- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Lee_shin_mee canım morticim nerelerdesin
İşte geldim burdayıımmmm :) daha yeni evime adım atabildim oğlumu emzirirken hemen buraya bağlanayım dedim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lee_shin_mee canım morticim nerelerdesin
Hayır sayılmaz zevk al istemiyorumYatak sporu yapsam sayılmaz mı![]()
-800Aus'um sen farketmedin ama ben 3 haftadır biraz daha yukarı çıkıyorum.Önce 300 sonra 400 bu hafta 500 önümüzdeki hafta garanti 600![]()
Aus cidden Cumartesi veya Cuma dışında aç geziyorum...Işte kurtarmaz 600
Farketmez olur muyum hepinizin kiloları mıh gibi çakılı beynimehatta bu cuma sana yorumumu da bi tık daha çıkmış iyi ama 300-500 cü oldun diye yapmıştım
Otur hesapla %1 üzerini ... o kiloyu getir buraya ....
-800 den fazla verirsem ne olacakHayır sayılmaz zevk al istemiyorum
-800![]()
Cıssssları götürseydim keşke neyse haftaya inşaallah![]()
Nerdesin senİşte geldim burdayıımmmm :) daha yeni evime adım atabildim oğlumu emzirirken hemen buraya bağlanayım dedim..
Cumaya da -800 olacak mademAus cidden Cumartesi veya Cuma dışında aç geziyorum...Bu hafta iki gün bulgur oldu.
![]()
Sanki çikolatalı yaş pasta gömdük. Resmen dışlanıyoruz boykot ediyorum huleyynnSen onu iyi edersin begüşüm
Rabbime şükürler olsun
Ohh be iyi varsın triplim
Şülür yahu güzel menü gördüm
Mis mis spor da yapılmış
Nevo yapmaz dedim tüm karbonları gömmüş
Amma görürsünüz ki siz![]()
Diğer haftalaro telafi etmiş olursun-800 den fazla verirsem ne olacak![]()
Cıs ismi yasaaaaakkkkkkkkkSanki çikolatalı yaş pasta gömdük. Resmen dışlanıyoruz boykot ediyorum huleyynn
Valla gider kafamı şeker kavanozuna sokup intihar ederim miuu![]()
Cumaya da -800 olacak madem
Leslie yap nevooo
Dilimde tüy bitti nevoooo
Tamam yarından itibaren yapayımDiğer haftalaro telafi etmiş olursun![]()
Aynen yaSanki çikolatalı yaş pasta gömdük. Resmen dışlanıyoruz boykot ediyorum huleyynn
Valla gider kafamı şeker kavanozuna sokup intihar ederim miuu![]()
Yok valla nerdee benim kocamın müzmin başağrısı var. Ne zaman hadi desem ya başı ağrır ya dişi. Oof çal keke çaalHehe seninki taaaaaaaa. akkkkşşşamdannnn akşama olandandı dimi:
Aus cidden Cumartesi veya Cuma dışında aç geziyorum...Bu hafta iki gün bulgur oldu.
![]()
Hoşgeldin canım eşini gçnderdin miİşte geldim burdayıımmmm :) daha yeni evime adım atabildim oğlumu emzirirken hemen buraya bağlanayım dedim..
Tamam inşaallah
Ben bilmem ...
Yüzde 2 lik arkadaşların sırtları kambur oldu takımı taşımaktan ... sıra sizde ...
Sende ...
CocoChanelmademoiselle da ......
YaKaMoZz-z da ...
Antepia27 da ....
Öyle işte .... gösterin kendinizi ....
TakipteyimTamam yarından itibaren yapayım![]()
Ben bilmem ...
Yüzde 2 lik arkadaşların sırtları kambur oldu takımı taşımaktan ... sıra sizde ...
Sende ...
CocoChanelmademoiselle da ......
YaKaMoZz-z da ...
Antepia27 da ....
Öyle işte .... gösterin kendinizi ....
Sorma kaptancım yine popişimin yer görmediği günlerden birine uyandım
Nerdesin sen![]()