Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim yinede fazla yorucu hareketler yapma.. ben kizima hamile oldugumu adet gecikmesi 10. Gun test yaptim negatif.. 13.gun tekrar test yaptim pozitifti.. yani hemen belli olmayabilir dikkat et derim
Tamam bitanem cok sagol dikkatli olcam aklimda zaten nolur nolmaz.negatif cikabilir sonra geç döllenme falan olmustur pozitif olur riske atmam.pazartesi negatifse gidicem spora,cok tempolu degilde hafif tempolu yürüyüş yapcam

Yok hiç çekmedi zaten mesela şu kriliçe

Tamam bitanem cok sagol dikkatli olcam aklimda zaten nolur nolmaz.negatif cikabilir sonra geç döllenme falan olmustur pozitif olur riske atmam.pazartesi negatifse gidicem spora,cok tempolu degilde hafif tempolu yürüyüş yapcam

İnş ikiz bebek lerin olur

Yuh!! Onuda mı yedin menüsü Ausencia

Sabah
çeyrek yumurta sarısı

öğle
iki kase kısır bol limonlu
bir buçuk dilim ağlayan kek çikolata sosunu da ben yaptım
bir tane poğaça ben yaptım
neskafe

akşam
bir buçuk tane biber dolması
bir kase yoğurt

demin
bir dlm ağlayan kek krem şantisini de ben çırptım
bir kupa çay

@MiuLego

Sayende bu gece benim menüm konuşulmayacak

Hayııır benim dillere destan bi geçen hafta pazar menüm varken birine yuuuh onu da mı yedin demek ne haddime

Hoş geldin hemşom Pisi pisine ban yemişin okudum bugün konuyu malın teki için değer mi ban yemeye
sağol hemşom değmedi be yaa neyse ki diğer ceza puanlarım silinmişki bir gün hapiste yattım yoksa beş günden önce çıkmam ben normalde

Valla mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…