Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sorma kaptancım yine popişimin yer görmediği günlerden birine uyandım :işsiz:oğluma bir iki bişey almam lazımdı dedim iyice sıkıldı evde onu bi dışarı çıkarayım çıkış o çıkış eve giremedim:-) eşimin işleri çıktı kvlerin evinin orda. Avmden direk oraya geçtik yemek hazırla oğlanı uyut topla vs bide arkadaşlar aradı eşimi gitmeden görüşelim diye onlarla buluştuk. Geri dön oğlanı al eve gel derken gün bitti zaten. amaa terrrtemizim sıkıntı yok :KK66:
Heee temizsin yaniii

Menü nerde?

Menülerin geliştirilmeli ...
Sporun tırt ...
Katılımın güzel evladım ...
Sende %1.5 luk performans kokusu alıyorum en az ...:KK49:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Sporum tırt:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:yakı da sporum efsaneleşecek :rolleyes:kış uykusunda şimdi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tişikkirlir kaptanım ne kadan gönlü genişsiniz:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused:

Heee temizsin yaniii

Menü nerde?
Şimdi yazıyodum bendee :)

Sabah 10:00
1 az yağda yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 tk tahin-pekmez, 1 dilim çavdar ekmeği

Akşam 19:00
Yarım kepçe süt çorbası, 3 köfte, 1er kaşık ıspanak kavurma, pırasa, hşl brokoli, salata

Su 2 lt.
Spor 1 saat oğluşla yürüdük. 1 saatte avm de uyutmaya çalışırken bebek arabasını ileri geri sallamak suretiyle kol bacak kaslarım geberdi (: yatmadan da 3x50 mekik yapcam şimdi :)

Heyooo pardon gec geldi tam menü
Sabah:
Mikellleefff kahvaltı

Ara:
1 kupa sütlü kahve

Akşam(21.00)
Diyet kısır( ohh çok güzel oldu)
1 dilim biftek
Spor yok tüm gün arkadaşlar bizdeydi geceye kadar bizdeler
Ama bol bol beyin jimnastiği yaptım sayılır mı heehheee
:KK53:
@MiuLego
hepfit hepfit
:super:
Sporu yarın telafi ediyorsun o zaman​

Bu akşam günah keçileri biziz belli. Resmen şarjör boşalttı üstümüze:KK45::KK45:Her öğün tam buğday ekmek yesek bu kadan laf yemezdik.asıl tam buğday ekmek cıss. Tb ekmeğe hayırEn Büyük KKEn Büyük KK
Savaş açıyom tb ekmeğe:KK53::KK53::KK53:
Haftada 2 yada üç gün ekmek yiyorum...

Şimdi yazıyodum bendee :)

Sabah 10:00
1 az yağda yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 tk tahin-pekmez, 1 dilim çavdar ekmeği

Akşam 19:00
Yarım kepçe süt çorbası, 3 köfte, 1er kaşık ıspanak kavurma, pırasa, hşl brokoli, salata

Su 2 lt.
Spor 1 saat oğluşla yürüdük. 1 saatte avm de uyutmaya çalışırken bebek arabasını ileri geri sallamak suretiyle kol bacak kaslarım geberdi :-) yatmadan da 3x50 mekik yapcam şimdi :)
Menü çok iyi canımcım

Spora ayrı vakit ayrılıp yapılacak spor
Bugğn olmadıysa yarın yapılıp telafi edilecek

Back
X