Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun eflalimSağol canım gidicem inşaallah, sabah aç gidip kan veririm diye istediğim doktora salı ya buldum
Bende salı günü gitcem gün varKiz su an pek zor durundayım. Misafirlik var. Ama nohut başlıyorum yarın ayran asi yaparsam durumu düzeltme ihtimalim var.![]()
Ben bu gün 11 30 a kadar uyudum. Eski günlerdeki gibiGünaydın 8 e kadar uyudum
Süperdi: halay:
Ay bnimkideAy benim oglum da kim mont giyse pesinden gidiyo arkada anam mi var babam mi umrunda degil
Çok geçmiş olsun cnmBaşım hala agriyogozumu acip da oglumla ilgilenemedim.kahvalti yapcam birazdan
Canim senin vücudun daha sıkı demekkiKız kardeşimle boylarımiz aynı onun kilosu benden daha az 2 3 kilo ama ben daha zayıf duruyorum ay nasıl oluyor bu![]()
NeKızlar ben bu sabah 70.9 kg çıktım dün 71.5 çıkmıştı![]()
Ne güzel canım ödem varmış demekkiKızlar ben bu sabah 70.9 kg çıktım dün 71.5 çıkmıştı![]()
Geçmiş olsun,inşallah geçer antibiyotiksiziyi bir haftasonu diliyorum kızlar![]()
ben biraz üşütmüşümdaha doğrusu vücudumda iki haftadır bir enfeksiyon var. direniyordum. şimdi biraz daha atağa geçti. antibiyotik kullanmadan atlatmak istiyorum Allahın izniyle. supradyn aldays, kongest ve boğaz sprayi kullanıyorum. inşallah uzatmadan geçer.
bu nedenle evden çıkmadım bugün. haftasonunu evde geçireceğim. dinlenirim![]()
Geçmiş olsun Fulyacım.iyice dinlen,dinlenmeden geçmiyo meretiyi bir haftasonu diliyorum kızlar![]()
ben biraz üşütmüşümdaha doğrusu vücudumda iki haftadır bir enfeksiyon var. direniyordum. şimdi biraz daha atağa geçti. antibiyotik kullanmadan atlatmak istiyorum Allahın izniyle. supradyn aldays, kongest ve boğaz sprayi kullanıyorum. inşallah uzatmadan geçer.
Onun kilosu daha az
Kız ne yedin sen dünKiz su an pek zor durundayım. Misafirlik var. Ama nohut başlıyorum yarın ayran asi yaparsam durumu düzeltme ihtimalim var.![]()
Canım çok geçmiş olsunGidicem kuzum gidicem. İyi değilim. Hiç sevmiyorum hastalığı halsiz güçsüz olmayı . Bir odayı süpürdüm oturdum dinleniyorum
Geçmiş olsun canım hemen toparlarsın inşallahiyi bir haftasonu diliyorum kızlar![]()
Canım midem kazınıyor bulantı biraz oldu geçti. Yemem yediğim sürece iyi gibiyim :)Şimdi nasılsın yiyebildinmi bişeyler nane limon mideyi çok rahatlatıyor denedin mi
Sağol canımGeçmiş olsun eflalim