Yok ben şey kem küm hımmmmŞimdi fazilet miydi neydi onun reklam arasında fırlar miu kendi elleri ile yedirir sana
Benim daha 4 kilom var.Bir de korumaSen yeme nevoşum kıyamam sen yap ben yerim
Fakirin umudu
belki miu bir tane az sopalar
açtım fazileti neme lazım yakalanırım filan. Reklam çıktığı an tüyerimŞimdi fazilet miydi neydi onun reklam arasında fırlar miu kendi elleri ile yedirir sana
Hahaha severim seni nasıl da taniyon beniii
Senle kuru dolma yaparızBenim daha 4 kilom var.Bir de korumaUzun süre kaçamak yok...Tatlı yiyemiyorum zaten
açtım fazileti neme lazım yakalanırım filan. Reklam çıktığı an tüyerim
Hahaha severim seni nasıl da taniyon beniiia haber izliyorum )
Deme öyleSenle kuru dolma yaparızböyle karışık ayyyyy
Begenirken msjlari senin 16 hafta oldugunu gordum acaba cinsiyeti ne diyede düşünuyordum
benim menümü yorumladı yırttım ben
gördün mü sen menümü.
Evet kaptanım,kulak çınlaması var, iğne oldu ilaç alıyor ama fayda etmedi ilaçlar yan etki yaptı
Begenirken msjlari senin 16 hafta oldugunu gordum acaba cinsiyeti ne diyede düşünuyordumcarsamba gününü hepimiz bekliyoruz.... Rabbim hayirli bi evlat nasip etsin ama gönlümden kiz geçiyor yawww.. prenses geliyoreeee
Gitmeden biraz tatli seyler yede bari hareketlesin..sanirim 8 haftalikken cinsiyeti tek ogrenen benim hahahaÇarşambadan Salıya aldık canom .. çarş.semineri varmış eşimin.
Az kaldı .. bende meraktayım .
17.haftaya girecek o zaman ..abisini de 17 de öğrenmiştim
Canim coook gecmis olsun..Rabbim sifa versin..Evet kaptanım,kulak çınlaması var, iğne oldu ilaç alıyor ama fayda etmedi ilaçlar yan etki yaptı
Yok bu sefer herşeyden yedim yoksa arkamdan ağlayacaklardı
Görümce menüsüne göre detoks bu zaten
Canımmmmmm miu m yine de görümce gününden iyi amaen azından normal insan menüsü bu
Naber bitti mi işin gücün ..
Sen menü yazmamışsın banummm yaz da bende bayılayım
Sırf sizin canınız çekmesin diye
Triplim sporda benim gruptasin, süperstar sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?