Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı bir şekilde sonuçlandirsin Rabbim..
Eşinde sağlıkla gitsin gelsinn..
Oglusunla takill kizz iyidir böyle ayrılıklar

Ya bana her anlamda zulüm.. hem özlerim o ayrı.. hem bi hafta annemde bi hafta kayınvaldemde kalıcam düzenim yalan olcak.. diyet iyice zorlaşcak.. off off

Ya bana her anlamda zulüm.. hem özlerim o ayrı.. hem bi hafta annemde bi hafta kayınvaldemde kalıcam düzenim yalan olcak.. diyet iyice zorlaşcak.. off off

Evinde kal niye evinde kalmiyorsun ki..
Çok zor olur hem senin hem oğlanın düzeni bozulur..
Korkuyor musun yanlız evde

Canim oyle cok zor olur cocuk bile huysuzlasir... bence sen evinde otur cocugun duzeni bozulmaz korktugun zamanlar annenler gelsin kalsin kv gelsin arada kalsin sen duzeni bozma

Göz ucu ile geçmişi taradım geldim .

Zaten geldiğim gibi de giderim

@MiuLego sevap point peşindeymiş:) ada81 yarına nam naammlar pişirmiş Nevreste çok güzel kaşıklar yapmış

@Lunya m malazgiritlere kadar varmışşşşşşş @Whiteblacklife gözüne Bonus u kestirmiş ve skandal bir 3 kg ödemi varmış
Herkesler iyiymiş hoşmuş
Hee Lee_shin_mee üzgün ..eşi gidiyormuş..Allah kavuştursun ...

Aus ta menüsüne ek 1 kk süzme peynir , 1 mandalina ,3 ceviz içi yemiş

Öyleeeee işte

Yani ausum hala tertemiz hafifinden bir gün mü geçirdi

Nananais

Bir varım bir yokum, olsanda evde Turkcell çekmiyor, 8 aydır müşteri hizmetleri ile içli dışlıyım

Spor yapıyorum buna rağmen düşün artık, pastalar börekler ye babam ye
Aynı anda listeye giriyoz mu lunyaaaa morti oluyoz mu bana ınu deeee

Evinde kal niye evinde kalmiyorsun ki..
Çok zor olur hem senin hem oğlanın düzeni bozulur..
Korkuyor musun yanlız evde

Canim oyle cok zor olur cocuk bile huysuzlasir... bence sen evinde otur cocugun duzeni bozulmaz korktugun zamanlar annenler gelsin kalsin kv gelsin arada kalsin sen duzeni bozma

Benim evim alt kat ve çok eski pek hırsız mırsız için güvenli değil ne annemler ne de eşim asla evde kalmamıza müsade etmezler. Mecbur gitcez yani

Aynı düşünüyoruz seninle Ada..
Hatta kimsenin gelmesine bile gerek yokk..
Tabii çok detay bilmiyorum ev güvenli bir yerde mi falan...
Detaylara göre durum değişir

SAbah10:00(ceviz suyu)
Bir tereyağında yumurta
Yarım kk yakın peynir
Yarım dom sal
Yeşil sarımsak
Bir dilim kepek ekmeği

Öğlen yok

Akşam18:00
İki yumurtadan yumurta salatası
Roka yeşil soğan fındık turp
İki dilim hellim
Pekmez(yarım k ekmeğinin üzerine sürülmüş)
1.5 kepek ekmeği

Yatmadan önce Tarçınlı limonlu çay
Limonlu biberli yoğurt

Su:3 lt
Spor:45 dk leslie 3 mil
Jillian lvl2 30 dk
@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…