Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şuan depresyonun dibindeyim eşim 3 aylığına iskoçyaya gidiyo eğitime oğluşumla başbaşa kalcaz dua edin mülakatına girdiğim kurumun sınavını geçmiş olayım o zaman bir uğraş olur bana

Hayırlı bir şekilde sonuçlandirsin Rabbim..
Eşinde sağlıkla gitsin gelsinn..
Oglusunla takill kizz iyidir böyle ayrılıklar

Vazelinli pamuk tikayip yikayacakmiskm doktor öyle dedi daha yikamadim

Yıkama yıkama Nolcakk onun kirinden camasirlarini değiştir annesi mis gibidir o.
Gerçekten yıkama uzun bir süre en kötü sadece vücudunu yıka.
Tecrübeyle sabittir.
Kroniklesmesin aman dikkat et.

Ben neler neler yapıyorum bir bilsenAma yaş geçti Çok geç kaldım...Ama organizatör olabilirim.Hiç bitmiyor organizasyonlar.Hepsi benim başımda
Susleme firmalari ile anlassana evde yaparsin para kazanirsin gecen eflalede önermiştim.. antep halki gösterisi sever düğün organizasyinlari icin biseyler yaparsin parada kazanirsin )

Yokk yokkk devamm edeceğiz mortilige yanlış anlama
O zamana kadar yenmis olurum kii senii

Yeneceğim seniiii Nevo hiccc kacarinn yokk

Menu vermeye geldim.Buyun kuzenim bizdeydi aksama dogru hep beraber disari ciktik eve geldigimde aksam yemegi icin gec olmustu sadece sut icecektim.ama anam birakmadi hatta sofraya oturmadim kendisi yedi kalkti geldi yemek cok guzel olmus bari 2 kasik ye dedi kiramadim.Bi de canim oyle tatli istiyo ki meyveye gomulmek istedim bugun.

Sabah 11.30
Peynirli biber
5 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 14.30
1 elma

Ara 16.30
1 mandalina

Aksam 20.00
3 yk ispanak

Su 2.5 oldu
Spor birazdan yapcam inşallah.
@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…