Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

TELLİOĞULLARIIIIII

SEFEROĞULLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

1. HAFTA SONUÇLARIIIIIIIIIIIIIIIIII:halay:

TELLİOĞULLARI
:confused:

begum75 begum75 -%0.70
nehirnil111 nehirnil111 %0.95
@masumm -%1.37
Donna_salut Donna_salut %1.57
@Triplimelek Megi %2.48
malipina malipina %1.64
Floweroflife Floweroflife %1.49
ecemavi ecemavi %0.45
@Leeshinmee %0.27
ada81 ada81
%1.41
@yakamozz-z %0.29

ORTALAMA: %0.771

SEFEROĞULLARI

@eflalim %0.78
Nevreste Nevreste %0.78
Sarayca Sarayca %2.52
@Shut Up %2.41
Antepia27 Antepia27 %0.78
matematik61 matematik61 %2.07
Ahu060812 Ahu060812 %0.14
hepfit hepfit
%2.82
@hatice901217 %0.24

ORTALAMA:%1.393

KAZANAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN

SEFEROĞULLARIIIIIIIIIIIIIIII:sampiyon:

SEFEROĞULLARI 1 - 0 TELLİOĞULLARI

Ada şaka bi tarafa harbi alacağım az kaldı millet beni Yeşilçay düşmanı ilan edecek bir bardak iceyim icmesen ne olacak ne gerek var yap sporunu diğerini Miss gibi Yeşilçay mi verdirecek sana kiloyu bu kadar mı önemli ya Yeşilçay 5 6 aydır diyet yapıyorum ağzıma surmedim veremedim.mi kilo
Bende onceki diyetlerimde cok ictim bagirsak florami bozdu ac karnina dev bi bardakla ictigim icin kansizlik yapti bende icmiyorum biraktim.. acikcasi ben artik hic bitki cayi icmiyorum ...belki arada maydanoz suyu icerim onuda icince tansiyonum cok düşüyor yerimden kalkamiyorum yildizlar görüyorum valla

Dünya genelinde yapılan araştırmalar sonucunda doğumda bebeklerin engelli ve doğumdan sonra bebeklerin gelişimi açısından sorunların artarak devam etmesinin genel nedenlerinin başında anne adayların ve emzirmekte olan annelerin yüksek miktarda kafein alması sonucu ciddi sorunlar ortaya çıkmıştır. Dünya sağlık örgütü tarafından kafein miktarı ise günlük olarak 300 ml. geçmemesi konusunda belirtmiştirlerdir. Aynı zaman da bir çok ülkelerde ise bu miktar ülkelerin gelişmişliklerine bağlı olarak 200 ml. ile sınırlandırılmıştır. Emzirmekte olan annelerin günlük olarak iki fincan kadar tüketilmesi gerektiğini ve her fincanın 140 ml. kafein içerdiğini belirtmek gerekmektedir. Tabiki günlük olarak 2 fincan kadar yeşil çay tüketilmesi ile birlikte asla kafein içeren ürünleri kullanmamak gerekmektedir. Günlük olarak belirtmiş olduğumuz yeşil çay tüketimi miktarını aşıldığı takdirde oluşabilecek zararları maddeler halinde açıklayacak olursak;
Emziren annelerin çok fazla yeşil çay tüketmeleri direkt olarak bebeklerde huzursuzluk ve buda şiddetli ağlama nöbetlerine neden olmaktadır.

Bebeklerinde aynı şekilde yüksek miktarda kafein tüketmesi anlamına gelmektedir. Buda bebeklerin uykusuz kalmalarına bağlı olarak bebeklerde gelişim açısından ciddi sorunlara neden olmaktadır. Özellikle ileri dönemlerde bebeklerin gelişimlerini tamamlamadığından ciddi sorunlara neden olmaktadır.

Emziren anneleri yeşil çayı tüketmelerinde sınırı aşmaları ile bebeklerde en ciddi rahatsızlar arasında gösterilen kansızlığa bağlı olarak " Mikrositer Anemi " olarak belirtilen rahatsızlığı meydana gelmektedir. Bu hastalık ileri dönemlerde bebeklerin hayatlarına mal olabilecek demir emilim sisteminin bozulmasına neden olabilmektedir.
Hem.siyah çay hem.kahve üstüne Yeşilçay lütfen icmeyin

vaaaaaay vaaaaaaaay süper gitmişşşş tebrikler tripli kuzum :KK9::KK9::KK9::KK9: amaaaaa tabii ki de saraycam kazandı değil mi bu hafta :KK71:

fıstık yahu önerilen kemik gelişimi için , fındığı cevizi çok yiyorum zaten ..bence ondan kilo alıyorum :confused:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

hmmm bana özel kutlama
o zaman bu hafta 1-1 olsun sizin yarış :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tebrikler fatma , çok uzun zamandır görmemişsin ne mutlu ne güzel .....:KK73::KK73::KK73:

ama

amasız olmaz ausun mesajları :))) listelerin süperdi o menülere göre bu çok az ... ya az yemek seni duraksatıyor , ya arada kaçaamk oluyor ? hangisi de hele ?

ya inan 100 kiloda bu menülerle en az 1 kilo diyordum şoktayım. 1-1 oldunuz di mi ?

hoş geldin 50 ler :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yakışmış heeee:süslü::süslü::süslü:

sen yaparsın , sana güvenim 100 tam puan :KK37:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: gel gel iki göbişli :anneadayı:

benimkileri yemez o :KK53:

sana sopa zaten sopa ... hiç fark yokmuş muş muş muş :sinirli:
kuzucum bakalım insallah zamanla duzelecek hersey elbet

:KK60: ne desem bilemedim senide uzmek istiyorum kendimide ama yapiyorum.

+100 düm sabah eksi 100 bile degil +100.

Bayramdada bu kilodaydim ama nasil bol duruyodu kiyafetlerim. Neden cunku sporum uzun yuruyuslerim vardi.
Eksigin nerde oldugunu hangi noktayi virgulu nereye koymam gerektigini ezbere biliyorum.
Bu diyet topiklerinde sacimi beyazlatana kadar durmam insallah.

Güç içimde eger gücüde yemezsem

Senide uzmek istiyorum kendimide @MiuLego anliyosun dimi :confused:

Dünya genelinde yapılan araştırmalar sonucunda doğumda bebeklerin engelli ve doğumdan sonra bebeklerin gelişimi açısından sorunların artarak devam etmesinin genel nedenlerinin başında anne adayların ve emzirmekte olan annelerin yüksek miktarda kafein alması sonucu ciddi sorunlar ortaya çıkmıştır. Dünya sağlık örgütü tarafından kafein miktarı ise günlük olarak 300 ml. geçmemesi konusunda belirtmiştirlerdir. Aynı zaman da bir çok ülkelerde ise bu miktar ülkelerin gelişmişliklerine bağlı olarak 200 ml. ile sınırlandırılmıştır. Emzirmekte olan annelerin günlük olarak iki fincan kadar tüketilmesi gerektiğini ve her fincanın 140 ml. kafein içerdiğini belirtmek gerekmektedir. Tabiki günlük olarak 2 fincan kadar yeşil çay tüketilmesi ile birlikte asla kafein içeren ürünleri kullanmamak gerekmektedir. Günlük olarak belirtmiş olduğumuz yeşil çay tüketimi miktarını aşıldığı takdirde oluşabilecek zararları maddeler halinde açıklayacak olursak;
Emziren annelerin çok fazla yeşil çay tüketmeleri direkt olarak bebeklerde huzursuzluk ve buda şiddetli ağlama nöbetlerine neden olmaktadır.

Bebeklerinde aynı şekilde yüksek miktarda kafein tüketmesi anlamına gelmektedir. Buda bebeklerin uykusuz kalmalarına bağlı olarak bebeklerde gelişim açısından ciddi sorunlara neden olmaktadır. Özellikle ileri dönemlerde bebeklerin gelişimlerini tamamlamadığından ciddi sorunlara neden olmaktadır.

Emziren anneleri yeşil çayı tüketmelerinde sınırı aşmaları ile bebeklerde en ciddi rahatsızlar arasında gösterilen kansızlığa bağlı olarak " Mikrositer Anemi " olarak belirtilen rahatsızlığı meydana gelmektedir. Bu hastalık ileri dönemlerde bebeklerin hayatlarına mal olabilecek demir emilim sisteminin bozulmasına neden olabilmektedir.
Hem.siyah çay hem.kahve üstüne Yeşilçay lütfen icmeyin
Cook guzel bilgiler

:KK57::KK57:eflal değişim yok diyen çarpılır net! kendin de dahil. bu senin başarın la
Hunharca yemem zaten bunye de alisti artik. Aksamlari sadece sut iciyorum, bi de ayva yerim cok acikirsam.
Jillian 1 haftaya bitiyor. bittikten sonra onun yerine 30 dak.lk bolgesel ve 1 saatlik hulahop yaparak, hem sikilasip hem de ayni kiloda kalabilirmiyim ?
canom fikrim şudur... korumada 3 gün leslie yap 3 mile.. onun yanında da haftada 5 gün bölgesel yap yarım saat.. bak günde 2 saatini bile almayacak spor bunlar.. hulahop istediğin zaman istediğin kadar çevir zevk alıyorsun çünkü..

leslie artı getirmeyecek sana
bölgesel sıkılaştıracak
mis gibi olacak :)
Sevgili @MiuLego
Sence Leslie 3 mil + Yarim SAAT boksla devam edeyim mi spora?
Bir de haftada kaç gün yapayım?
(Kalçalarım çok bir de)
seni spor listesine ekledim gördün mü? kaptanına bak.. hergün sporunu ona bildireceksin :spor::spor::spor::spor:

aynen devam et yeter o şimdilik kuzum.. ve her gün yap.. perşembe hariç :)leslie hergün olsun.. boks çok yorarsa 1 er gün arayla olabilir
:KK60: ne desem bilemedim senide uzmek istiyorum kendimide ama yapiyorum.

+100 düm sabah eksi 100 bile degil +100.

Bayramdada bu kilodaydim ama nasil bol duruyodu kiyafetlerim. Neden cunku sporum uzun yuruyuslerim vardi.
Eksigin nerde oldugunu hangi noktayi virgulu nereye koymam gerektigini ezbere biliyorum.
Bu diyet topiklerinde sacimi beyazlatana kadar durmam insallah.

Güç içimde eger gücüde yemezsem
bonusum
olsun be.. haftaya eksi gelirsin hee.. ha gayret kuzum .. bir hafta şöyle -1 ler gelse gerisi gelecek gibi
Ama ama sen artık sporlarını yazmiyorsun ya, sen gelene kadar onla gaza geliom:110:
Yoksa tabi ki sen hep sen:KK22::KK60:

:kk77:
az bekle liste zamanı sporlarımla gelicem :rolleyes:
Kahve de var çifte kavrulmuş mu istersin yoksa başka çeşit mi 3 çeşit kahve aldım bugün iki de dedikodu yaparız ohhh iki de minisleri severdim neden yerine gelir beee
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:heyecanlandım şimdi

Cuma Menüsü:anneadayı:

08:00
Dürtücü çay :)) ile kuru kayısı

10:30
2 sahanda yumurta yağsız
1 kk süzme peynir
1 sivri biber
1.5 dlm kepek ekmek
3 ceviz içi / 1 tk fıstık ezmesi

Kafeinsiz kahve

12:30
1 büyük Trabzon hurması
1 kase tarçınlı yoğurtla

16:00
1 kase yayla çorbası
Yarım tabak kadar mercimek yemeği
1 servis kaşığı makarna
1 kase yoğurt

Burdan sonra acıkabilirim tabii ki :)) meyve ve ceviz ... peynir ve belki 1 dlm ekmek vs ..

Öyle işte
harika bi menü aus.. sağlık fışkırıyor menüden yahu mis mis:halay:

SPOR SONUÇLARIIIIIIIIIII

Haftanın HİPERSTRAIIIIIIIIIIIII
Donna_salut Donna_salut :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
Ahu060812 Ahu060812 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
@Nefs :sampiyon::sampiyon:

Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@Triplimelek Megi :sampiyon:

Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia Ausencia :uykucu:

tebrikler tüm starlara :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay harbiden ben bu hafta hiç bildirim yapmadım değil mi miu :confused::confused::confused::confused:
:KK12:hiç yapmıyorsun ivit

az paylaş da göz gönül şenlensin yahu:KK200:

:KK70::KK70: bu benim oğlumun sosyal müzik kanallarında oyunlarda kullandığı nicmiş eskiden ben buraya üye olmak istediğim de doktor ararken beceremedim o üyelik açtı bu rumuzuda bana verdi :-) örme yelek sevmiyorum anam ceyizime çok koymuştu hazır de :KK25::KK25::KK25:
kız sen saçını savursan marka akar be yelek olsan da örme de olsa hazır da kalite akar

:oops:artık beni aşırı sevebilirsin ne döktürdüm be

Senide uzmek istiyorum kendimide @MiuLego anliyosun dimi :confused:
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
@MiuLego spor mesajinida aldim kaptan nehirdeyim bu hafta Hoppa

sporlarını coşturacaksın bu hafta :sinirli:

TELLİOĞULLARIIIIII

SEFEROĞULLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

1. HAFTA SONUÇLARIIIIIIIIIIIIIIIIII:halay:

TELLİOĞULLARI
:confused:

begum75 begum75 -%0.70
nehirnil111 nehirnil111 %0.95
@masumm -%1.37
Donna_salut Donna_salut %1.57
@Triplimelek Megi %2.48
malipina malipina %1.64
Floweroflife Floweroflife %1.49
ecemavi ecemavi %0.45
@Leeshinmee %0.27
ada81 ada81
%1.41
@yakamozz-z %0.29

ORTALAMA: %0.771

SEFEROĞULLARI

@eflalim %0.78
Nevreste Nevreste %0.78
Sarayca Sarayca %2.52
@Shut Up %2.41
Antepia27 Antepia27 %0.78
matematik61 matematik61 %2.07
Ahu060812 Ahu060812 %0.14
hepfit hepfit
%2.82
@hatice901217 %0.24

ORTALAMA:%1.393

KAZANAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN

SEFEROĞULLARIIIIIIIIIIIIIIII:sampiyon:

SEFEROĞULLARI 1 - 0 TELLİOĞULLARI

nihahahaha çirkinleşebilirim tutun beni:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

oh oh oh yandan yandan:KK71::KK73::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Back
X