Aa ayyaş mıymışız
O yeni açıldı sen bilmiyor musunNe kusuru canım bende düşünüyorum bi yerden tanıdık geliyor bu A 1001
yetiş @MiuLego duydun mu ah canım naptın sen gelecek sana çivili sopa sandalye
Listeye girmedi ya henüz o yüzden kuul takılıyor :)yetiş @MiuLego duydun mu ah canım naptın sen gelecek sana çivili sopa sandalye
HoşgeldinizAy takvimim gitmiş . Annammmm. Burdan ayrilmayam ben. Amma az önce yediğim iki dilim paklavayi aciklayamam ki
Taaam o zamanO yeni açıldı sen bilmiyor musunNe kadar ayıp
Eferim sanaTaaam o zaman
Hım bende wc ye etkisi var sandımdısağol bebeğim bende başta duramıyordum ama alıştım gerçekten hiç canım istemiyor bile ceviz suyu karın yağlarını basen yağlarını eritiyotmuş canım
Ada vermişti tarifi canım oda çok beğendi sende beğendin. Benim misafirim olunca menü değişti. Mutlaka bende yapacağım kesin.Bugün verdiğin kabak yemeğini yaptım misssssler gibi oldu, çok teşekkürler :)
Sabah yumurtaya bolca kattım ama akşam ben de mi yesem acaba biberli yoğurdu.Yatmadan önce pulbiberli yoğurt mu yapaam sabah erkenden wc için kayısı suyumu??????
Ben de temizim ayolben temizim ve değilim siz aranızda ayın
Tamam ablammyok işte onu yarın yazmak zorunda listeye o yüzden sordum .
şimdi yarın sana mezun yazmazsa ...sen pazar inşallahgebeliğini öğrenirsen ... o haftada mecbur listedesin .
bence zorlamayın hiç .. burada olup her şekilde verirsin zaten gebelik henüz yoksa da
Cok sagoll kuzuuummmmm insallaaaahhhPazar için bol bol şans ve tam destek çok öpücük bir de nazar boncuğu
Dürtücü çayı tavsiye ederim, ben 7 gün çıkamamıştım ayyyyttt dürtücü çayla 1 haftada düzeldi Hatta biraktım iki gündür hala devam ediyor etkisi :)Hım bende wc ye etkisi var sandımdı3 güm oldu çıkamadım da
Dürtücü çayı tavsiye ederim, ben 7 güm çıkamamıştım ayyyyttt dürtücü çayla 1 haftada düzeldi Hatta biraktım iki gündür hala devam ediyor etkisi :)
Ben hatırlıyorum, bu hafta kabüs gibi çöktü üstümeHoşgeldinizBaklava mı oda nedir Biz adını bile unuttuk
Bilemedi ki acaba hangisi daha çok eksi getirir.. 100 gr 100 grdırSabah yumurtaya bolca kattım ama akşam ben de mi yesem acaba biberli yoğurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?