- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
hazırdır kız ...jelocan gelemez öyle örmelere ... vakkodan atırıverir bi şal![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazırdır kız ...jelocan gelemez öyle örmelere ... vakkodan atırıverir bi şal![]()
Bende onceki diyetlerimde cok ictim bagirsak florami bozdu ac karnina dev bi bardakla ictigim icin kansizlik yapti bende icmiyorum biraktim.. acikcasi ben artik hic bitki cayi icmiyorum ...belki arada maydanoz suyu icerim onuda icince tansiyonum cok düşüyor yerimden kalkamiyorum yildizlar görüyorum vallaAda şaka bi tarafa harbi alacağım az kaldı millet beni Yeşilçay düşmanı ilan edecek bir bardak iceyim icmesen ne olacak ne gerek var yap sporunu diğerini Miss gibi Yeşilçay mi verdirecek sana kiloyu bu kadar mı önemli ya Yeşilçay 5 6 aydır diyet yapıyorum ağzıma surmedim veremedim.mi kilo
ayyyyy seni severimmm bak nasıl biliyor beni okumadım şimdi sen etiket yapınca gördümmmmzeki kankim beniiimmm
![]()
o mesajın altında bir yerlerde benim mesaj vardı ... ben dediydim miu ya jeloacanın örme ile işşi olmaz , kaşındırır![]()
kuzucum bakalım insallah zamanla duzelecek hersey elbetvaaaaaay vaaaaaaaay süper gitmişşşş tebrikler tripli kuzumamaaaaa tabii ki de saraycam kazandı değil mi bu hafta
fıstık yahu önerilen kemik gelişimi için , fındığı cevizi çok yiyorum zaten ..bence ondan kilo alıyorum
hmmm bana özel kutlama
o zaman bu hafta 1-1 olsun sizin yarış
tebrikler fatma , çok uzun zamandır görmemişsin ne mutlu ne güzel .....
ama
amasız olmaz ausun mesajları :))) listelerin süperdi o menülere göre bu çok az ... ya az yemek seni duraksatıyor , ya arada kaçaamk oluyor ? hangisi de hele ?
ya inan 100 kiloda bu menülerle en az 1 kilo diyordum şoktayım. 1-1 oldunuz di mi ?
hoş geldin 50 ler
yakışmış heeee
sen yaparsın , sana güvenim 100 tam puan
gel gel iki göbişli
benimkileri yemez o
sana sopa zaten sopa ... hiç fark yokmuş muş muş muş![]()
ne desem bilemedim senide uzmek istiyorum kendimide ama yapiyorum.
+100 düm sabah eksi 100 bile degil +100.
Bayramdada bu kilodaydim ama nasil bol duruyodu kiyafetlerim. Neden cunku sporum uzun yuruyuslerim vardi.
Eksigin nerde oldugunu hangi noktayi virgulu nereye koymam gerektigini ezbere biliyorum.
Bu diyet topiklerinde sacimi beyazlatana kadar durmam insallah.
Güç içimde eger gücüde yemezsem
Cook guzel bilgilerDünya genelinde yapılan araştırmalar sonucunda doğumda bebeklerin engelli ve doğumdan sonra bebeklerin gelişimi açısından sorunların artarak devam etmesinin genel nedenlerinin başında anne adayların ve emzirmekte olan annelerin yüksek miktarda kafein alması sonucu ciddi sorunlar ortaya çıkmıştır. Dünya sağlık örgütü tarafından kafein miktarı ise günlük olarak 300 ml. geçmemesi konusunda belirtmiştirlerdir. Aynı zaman da bir çok ülkelerde ise bu miktar ülkelerin gelişmişliklerine bağlı olarak 200 ml. ile sınırlandırılmıştır. Emzirmekte olan annelerin günlük olarak iki fincan kadar tüketilmesi gerektiğini ve her fincanın 140 ml. kafein içerdiğini belirtmek gerekmektedir. Tabiki günlük olarak 2 fincan kadar yeşil çay tüketilmesi ile birlikte asla kafein içeren ürünleri kullanmamak gerekmektedir. Günlük olarak belirtmiş olduğumuz yeşil çay tüketimi miktarını aşıldığı takdirde oluşabilecek zararları maddeler halinde açıklayacak olursak;
Emziren annelerin çok fazla yeşil çay tüketmeleri direkt olarak bebeklerde huzursuzluk ve buda şiddetli ağlama nöbetlerine neden olmaktadır.
Bebeklerinde aynı şekilde yüksek miktarda kafein tüketmesi anlamına gelmektedir. Buda bebeklerin uykusuz kalmalarına bağlı olarak bebeklerde gelişim açısından ciddi sorunlara neden olmaktadır. Özellikle ileri dönemlerde bebeklerin gelişimlerini tamamlamadığından ciddi sorunlara neden olmaktadır.
Emziren anneleri yeşil çayı tüketmelerinde sınırı aşmaları ile bebeklerde en ciddi rahatsızlar arasında gösterilen kansızlığa bağlı olarak " Mikrositer Anemi " olarak belirtilen rahatsızlığı meydana gelmektedir. Bu hastalık ileri dönemlerde bebeklerin hayatlarına mal olabilecek demir emilim sisteminin bozulmasına neden olabilmektedir.
Hem.siyah çay hem.kahve üstüne Yeşilçay lütfen icmeyin
canom fikrim şudur... korumada 3 gün leslie yap 3 mile.. onun yanında da haftada 5 gün bölgesel yap yarım saat.. bak günde 2 saatini bile almayacak spor bunlar.. hulahop istediğin zaman istediğin kadar çevir zevk alıyorsun çünkü..Hunharca yemem zaten bunye de alisti artik. Aksamlari sadece sut iciyorum, bi de ayva yerim cok acikirsam.
Jillian 1 haftaya bitiyor. bittikten sonra onun yerine 30 dak.lk bolgesel ve 1 saatlik hulahop yaparak, hem sikilasip hem de ayni kiloda kalabilirmiyim ?
seni spor listesine ekledim gördün mü? kaptanına bak.. hergün sporunu ona bildireceksinSevgili @MiuLego
Sence Leslie 3 mil + Yarim SAAT boksla devam edeyim mi spora?
Bir de haftada kaç gün yapayım?
(Kalçalarım çok bir de)
bonusumne desem bilemedim senide uzmek istiyorum kendimide ama yapiyorum.
+100 düm sabah eksi 100 bile degil +100.
Bayramdada bu kilodaydim ama nasil bol duruyodu kiyafetlerim. Neden cunku sporum uzun yuruyuslerim vardi.
Eksigin nerde oldugunu hangi noktayi virgulu nereye koymam gerektigini ezbere biliyorum.
Bu diyet topiklerinde sacimi beyazlatana kadar durmam insallah.
Güç içimde eger gücüde yemezsem
az bekle liste zamanı sporlarımla gelicemAma ama sen artık sporlarını yazmiyorsun ya, sen gelene kadar onla gaza geliom
Yoksa tabi ki sen hep sen
![]()
Kahve de var çifte kavrulmuş mu istersin yoksa başka çeşit mi 3 çeşit kahve aldım bugün iki de dedikodu yaparız ohhh iki de minisleri severdim neden yerine gelir beee
Kahveler bendeennnn, kocaman filtre kahve yaptım yeni taze taze
harika bi menü aus.. sağlık fışkırıyor menüden yahu mis misCuma Menüsü![]()
08:00
Dürtücü çay :)) ile kuru kayısı
10:30
2 sahanda yumurta yağsız
1 kk süzme peynir
1 sivri biber
1.5 dlm kepek ekmek
3 ceviz içi / 1 tk fıstık ezmesi
Kafeinsiz kahve
12:30
1 büyük Trabzon hurması
1 kase tarçınlı yoğurtla
16:00
1 kase yayla çorbası
Yarım tabak kadar mercimek yemeği
1 servis kaşığı makarna
1 kase yoğurt
Burdan sonra acıkabilirim tabii ki :)) meyve ve ceviz ... peynir ve belki 1 dlm ekmek vs ..
Öyle işte
hergün yaz senBen menü koyuyorum da yanlış anlaşılmasın he not mu düşeyim başına .... kilo vermek gibi bir niyetim yok ....
o danamsı yemek yemelerimi engellemek adına sadece yazıyorum
SPOR SONUÇLARIIIIIIIIIII
Haftanın HİPERSTRAIIIIIIIIIIIII
Donna_salut
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
Ahu060812
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
@Nefs
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@Triplimelek Megi
Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia
tebrikler tüm starlara
ay harbiden ben bu hafta hiç bildirim yapmadım değil mi miu![]()
kız sen saçını savursan marka akar be yelek olsan da örme de olsa hazır da kalite akarbu benim oğlumun sosyal müzik kanallarında oyunlarda kullandığı nicmiş eskiden ben buraya üye olmak istediğim de doktor ararken beceremedim o üyelik açtı bu rumuzuda bana verdi
örme yelek sevmiyorum anam ceyizime çok koymuştu hazır de
![]()
Senide uzmek istiyorum kendimide @MiuLego anliyosun dimi![]()
@MiuLego spor mesajinida aldim kaptan nehirdeyim bu hafta![]()
TELLİOĞULLARIIIIII
SEFEROĞULLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
1. HAFTA SONUÇLARIIIIIIIIIIIIIIIIII
TELLİOĞULLARI
begum75 -%0.70
nehirnil111 %0.95
@masumm -%1.37
Donna_salut %1.57
@Triplimelek Megi %2.48
malipina %1.64
Floweroflife %1.49
ecemavi %0.45