Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

diziye döneyim geri

o zamana eksik menüler de gelsin

hee baştan söyleyim eve Antepia27 Antepia27 kaçamak yapmış.. valla hepiniz eni konu yüklenin.. benden izin

bi de vaytım yok Whiteblacklife Whiteblacklife nerde ki

he bi de hiiiç gelmeyen @Candysugar a sitemimi göndereyim hiç yakıştıraıyorum gerçekten!

suspushanimcim suspushanimcim nisam nerelerdesin be gülüm?

Ausencia Ausencia bişey diyeceğim sevdiğin dr un hakkında yazilan yazılar nerde yazıyor doğruluğu nedir?
Doğumda kafa koparmak nedir yaa..
Ben inanmadım açıkçası daha detaylı arastirsana.
Onun elektriği daha iyi geldi bana.

canım kaynaklar netten değil ..e ş dost akraba ... komşu ... ona gidenler vs ..küçük yer burası .. herkes birbirini tanır .
kafa kopma şehir efsanesi bence de .
hatta eşi de dr aynı hastanede . diyorlar ki doğumlara eşi ile giriyor çünkü yalnız girme ehliyetini aldılar .. böyle bir şey münkün değildir ki , men edilir meslekten .. bunlara inanmıyorum ama daha bildik kendi başına gelenlerden , doğumla ilgili hoş şeyler duymuyorum ..hani bir Allahın kulu da aaa o mu çok iyidir demedi .. en az 30 kişi ile birebir görüştüm .mesela bir velimiz var arkadaşı ölmüş , bunlar diyor ki eşini içerde unuttu doğumdan 2 hafta sonra öldü .... eee dava açaılsaydı ? yok ..

Allah var ben çok sevdim . Eşimde diyor ki git randevuna sor , fundacım de :))) ben seni sevdim ama hakkında böyle böyle dolanan sözler var ... nedir ne değildir ..

eksik menüler nerde huuuuuuuuuuuuuuuu

bir sürü eksik menü var

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
Antepia27 Antepia27
@Shut Up

başka daha bir sürü aklıma gelmeyen

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

benim içim darlanıyor menü verilmeyince biliyorsunuz değil mi:KK12:
Mönum
2 haslanmis
Peynir zeytin
Domates

Aksam biber dolmasi
Yogurt

Mium ben bu biber dolmasini cok seviom yaaaaaa napcaz bu isi :(

canım kaynaklar netten değil ..e ş dost akraba ... komşu ... ona gidenler vs ..küçük yer burası .. herkes birbirini tanır .
hatta eşi de dr aynı hastanede . diyorlar ki doğumlara eşi ile giriyor çünkü yalnız girme ehliyetini aldılar .. böyle bir şey münkün değildir ki , men edilir meslekten .. bunlara inanmıyorum ama daha bildik kendi başına gelenlerden , doğumla ilgili hoş şeyler duymuyorum ..hani bir Allahın kulu da aaa o mu çok iyidir demedi .. en az 30 kişi ile birebir görüştüm .mesela bir velimiz var arkadaşı ölmüş , bunlar diyor ki eşini içerde unuttu doğumdan 2 hafta sonra öldü .... eee dava açaılsaydı ? yok ..

Allah var ben çok sevdim . Eşimde diyor ki git randevuna sor , fundacım de :))) ben seni sevdim ama hakkında böyle böyle dolanan sözler var ... nedir ne değildir ..
Canim kesinlikle eşin hakli git direkt sor... bende doguda dogum yaptim 1 ozel hastane vardi.. benim doktorumuda kimse onermedi ama bana karsi coook ilgiliydi.. millete bagiriyormus bana canimli cicimliydi ben cok memnun kaldim...

anlatılanlar gerçek olamayacak kadar absürt geldio_O acaba birileri gıcık oldu da ondan ona iş büyüyüp gitti mi? küçük yerde birini aşağı çekmek çok kolay sanki. lisansı yok eşiyle giriyor çok saçma olmuş ama öyle şey yok sağlık bakanlığında. lisansı alınmışsa meslekten ihraç edilir:sus:

Canim kesinlikle eşin hakli git direkt sor... bende doguda dogum yaptim 1 ozel hastane vardi.. benim doktorumuda kimse onermedi ama bana karsi coook ilgiliydi.. millete bagiriyormus bana canimli cicimliydi ben cok memnun kaldim...

Canım iki de sağlıkçı arkadaş var , onlara güvenim çok ..meslektenler ... sen bilirsin ama başka dr mu bulamadın dediler içim soğudu

Ayyy alintilarim gitti :KK43: :KK43:

Evetttt iyi geldii yoksa giderdim artilara doğru..
Ama ben de yenecem kii @MiuLego

İlk değil son olup akillarda kalcamm kii:deli::deli::deli:

kaç sıfır oldu sorması ayıp nefsim :rolleyes:

Mönum
2 haslanmis
Peynir zeytin
Domates

Aksam biber dolmasi
Yogurt

Mium ben bu biber dolmasini cok seviom yaaaaaa napcaz bu isi :KK43:
kız sen zorla mı yazacaksın menüüü

korumada yersin biber dolması

kaç tane yedin??? pirinçli miydi?
coco vallaha avuçlarını ayak tabanlarını kızartana kadar sopalarım

kaç haftadır verdiğin sözler hep havada kaldı:sinirli:

anlatılanlar gerçek olamayacak kadar absürt geldio_O acaba birileri gıcık oldu da ondan ona iş büyüyüp gitti mi? küçük yerde birini aşağı çekmek çok kolay sanki. lisansı yok eşiyle giriyor çok saçma olmuş ama öyle şey yok sağlık bakanlığında. lisansı alınmışsa meslekten ihraç edilir:sus:

orası kesin evet ... eşimde diyor şehir efsaneleri dolanıyor diye . ama işte eski aus olsam kulak tıkarım da gebelik psikolojisi bi başka canım , tedirginlik var içimde

Allaaaah allah bu coco değil miyidiiiiiiiii söz miu sööööz coco sözü bu hafta 2 kilo gidecek diyen :KK62:

1 tane yedim kuzum,yok yooooooookkk ben sözümü tutucam bu hafta.bu sefer has soz verdim ben miusum sana.ben bi spora baslayayim hele pazartesi her sabah ac karnina,bak tapir tapir nasil dökülüyor:)))

Back
X