- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Sen yaptın mı bunu ?İşte bu 53333 mantığı.. 5 birim tahıl 3 birim yağ 3 birim et 3süt 3 meyve
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yaptın mı bunu ?İşte bu 53333 mantığı.. 5 birim tahıl 3 birim yağ 3 birim et 3süt 3 meyve
Oturup napıyımçocuklar uyuyor yatıyorum. 6 da kalkıyor küçük ve gece hala zırt pırt uyanıyor
yani yarın hepberaber soyuncaz mıyarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi bakalım tartı günü geldi bile
neler yapıyoruz pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
booolca sıvı tüketimi ödem atıcı çaylaaaar
akşam öğünü erken kapanıp ödem tutacak yiyeceklerden uzaaak
akşam sporları yapılacak en hafifindennn
sabah aç krna yürüyüş/leslie yapılacaaaak
veeeeeeeeee çalışan değilsek eğer sabahın köründe tartınılmayacaaaakkk
uyanacağız sporumuzu yapaağız veeeeeeee 1-2 saat bekleyip ödem indikten sonra tartı
yarın hepberaner sevinelim mi![]()
Sabah uykusuna hasretim bende. Şu küçük uyusa artık sabahları, büyük daha yeni 7 de uyanmaya başladı
iyi yapıyon ya boşver fırsat varken uyu
valla bu haft çok zorluk çektimm
bende hafta sonu uyumak istiyorum![]()
Sabah uykusuna hasretim bende. Şu küçük uyusa artık sabahları, büyük daha yeni 7 de uyanmaya başladı![]()
Bu hamile menusu cok az olmus.Bimde katmer diye bi ürün var. Azıcık tavada isitiyorsun pamuk gibi muhteşem oluyor söyle bol yağlı Ezine peyniriyle. Tavsiye ederim. Geçen yıl hamileykene 3 er 5 er yerdim.ben biçilmiş kaftanım bence senin için ... hatta düşünsene sen alışmışsın artık diyete tam konsantre ... ben daha tökezliyorum arada kaçamak falan miu dan çivili hep banane eğlenirsin laaan ömürlük
var yaaa namerdim bi kere de onun canı istese ... gam yemeyeceğim![]()
Miu kuzum ya ne oldu anlamadım sabah uyandigimdan beri telefonumun şebekesi yok. Bozuldu sanırım. Bizimkilerin internetinden bağlandim şimdi. Sana da haber vereyim dedim beni ozlersin diyeoy kıyamam.. bişey de yiyememişsin kuzucum..
tartı işini cuma günü nasıl yapacaksın peki?
ne diyim.
hadi ben kaçtım canlar
yarın da bana benim firdevs geliyor , Antalyadan sonra ilk face of feceşaka şaka bulaşmam hiç ..
Cuma günü için herkes hazırdır umarım ... sabah bi bakarım inşallah . sonra işlerim var .
herkesi öptüm kocamangece baskını da yapabilirim :)
Oyyy zor ya
bende öyle eflal 8 de kalkınca 11 e kadar uyumuş gibi oluyorum
benimkileirn uykuları düzelmişti ki işe başladım
yıllardırda çalış çalış
uykuyu sevmem fazla ama işte uyumayınca güzel geliyor insanın gözüne
şimdiiki rutinde gece12-1 sabah 5:30-6:00![]()
Miu kuzum ya ne oldu anlamadım sabah uyandigimdan beri telefonumun şebekesi yok. Bozuldu sanırım. Bizimkilerin internetinden bağlandim şimdi. Sana da haber vereyim dedim beni ozlersin diye
Cumaya bildirim veririm ama merak etme.
Bugün temizlik le yemek yapmakla falan geçti vaktim. Ama tertemiz oldu her yer. Memnunum![]()
Kitabın yarısına geldim. Bitirince buna baslayacam galiba. Bi de onu deneyelim. Zaten yediğimiz şeyler aynı da o işte porsiyon kontrolü için ideal galiba.İşte bu 53333 mantığı.. 5 birim tahıl 3 birim yağ 3 birim et 3süt 3 meyve
Bu hamile menusu cok az olmus.Bimde katmer diye bi ürün var. Azıcık tavada isitiyorsun pamuk gibi muhteşem oluyor söyle bol yağlı Ezine peyniriyle. Tavsiye ederim. Geçen yıl hamileykene 3 er 5 er yerdim.
Aaaa girdim ve gördüğüme çok çok çok sevindim..
Aus gerçekten ayyy geliyor demekk..
Ahhh işte ciğer böyle bişey yaa..
Gözün aydın diyorum..![]()
![]()
Bu hamile menusu cok az olmus.Bimde katmer diye bi ürün var. Azıcık tavada isitiyorsun pamuk gibi muhteşem oluyor söyle bol yağlı Ezine peyniriyle. Tavsiye ederim. Geçen yıl hamileykene 3 er 5 er yerdim.
Oyyy zor yagerçi kesintisiz uyusam ben normalde zaten 6 da kalkardım. Üç yaşına geldi hala gece en az bir kere en faza üç kere uyanıyor
Yumurtasiz kahvalti dusunemiyoru. Doymam kiii ;((
yok arkadaş ikram etmişti, ben yapaydım, hepsini yerdim... dermişimyer miyim kız
benim kızım küçük şişme havuzunda gözlük takıp dalıyor, her defasında keyif alıyor, sen neden leğende yüzemeyesin
kaptanım dünkü menü 200 gr eksi getirdi ama, kızma lütfen
kalpler bir tabiseviliyorsunuz nefs hanım
![]()
beni keser de eşimi kesmez şekersiz.kendime bi kase ayırıyorum ,ona şekerli yapıyorum hepsini![]()