Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allaaaah allah bu coco değil miyidiiiiiiiii söz miu sööööz coco sözü bu hafta 2 kilo gidecek diyen :KK62:
evet :KK12:

ve yaklaşık 2-3 haftadır söz verip tutmuyor

ve menüleri zorla veriyor

ve artık beni de sevmiyor eminim.. eski coco nerelerde oyyyyy:KK12:

hayr bugünkü eksisinin azlığını görünce nasıl ağladım gördü de .. ama hala :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:en iyisi ben haftaya için imdiden ağlayayım:KK42:

canım kaynaklar netten değil ..e ş dost akraba ... komşu ... ona gidenler vs ..küçük yer burası .. herkes birbirini tanır .
kafa kopma şehir efsanesi bence de .
hatta eşi de dr aynı hastanede . diyorlar ki doğumlara eşi ile giriyor çünkü yalnız girme ehliyetini aldılar .. böyle bir şey münkün değildir ki , men edilir meslekten .. bunlara inanmıyorum ama daha bildik kendi başına gelenlerden , doğumla ilgili hoş şeyler duymuyorum ..hani bir Allahın kulu da aaa o mu çok iyidir demedi .. en az 30 kişi ile birebir görüştüm .mesela bir velimiz var arkadaşı ölmüş , bunlar diyor ki eşini içerde unuttu doğumdan 2 hafta sonra öldü .... eee dava açaılsaydı ? yok ..

Allah var ben çok sevdim . Eşimde diyor ki git randevuna sor , fundacım de :))) ben seni sevdim ama hakkında böyle böyle dolanan sözler var ... nedir ne değildir ..

Özel Hastanede olsa sonuçta Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışıyorlar.
Eşiyle birlikte giriyor doğumlara kısmı da çok saçma...
Yaa neyse kafanı bulandirmak istemem Rabbim iyilerle karsilastirsin..
Araniz iyiymiş madem son kez gidip konuşabilirsin..
Yada başka dr git baktın için isinmadi o zaman donersin..

Allaaaah allah bu coco değil miyidiiiiiiiii söz miu sööööz coco sözü bu hafta 2 kilo gidecek diyen :KK62:
Gitcek abla görürsün bak pazartesi spora başlıyorum bak gör -2 ilen gelcem buraya coco sözü verdim ölmek var donmek yok :)))

1 tane yedim kuzum,yok yooooooookkk ben sözümü tutucam bu hafta.bu sefer has soz verdim ben miusum sana.ben bi spora baslayayim hele pazartesi her sabah ac karnina,bak tapir tapir nasil dökülüyor:)))
1 tane mi eminsin demi ?

bak sen sözlerini tutma seni tüm kk ya nasıl reklam edicem :KK42:aha dicem miu yu üzüp üzüp yüreğin solduran miu:cry:

evet :KK12:

ve yaklaşık 2-3 haftadır söz verip tutmuyor

ve menüleri zorla veriyor

ve artık beni de sevmiyor eminim.. eski coco nerelerde oyyyyy:KK12:

hayr bugünkü eksisinin azlığını görünce nasıl ağladım gördü de .. ama hala :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:en iyisi ben haftaya için imdiden ağlayayım:KK42:
Yok ben aglatmiycam seni canim miusum bak gör,kiz ben seni sevmem mi canimin parçası:KK74:dag gibi bulaşık birikti onu yikadim yenice oturdum,gece yazacaktim menü.bi girdim bi sürü bildirim meger mium beni merak etmis hemen yazdim kiii:KK73::KK73:

Canım iki de sağlıkçı arkadaş var , onlara güvenim çok ..meslektenler ... sen bilirsin ama başka dr mu bulamadın dediler içim soğudu

kaç sıfır oldu sorması ayıp nefsim :rolleyes:
Saymadim Sayamadimm sifirlari:KK75::KK75::KK75::KK75:
Cokkkkkkkkkk sıfır booooooooollllllllllll sıfır :KK61::KK61::KK61::KK61:

1 tane mi eminsin demi ?

bak sen sözlerini tutma seni tüm kk ya nasıl reklam edicem :KK42:aha dicem miu yu üzüp üzüp yüreğin solduran miu:cry:
Eminim cigerparem 1 tNe,tamam herkese reklam et beni valla raziyim ama sözümü tutacagim icin gerek kalmiycak:))

Back
X