KurtarıcımızAynen yumurta olmasa acim bennnn
Tövbeler olsun iştaha geldi
Hee annadım şimdiii. Çok mu hızlı gitti diyosun peki durdumDuja ne ara geldik sencede biraz hizli gitmiyomuyuzsimdi sen yarin beni yenmis olucan bende yenilen pehlivan olarak tikrir yirişilimmi yiii niiiliiirrr diycem annadin sen
@MiuLego benimkiler emre, duygu ve elif
Ellerinden opmezler tabi o kadar yasli degilsin nanaktan operler
Çok acıyor 8 tane disi aynı anda çıkıyor bademcik varmış üstüne orta kulak iltihabı olsun yinede ne yapalım bunuda şükür
Teşekkür ederim kuzu, daha iyisi sizin olsun inşallah
Ne kadan da seviyon sen çiğ yemeğiYok kuzum bu hafta sen onu yeneceksin haftaya o seni yenecekmis ondan sonraki hafta ben bonusumu çiğ çiğ yiyecekmisim
Vazelinli pamuk tikayip yikayacakmiskm doktor öyle dedi daha yikamadimAnladım canım dikkat et özellikle banyo yaptırırken hatta bi müddet yaptırma iyice iyilessin..
Şuan depresyonun dibindeyim eşim 3 aylığına iskoçyaya gidiyo eğitime oğluşumla başbaşa kalcazdua edin mülakatına girdiğim kurumun sınavını geçmiş olayım o zaman bir uğraş olur bana
Vazelinli pamuk tikayip yikayacakmiskm doktor öyle dedi daha yikamadim
Susleme firmalari ile anlassana evde yaparsin para kazanirsin gecen eflalede önermiştim.. antep halki gösterisi sever düğün organizasyinlari icin biseyler yaparsin parada kazanirsinBen neler neler yapıyorum bir bilsenAma yaş geçti Çok geç kaldım...Ama organizatör olabilirim.Hiç bitmiyor organizasyonlar.Hepsi benim başımda
Boşver canım ya tartı zaten hepimizi üzüyor
Tabi lop lop yutarsan bal ve kaymakları
15 tatilde ne yazık ki yokumBen o zamana kadar 60 a düşemezsem mecburen izine ayrılırım.Annemde diyet imkansız...Tamam çok yemesemde hareketsizlikten bile kilo veremem
Yine çok konuşmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?