Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben biçilmiş kaftanım bence senin için ... hatta düşünsene sen alışmışsın artık diyete tam konsantre ... ben daha tökezliyorum arada kaçamak falan miu dan çivili hep bana :deli: ne eğlenirsin laaan ömürlük :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

var yaaa namerdim bi kere de onun canı istese ... gam yemeyeceğim :KK70::KK70::KK70:

Çok inşallah aus :KK53:

eflalim 20:00 civaru kuruyemişli sütlü kahveli bir ara öğün koy emi acıkınca.. ki acıkırsın.. sıkma kendini.. merak etme o kuruyemiş ve kahve saa artı getirmez emi kuzum

sensin tatlı seeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn:KK33:

aynen kuzucum dümdüz diyetini yap sporunu yap işte tamam mis gibi

kırmızı don :confused:
:KK200::KK200::KK200:

eflalim 20:00 civaru kuruyemişli sütlü kahveli bir ara öğün koy emi acıkınca.. ki acıkırsın.. sıkma kendini.. merak etme o kuruyemiş ve kahve saa artı getirmez emi kuzum

sensin tatlı seeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn:KK33:

aynen kuzucum dümdüz diyetini yap sporunu yap işte tamam mis gibi

kırmızı don :confused:

Canım 10 da yatıyorum ben. 20 de yesem olmaz sanki. Normal yiyince zaten akşam öyle aman aman acıkmıyorum

geçmişe bakarken @Sekercikiz ile mesajlaştık , uzun sürdü biraz ... hepinize çok selamı var ... Artık beraber döneriz dedim kilo vermeye o da 12 haftalık hamile :emir_bebek:

geçmişten de aklımda @MiuLego nun halleri kaldı .... neyse sıkıntı oradan ferahlık gelsin yüreğine ....

Shut Up Shut Up canım ben su çiçeğini 35 yaşında oğlumla geçirmiştim .. bilgine :KK51:

Nare83 Nare83 kayrayı kocaman öperim ..67 lerden almış seni resmen :KK15:
EYVAHLAR OLSUN O ZAMAN

1-ayda-8-kilo-ayca-kaya.webp

Ayça kaya diyeti bu meşhur. Bir ayda 8 kilo diyor, ben 4 versem öpüp başıma koyarım :))

@MiuLego Ausencia Ausencia ne dersiniz?

Benim kizim ilac icmezdi daha kasigi gorurgormez kusardi.... mecbur fitil verirdik bebekken... sonra birde gectigimiz aylarda hasta oldu yine surup verdik direkt kustu bilerek kendi yapiyor... bizde hastaneye goturduk serum takildi... simdi mecbur pasalar gibi surubu içiyor serum almamak icin... hiimmm cok tatliymis diyor bide :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: bu cingözlük kimden geçmiş ola ki:confused:

sen beni mi öptüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnn:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

triplim o sırrı çoooooooook iyi dinle emi çok önemli ve kesinlşkle uygulanmayacaklar listene ekle:deli:deynepten geldiyse malum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

çok iyi bence yarınki heyecana bakar mısın:rolleyes:

sen rahat olsana biz yarın yenicez saraycayı.. akşam menüde sincap var demi:kk77:

bana mı yürüyon sen :KK70:
Tabiki dee:KK8::KK8::KK8:

Back
X