O neydi gızçok pis tahrik ederim .. baksana şu tipime
O neydi gız
Afiyet olsun :)yine ceviz peynir yedim
Bilemedin yanlış cevap dııııııtttziftin pekini tabii ki de
sadece bu haftaya özgüydu ablamm belki gebeyimdir diye.artim varsa yiyemem veya ödem arttirici corba kür vs de uygulayamam dieöyle şüpheler varken illa ki arada bi tartılıyoruz canımcım.... neyin süprizi bu ...ya artılar varsasalı çarşamba tartılır ... artı çıkarsan kaptanım kaptanımmmmmm artım var ne önerirsin iki gün dersin mesela
Afiyet olsun canım.Menüm
Sabah
2 yumurta
Yulaf kepekli omlet
Salata
Öğlen
2 köfte 1 parca tavuk ızgara
Az garnitür
Ayran
Akşam
Tavuklu salata
Su 2 lt fazla
Spor 1 saat temposuz
20 dk tempolu yürüyüş
@nehirnil111 canim yoğunluktan puanları tam hesaplamayı öğrenemedim. Yarın hesaplarım.
@MiuLego
Triplimelek Megi
Afiyet olsun :)
Bebeğinin nubu görünen ultrasonu var mı cinsiyetine bakayım
Birde bebeğini bu kez biraz daha erken hissedersin ilk hamilelikte geç hissediliyor 2. 17-18 haftalarda hissedersin
Bilemedin yanlış cevap dııııııttt
Doğru cevap yoğurt ,pulbiber,limon az kaşığın ucuyla da zerdeçal
Krktun di mi,peynir ceviz yedim sandın di mi
100 gr eksi çıksam kardır,perşembe gece gece yapar mıyım heç
sadece bu haftaya özgüydu ablamm belki gebeyimdir diye.artim varsa yiyemem veya ödem arttirici corba kür vs de uygulayamam diedegilse hergun tartilirdim ben.yarinla birlikte 2 gun kaldi iste ablam pazar sabahi test yapcam.:))
Eğer yarın artim cikarsa miu beni parcalar o yuzden öğlene kadar ac durayim sonra tartilirim
Mium bu hafta bakcaz dedi.pazar günü benim gebelik sonucuna bakaraktan karar verecek herhalde ablammbende anlıyorum nubtan canım ...ama nuba uygun usg yok elimde :)
öyle diyorlar evet bakalım bir an önce hissedeyim de orada olduğunu bileyim
vaaaaaaaaaaaaay deynepten şok edici açıklamalar
bende isotlu yoğurt yiyem beeee limonda sıkam azıcık canım çekti
sen mezun olmuyor musun bu hafta ?
Bugün verdiğin kabak yemeğini yaptım misssssler gibi oldu, çok teşekkürler :)
Mium bu hafta bakcaz dedi.pazar günü benim gebelik sonucuna bakaraktan karar verecek herhalde ablamm
Şimdi hiç zamanım yok canım ama ileride olabilir...Haklısın burada çok iş yapılır...Susleme firmalari ile anlassana evde yaparsin para kazanirsin gecen eflalede önermiştim.. antep halki gösterisi sever düğün organizasyinlari icin biseyler yaparsin parada kazanirsin)
Şimdi hiç zamanım yok canım ama ileride olabilir...Haklısın burada çok iş yapılır...
Pek ümidim yok ama bakalım ,kısmet artıkYokk yokkk devamm edeceğiz mortilige yanlış anlama
O zamana kadar yenmis olurum kii senii
Yeneceğim seniiii Nevo hiccc kacarinn yokk
Çok güzel menü olmuş, afiyet olsunMenüm
Sabah
2 yumurta
Yulaf kepekli omlet
Salata
Öğlen
2 köfte 1 parca tavuk ızgara
Az garnitür
Ayran
Akşam
Tavuklu salata
Su 2 lt fazla
Spor 1 saat temposuz
20 dk tempolu yürüyüş
@nehirnil111 canim yoğunluktan puanları tam hesaplamayı öğrenemedim. Yarın hesaplarım.
@MiuLego
Triplimelek Megi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?