- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Hayırlı bir şekilde sonuçlandirsin Rabbim..
Eşinde sağlıkla gitsin gelsinn..
Oglusunla takill kizz iyidir böyle ayrılıklar
Nasılsın:)Hala konuşuyoruz kizz gir aradan bekleme yapmaa
Ya bana her anlamda zulüm.. hem özlerim o ayrı.. hem bi hafta annemde bi hafta kayınvaldemde kalıcam düzenim yalan olcak.. diyet iyice zorlaşcak.. off off
Nasılsın:)
Çok şükür canım iyiyim bende. İyi ediyorsun gel tabi takımda yerin ayrı benim için:)♡♡Şükür portakalim ordegimmm iyiyim...
Fırsat bulunca damliyorum hemenn
Sen nasılsın..
Canim oyle cok zor olur cocuk bile huysuzlasir... bence sen evinde otur cocugun duzeni bozulmaz korktugun zamanlar annenler gelsin kalsin kv gelsin arada kalsin sen duzeni bozmaYa bana her anlamda zulüm.. hem özlerim o ayrı.. hem bi hafta annemde bi hafta kayınvaldemde kalıcam düzenim yalan olcak.. diyet iyice zorlaşcak.. off off
Aman miu dikkat et arada kaynamayasin kabak sana patlamasin
Amin kuzum sağol
Bende geliim mi kız malum tecrübeliyim
Ne diyim tartıya ne diyim tartısına boşver
Hahaha @MiuLego dogru sekli boylede degil heralde
Ece biz kuş kadar menülerden korksak morti olmazdık laSimdi bu ne demek oluyor morrimmmm menu nerde menu
Aralık son hafta bonusum bana rezerveli bebeaaam ona göreSeninle morti olak mi haftaya bak benim artılar cosmustur çıkmaya korkuyorum tepesine
Yani ausum hala tertemiz hafifinden bir gün mü geçirdi
Göz ucu ile geçmişi taradım geldim .
Zaten geldiğim gibi de giderim
@MiuLego sevap point peşindeymiş:)ada81 yarına nam naammlar pişirmiş Nevreste çok güzel kaşıklar yapmış
@Lunya m malazgiritlere kadar varmışşşşşşş@Whiteblacklife gözüne Bonus u kestirmiş ve skandal bir 3 kg ödemi varmış
Herkesler iyiymiş hoşmuş
HeeLee_shin_mee üzgün ..eşi gidiyormuş..Allah kavuştursun ...
Aus ta menüsüne ek 1 kk süzme peynir , 1 mandalina ,3 ceviz içi yemiş
Öyleeeee işte
Çok şükür canım iyiyim bende. İyi ediyorsun gel tabi takımda yerin ayrı benim için:)♡♡
Yani ausum hala tertemiz hafifinden bir gün mü geçirdi
Aynı anda listeye giriyoz mu lunyaaaa morti oluyoz mu bana ınu deeeeNananais
Bir varım bir yokum, olsanda evde Turkcell çekmiyor, 8 aydır müşteri hizmetleri ile içli dışlıyım
Spor yapıyorum buna rağmen düşün artık, pastalar böreklerye babam ye
Evinde kal niye evinde kalmiyorsun ki..
Çok zor olur hem senin hem oğlanın düzeni bozulur..
Korkuyor musun yanlız evde
Canim oyle cok zor olur cocuk bile huysuzlasir... bence sen evinde otur cocugun duzeni bozulmaz korktugun zamanlar annenler gelsin kalsin kv gelsin arada kalsin sen duzeni bozma
Canim oyle cok zor olur cocuk bile huysuzlasir... bence sen evinde otur cocugun duzeni bozulmaz korktugun zamanlar annenler gelsin kalsin kv gelsin arada kalsin sen duzeni bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?