oluyor ıslak ıslak ağır oluyor herhal![]()