Tartimaaaa pilllllll. Ay ben dé kaç kiloyum bilmiom. Dün büyük oglanla çıktım tartiya sağlık ocağında sonra onu tek ölçtum. Sonra matematikim ve hafızam çıkarma yapamadıKahvaltı yaptım wc ye çıktım bugün herşey ters
ayırmam kiNego sana yazacaktım unuttum
sakın ama sakın izne ayrılma
şuan kritik bir dönemdesin benim yaptığım hatayı yapmakta canım
Tebrik ederim narım çiçeğimKuzum tartı var burada.
Telefonum bozuldu giremedim bi türlü ama sabah tartildim. Evdeki tartiyla aynı buradaki de.
Geçen hafta 62.9
Bu sabah 61.3
Fark = 1.6
Ancak gelebildim kusura bakma mium
Kendime bi telefon almam lazım. Çok zamansız bozuldu.
@MiuLego
haaa bak eflal yazınca hatırladım
@Ytmz bir de listede isen sabahın köründe uyanır uyanmaz tartılmak yok tamam mı?
uyanacağız bekleyeceğiz bişey yemeden 2 saat en az
sonra tartı. çünkü o bekleme ödemi vs çok atıyor değiştiriyor
İyiyim kuzum annem de daha iyi toparladı kendini biraz. Telefon almam lazım. Ne alacağımı da bilmiyorum. Yola cikicam pazar günü. Ne yapacağımı sasirdimtamam çiçeaaaammmm
sen nasılsın iyi misin?
Normal çaydan daha azmış canım kafeiniYeşil çayı bende severim. Ama emzirirken içmeyin kafeini kahveden bile daha fazla diyolar o biraz kafamı karıştırdı
anlaşılmıştır kaptanımhaaa bak eflal yazınca hatırladım
@Ytmz bir de listede isen sabahın köründe uyanır uyanmaz tartılmak yok tamam mı?
uyanacağız bekleyeceğiz bişey yemeden 2 saat en az
sonra tartı. çünkü o bekleme ödemi vs çok atıyor değiştiriyor
Canım miu 500 e razı olmasaydı ayrılıayrıldım mecburen liste için yani yoksa benim yolum çok izin daha 10 kilo var vereceğimNego sana yazacaktım unuttum
sakın ama sakın izne ayrılma
şuan kritik bir dönemdesin benim yaptığım hatayı yapmakta canım
aman ya hepsi de üst üste gelmiş.. çok sevindim daha iyi olmanızaİyiyim kuzum annem de daha iyi toparladı kendini biraz. Telefon almam lazım. Ne alacağımı da bilmiyorum. Yola cikicam pazar günü. Ne yapacağımı sasirdim
oleeeyy bende listeliyim listedeyimmmhadi göreyim artık sporlarını taze listeli
Inşallah olacaksın bırakma yeter canımm ♡♡ hem yaz hep buraya senin maceralı hayatın bana da renk veriyor:)Ay kaybolan kız benim en küçük 6 yaşında.sen bide halini görecektin yarıldık gülmekten
Bende senle zevk almak istiyorum bir gün olur mu ki 57-58 olsam yeter
Çok geçmiş olsun ve vuuuuuSelamlaaaaaaaaaaaaaaaar
Mis gibi bir cuma günü. Tertemiz eksiler gördüm miunun alıntısından...
Süpersiniz hatunlar...Coşturmuşunuz tartıları. Hele Aus... anladığım kadarıynan junnior radyasyona maruz kalmışsın bu hafta...
Kpss yoğunlaştım bu ara uğrayamıyorum yav. Keşke sınavda 7. takımdan soru çıksa...
Belim de aynı gibi. Geçmişte bi spor sakatlığım vardı onu coşturdum. Doktora gittim dün. Ciddi bişey yokmuş. Accık dinleneyim geçer zaar. İlaç falan da verdi. Yürümekte zorlanıyorum. Yani yıkılmadım ama ayakta da değilim
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.9
Bu hafta 54.8
Fark: 2.1
Regl ödemi gitti ve şeker orucu sonucum bu. Sporum yoktu bu hafta... Sadece işe git gel günlük 50 dk yürüyüşüm vardı. Ama çok temiz beslendim... Metam aptala döndü ellam
Şu belimi düzeltip hemmen spora başlayıp kaslanayım. Mezun olduğum yerdeyim hala
Çok para vermek mantıklı gelmiyor bana da. Babam vodafonedan al istersen taksitli falan dedi ben de fatura li hat kullanmayı sevmiyorum.hele borçlu olmak fikrini hiç. Peşin alma fikrindeyim ama yolda beni idare edecek bi yol bulmaliyimaman ya hepsi de üst üste gelmiş.. çok sevindim daha iyi olmanıza
pahalı bişey alma çiçeaaam akıllı telefon ama ucuzundan.. neyimize yetmiyor sanki yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?