heralde yaniii...Tebrik ederim narım çiçeğim
Yani ben aslında 52 miyim
anlaşılmıştır kaptanım
eveettttttttttttttttttoleeeyy bende listeliyim listedeyimmm
çok pahalı bi telse faturalıyla takstli almak mantıklı çünkü bir anda nakit çıkmayabiliyor kuzum ama ucuzundan alırsan bişeycik olmaz direk nakit al borca girmeÇok para vermek mantıklı gelmiyor bana da. Babam vodafonedan al istersen taksitli falan dedi ben de fatura li hat kullanmayı sevmiyorum.hele borçlu olmak fikrini hiç. Peşin alma fikrindeyim ama yolda beni idare edecek bi yol bulmaliyim
ve ıslak gözlerle baktı banu otobüsün ardından....aynen kaçtı gitti
Harika yazmışsınOnlara da yarım ciğer söyleriz ohh mis
Canım bak üzme kendini öncelikle. Bir dur bir sakinleş sözler vermeden önce. Liste işi çok ciddi. Hafta içi mutlaka ama mutlaka kaptanla irtibat halinde olmalısın. Her lokmanda. Bilmediğin kararsız kaldığında kaptandan yardım isteyeceksin. Ben listedeyken her menü yorumlarına bakmayı görev edinmiştim.Herkesin.Bakayım aus menülere ne diyor kim ne yemiş. Yeme düzenimi ve yediklerimi çeşitlendirdim böyle. Ne beni şişirir veya ne beni eksiye indirir. Bak ben dün bir tam ciğer gömdüm akşam yemeğinde. Ama içine çılgınca yeşillik ve isot kattım. Limonlu. Ciğeri böyle yerssem bana etki etmez ve erken yersem. Bunun dışında ben öğle saaterlinde dahi olsa makarna yersem diğer güne artım çoşar. Mercimek yemeği bana eksi getirir. Kimisini şişirir. O gün bir tane kurabiye yediysem akşamına yoğurt kürü bekler beni veya hemen dukan içeceği. Listedeyken dolaptaki biskreme hasret dolu gözlerle bakmıştım ausun kaptanlığında yemedim ama miunun kaptanlığında bir tane yediydim sonra sopaladı tabi beniama akşamına sporumu yaptım telafi yolu aradım yani. Bende listeye ausun ilk teklifiyle girmiştim.Kendime olan güvenim hafta ilerledkçe geldi. Kaptanla irtibat halinde olmak liste sorumluluğu önemli. Kendini anlamaya çalışırsan hem daha eğlenceli olacak bu serüven hemde sıkılmayacaksın. Liste evet baskı kurmalı sana spor konusunda veya yeme içme konusunda. Şimdi bundan sonrasına bak ve ciddi şekilde ilerle ki hedefine ulaşasın sıkılmadan.
o proteinli yiyeceği haftaya saf pro günümde yiyeyim inşallah bak iyi hatırlattın
-200 fulyaaa tebrik ederim canım
özelden de yürüyebiliyoz mu sana vaay bu şimdi mi söylenir hayın kadıntamam her an herşeyi takımdan özelden paylaş sor aklına takılanı emi
ayıp ediyorsunnnnnnnnnözelden de yürüyebiliyoz mu sana vaay bu şimdi mi söylenir hayın kadın
hee siz watsapta yapıyonuz duble hain kadınlarayıp ediyorsunnnnnnnnn
kaç kişiyle flörtleşiyom özelden ben ohoooo
Geçen hafta 54.0
Bu hafta 52.7
Giden 1.3
Eki Görüntüle 2079638
Tartı fotolarına imrendim bende ekleyeyim dedim:)) @MiuLego mortim @Whiteblacklife
Daha da inmedi kaptan. Ama ben biliyorum neden inmediğinigeri çeviremediğim bir teklifle geldi eşim dün yemeğe dışarı çıkalım dedi tabi urfada ne yenir ki başka
Kızlar kusura bakmayın gelemedım
kızım çooook hasta
hastaneye getirdik
sabah tartıldım ama foto çekmeyi unuttum
geçen hafta :79
bu hafta :77,1
fark:1,900
yüzde:2,40
Valla o metadan bende istiyorumBacım senin tartıdan ben de istiyorumhala insan olduğun konusunda şüphelerim var bu metabolizma insanda yohh yyoohh
Ya daha ne olsun harika bir sonuç. Ben kırk takla atsam bu sonucu görememnehirim sağol canım
bu haftaki uykusuzluk kilo vermeme engel oldu adım gibi biliyorum
yoksa maximum seviyede dikkat ediyorum
daha iyi bir sonuç bekliyordum açıkcası
yok la whatsapp nadiren çok önemli durumlarda.. burdan özel mesajla bazenhee siz watsapta yapıyonuz duble hain kadınlar
beğenmedi bi de eflalYa daha ne olsun harika bir sonuç. Ben kırk takla atsam bu sonucu göremem
Yaa evet beğenmedibeğenmedi bi de eflal
hee afferim öle gizli gizli yazışmayınyok la whatsapp nadiren çok önemli durumlarda.. burdan özel mesajla bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?