Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

N Nana naber la Nefs Nefs nananis miydi neydi lunyanin eski adi yanlis yazmista olabilirim kufur gibi olmadi dimi nananı der gibi :d
Nananais:KK53::KK53::KK53:

N Nana guzel ama haa yesilli bi resmin vardi niye yok simdi hem nerdesin sen karabatak gibi :))
Bir varım bir yokum, olsanda evde Turkcell çekmiyor, 8 aydır müşteri hizmetleri ile içli dışlıyım :KK53:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bilirimm bilmez miyim
Himmm azcuk almissin galiba
Spor yapıyorum buna rağmen düşün artık, pastalar börekler:KK53: ye babam ye :KK72:

Amin nefsim aminnnnnnnn kızım sonunda iki loa bile olsa yediya o bile mutlu olmama yetti sadece 3 gündür emiyordu bende nerde bulgur irmik soğan yemekten sismistim bugün yedi bende rahatladim biraz
Emiyor olması guzel canım daha çabuk toparlanir..
Senin sismen geçici biliyorsun zaten..
;)

Bir varım bir yokum, olsanda evde Turkcell çekmiyor, 8 aydır müşteri hizmetleri ile içli dışlıyım :KK53:

Spor yapıyorum buna rağmen düşün artık, pastalar börekler:KK53: ye babam ye :KK72:

Wifi verelim lunyaya :KK53: cok zekiyimdir lunya kimin aklina gelirdi wifi baglatmak
:KK53:

Emiyor olması guzel canım daha çabuk toparlanir..
Senin sismen geçici biliyorsun zaten..
:KK66:
Valla abla kalıcı olsa da şuan umramda değil çünkü emmekten gogsumun uçları yara oldu olsun diyorum çünkü ağzına tek lokma surmedim 9 aylik tek süt yetmez biliyorsun bende nerde ne varsa yedim ciss coss değil belki ama süt yapacak ne varsa bol bol yedim

:D :D :D

İşte spor yapiyorsun diye fazla almamissin...
Mucize senin ki çok güzel olmuşsun maşallah.
Bakk hatırlıyorum da arkadaşlara falan da gostermistim resimlerini..
İlham kaynağı gibi biseysin yanii ;) ;)

Valla abla kalıcı olsa da şuan umramda değil çünkü emmekten gogsumun uçları yara oldu olsun diyorum çünkü ağzına tek lokma surmedim 9 aylik tek süt yetmez biliyorsun bende nerde ne varsa yedim ciss coss değil belki ama süt yapacak ne varsa bol bol yedim

Hahh işte onu demek istedim o iyi olsunda..
Yaralar da pek bii acir kuzum ama işte katlaniliyor..

Back
X