Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi bakalım tartı günü geldi bile

neler yapıyoruz pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:cool:

booolca sıvı tüketimi ödem atıcı çaylaaaar

akşam öğünü erken kapanıp ödem tutacak yiyeceklerden uzaaak

akşam sporları yapılacak en hafifindennn

sabah aç krna yürüyüş/leslie yapılacaaaak

veeeeeeeeee çalışan değilsek eğer sabahın köründe tartınılmayacaaaakkk

uyanacağız sporumuzu yapaağız veeeeeeee 1-2 saat bekleyip ödem indikten sonra tartı:KK71:

yarın hepberaner sevinelim mi:rolleyes:
yani yarın hepberaber soyuncaz mı:KK53::KK53:

Sabah uykusuna hasretim bende. Şu küçük uyusa artık sabahları, büyük daha yeni 7 de uyanmaya başladı :KK45:

bende öyle eflal 8 de kalkınca 11 e kadar uyumuş gibi oluyorum
benimkileirn uykuları düzelmişti ki işe başladım
yıllardırda çalış çalış
uykuyu sevmem fazla ama işte uyumayınca güzel geliyor insanın gözüne
şimdiiki rutinde gece12-1 sabah 5:30-6:00:KK61::KK61::KK61::KK61:

hadi ben kaçtım canlar:KK54:

yarın da bana benim firdevs geliyor , Antalyadan sonra ilk face of fece :KK11: şaka şaka bulaşmam hiç ..

Cuma günü için herkes hazırdır umarım ... sabah bi bakarım inşallah . sonra işlerim var .

herkesi öptüm kocaman :KK15: gece baskını da yapabilirim :)

ben biçilmiş kaftanım bence senin için ... hatta düşünsene sen alışmışsın artık diyete tam konsantre ... ben daha tökezliyorum arada kaçamak falan miu dan çivili hep bana :deli: ne eğlenirsin laaan ömürlük :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

var yaaa namerdim bi kere de onun canı istese ... gam yemeyeceğim :KK70::KK70::KK70:
Bu hamile menusu cok az olmus.Bimde katmer diye bi ürün var. Azıcık tavada isitiyorsun pamuk gibi muhteşem oluyor söyle bol yağlı Ezine peyniriyle. Tavsiye ederim. Geçen yıl hamileykene 3 er 5 er yerdim.

oy kıyamam.. bişey de yiyememişsin kuzucum..

tartı işini cuma günü nasıl yapacaksın peki?

ne diyim.
Miu kuzum ya ne oldu anlamadım sabah uyandigimdan beri telefonumun şebekesi yok. Bozuldu sanırım. Bizimkilerin internetinden bağlandim şimdi. Sana da haber vereyim dedim beni ozlersin diye:deli:
Cumaya bildirim veririm ama merak etme.
Bugün temizlik le yemek yapmakla falan geçti vaktim. Ama tertemiz oldu her yer. Memnunum :eek:

hadi ben kaçtım canlar:KK54:

yarın da bana benim firdevs geliyor , Antalyadan sonra ilk face of fece :KK11: şaka şaka bulaşmam hiç ..

Cuma günü için herkes hazırdır umarım ... sabah bi bakarım inşallah . sonra işlerim var .

herkesi öptüm kocaman :KK15: gece baskını da yapabilirim :)

Aaaa girdim ve gördüğüme çok çok çok sevindim..
Aus gerçekten ayyy geliyor demekk..
Ahhh işte ciğer böyle bişey yaa..
Gözün aydın diyorum.. ;) ;)

bende öyle eflal 8 de kalkınca 11 e kadar uyumuş gibi oluyorum
benimkileirn uykuları düzelmişti ki işe başladım
yıllardırda çalış çalış
uykuyu sevmem fazla ama işte uyumayınca güzel geliyor insanın gözüne
şimdiiki rutinde gece12-1 sabah 5:30-6:00:KK61::KK61::KK61::KK61:
Oyyy zor ya :( gerçi kesintisiz uyusam ben normalde zaten 6 da kalkardım. Üç yaşına geldi hala gece en az bir kere en faza üç kere uyanıyor

Miu kuzum ya ne oldu anlamadım sabah uyandigimdan beri telefonumun şebekesi yok. Bozuldu sanırım. Bizimkilerin internetinden bağlandim şimdi. Sana da haber vereyim dedim beni ozlersin diye:deli:
Cumaya bildirim veririm ama merak etme.
Bugün temizlik le yemek yapmakla falan geçti vaktim. Ama tertemiz oldu her yer. Memnunum :eek:

Cicegimm ben okudum bira yazmayı unuttum kuzum.
Rabbim annecigine boll boll şifa versin..:dua::dua::dua::dua:

Bu hamile menusu cok az olmus.Bimde katmer diye bi ürün var. Azıcık tavada isitiyorsun pamuk gibi muhteşem oluyor söyle bol yağlı Ezine peyniriyle. Tavsiye ederim. Geçen yıl hamileykene 3 er 5 er yerdim.

sevmem onu biliyorum , yağlı şeyler sevmem çok .

zaten bugün az diye yazdım hatice ... diğer günler hiç yazmadım farkındaysan :) az olmasa diyet takımında benim listenin işine :deli:

ama şu var ... sebze yemeği vs hariç .. evet kuru bir gün oldu .... eksik yok .. meyve .. yoğurt..süt .. peynir ... ceviz ...

Aaaa girdim ve gördüğüme çok çok çok sevindim..
Aus gerçekten ayyy geliyor demekk..
Ahhh işte ciğer böyle bişey yaa..
Gözün aydın diyorum.. :KK66: :KK66:

:KK200::KK200::KK15:

Slm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi saat 7 2 mandalina
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Bir dilim çavdar
Roka maydanoz dereotu
Peynir
3 zeytin
Bi bardak çay
Ara saat 14:00
Bir nar 10 fındık Minikti kendim kırıp yedim
Bir bardak süt
Saat 17:30
Bi küçük çorba kasesi kadar tavuk göğüs sote
Bi kaç parça kaşar

işte bunu demiycekttinnnnnnn
hemide ezine dedin, bide katmer dedin oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:confused::confused::confused::KK30::KK30::KK30:

Oyyy zor ya :KK43: gerçi kesintisiz uyusam ben normalde zaten 6 da kalkardım. Üç yaşına geldi hala gece en az bir kere en faza üç kere uyanıyor

cnm yapı o gece uykusuna benimkilerde zor alıştı
gecelerde kırk kez kalkarları şimdi sabahları anneeeee nolurrrrrrr 5 dk diyorlar :uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:

yok arkadaş ikram etmişti, ben yapaydım, hepsini yerdim... dermişim:rolleyes: yer miyim kız:KK53:

benim kızım küçük şişme havuzunda gözlük takıp dalıyor, her defasında keyif alıyor, sen neden leğende yüzemeyesin:rolleyes::rolleyes:

kaptanım dünkü menü 200 gr eksi getirdi ama, kızma lütfen:KK60::KK200::KK200::KK200::KK200::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

kalpler bir tabi:KK200::KK200::KK200::KK200: seviliyorsunuz nefs hanım:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

:36: :36: :36: :36:

beni keser de eşimi kesmez şekersiz.kendime bi kase ayırıyorum ,ona şekerli yapıyorum hepsini:bicak::bicak:

Ben çok sevmiyorum zaten şekerli şeyleri..
Şeker oranı bana cok iyi geldi.
Şimdi birini daha yedim.
Son kaseyi yarın arkadaşa götüreceğim o şekersiz çay bile icmez... bakalım ne diyecek tadına

Ne güzel anlatmisinnn Hatcee kizz..
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X