Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sadece bu haftaya özgüydu ablamm belki gebeyimdir diye.artim varsa yiyemem veya ödem arttirici corba kür vs de uygulayamam diedegilse hergun tartilirdim ben.yarinla birlikte 2 gun kaldi iste ablam pazar sabahi test yapcam.:))
Eğer yarın artim cikarsa miu beni parcalar o yuzden öğlene kadar ac durayim sonra tartilirim

Afiyet olsun canım.

Ama çok da beğenmedim
Börek yok bari kurabiye yeseydin

Son düzenleme:
Afiyet olsun :)
Bebeğinin nubu görünen ultrasonu var mı cinsiyetine bakayım
Birde bebeğini bu kez biraz daha erken hissedersin ilk hamilelikte geç hissediliyor 2. 17-18 haftalarda hissedersin

bende anlıyorum nubtan canım ...ama nuba uygun usg yok elimde :)
öyle diyorlar evet bakalım bir an önce hissedeyim de orada olduğunu bileyim

vaaaaaaaaaaaaay deynepten şok edici açıklamalar

bende isotlu yoğurt yiyem beeee limonda sıkam azıcık canım çekti

sen mezun olmuyor musun bu hafta ?

Mium bu hafta bakcaz dedi.pazar günü benim gebelik sonucuna bakaraktan karar verecek herhalde ablamm

Bugün verdiğin kabak yemeğini yaptım misssssler gibi oldu, çok teşekkürler :)

Mium bu hafta bakcaz dedi.pazar günü benim gebelik sonucuna bakaraktan karar verecek herhalde ablamm

yok işte onu yarın yazmak zorunda listeye o yüzden sordum .
şimdi yarın sana mezun yazmazsa ...sen pazar inşallah gebeliğini öğrenirsen ... o haftada mecbur listedesin .

bence zorlamayın hiç .. burada olup her şekilde verirsin zaten gebelik henüz yoksa da

Susleme firmalari ile anlassana evde yaparsin para kazanirsin gecen eflalede önermiştim.. antep halki gösterisi sever düğün organizasyinlari icin biseyler yaparsin parada kazanirsin )
Şimdi hiç zamanım yok canım ama ileride olabilir...Haklısın burada çok iş yapılır...

Çok güzel menü olmuş, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…