ben varım en ödemlisinden
nasılsın fatmacım ? geliyor muuu yarın 99.9 ... bak saç baş makyaj hazırlanacağız ona göre
Hafta içi artı çıkan var mııııııııııııııı ?
diyetine zeval gelen var mıııııııııııııı ?
Bomba eksisi olan var mııııııııııııı ?
yeni gelen birileri var mııııııııııııııııı ?
@MiuLego canımmmmm bi de hele ? sen 60 oldun mu
ben varım en ödemlisinden
aynen aus, kaptan dünyayı yemiş yemiş bitirmişne diyosunnnnnnnnnnnnnn
ben seni 3 e yazmıştım begümüm , artık ona göre yarına kadar
Kızımız iyidir herhalde , yiyip içip yatıyoryusuf hasta okula gitmedi bugün ... okulu iyi ya .. 3 e kadar sıfır sıkıntı gelmiştik öyle de devam eder inşallah
Allah hayırlı ömürler versin canımm minnak kuşaBuradayım balım pasta yapıyor oğlumun doğum günü bugün de
Öyle bir ihtimal var kaptanim bugüne bağlı bugünde biraz giderse geliyor inşallah sen kiyafeti hazırla yazaesam hemen giyersin
O telaşla ne giysem diye düşünme
Banu çok süslenecek mis
1 VE 2 alayım ben
ausum yusufa geçmiş olsun cnmmm
3 nüzüde öperim
aynen aus, kaptan dünyayı yemiş yemiş bitirmiş@MiuLego
Allah hayırlı ömürler versin canımm minnak kuşa
içim dışım su ,dukan birası oldu abla daha naapimSen bugün bu ödemi çöz yok da yarın ortalığı.......
Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin sana da ,kuzuna daMiu evet çok hastayım
kızım dahada hasta
hastanede yatıyor
o yüzden gelemiyorum
menü dersen
dün akşam yediğim bir serum var
onun dışında ağzıma lokma atamadım
şimdi işyerine geldim bi kaç saat durup gidicem
yok canım bende spor
Benden başka herkes çok yediçok yiyen var mı deynebim ?nevo 1 kilo verebiliyor mu bu hafta @Nevreste
Ayyy geldi perşembe yine , durumlar iyidir herkeste umarım .. ödem şiş kaçamak yoktur .
dur ben birWhiteblacklife etiketleyeyim , o tüm menüleri okuyor , bi küçük özet geçsin ama sopa var mı sopa ?
Doğum günü kutlu olsun paşanın.Neli pasta yapıyorsun ?Buradayım balım pasta yapıyor oğlumun doğum günü bugün de
üüüyüf 300 400 neki sonra devam ettim şişmeye miu duymasın
pzt artı 300 mü 400 mü neydin sen , onu unutmadım okumuştumhala mı indiremediniiiiiz
sağına soluna çuvaldızı güzel batıramadı mı miu , fııııs diye sönesin
Sabah geldi,kendini temizliğe verdi,canı biraz sıkkınmış@eflalim banlı mı hala ?
içim dışım su ,dukan birası oldu abla daha naapim
tey teeey teeyyyyhazırlayayım asayım dolabı kapısına ... geri koymam inşallah ...çooooooooooooooooooook heyecanlı bugünü sımsıkı tut o zaman fatmam
sağolasın banum .
ne oldu ki ? regl ödem falan mı ? yoksa yine geceler kirlendi mi ?
Menüler iyidir ausum sıkıntı yok çoğu arkadaş artı yazdı miu üzüldü sopa çıkardı sopasiz gün mu var bu takımda iğde miuya isyan yapalım herkes miu değil beni opsun dedi sonra miu onu sopaladi çok yağmur yedim ondan kafa gitti dediçok yiyen var mı deynebim ?nevo 1 kilo verebiliyor mu bu hafta @Nevreste
Ayyy geldi perşembe yine , durumlar iyidir herkeste umarım .. ödem şiş kaçamak yoktur .
dur ben birWhiteblacklife etiketleyeyim , o tüm menüleri okuyor , bi küçük özet geçsin ama sopa var mı sopa ?
Sabah geldi,kendini temizliğe verdi,canı biraz sıkkınmış
Geçmiş olsun cankmMiu evet çok hastayım
kızım dahada hasta
hastanede yatıyor
o yüzden gelemiyorum
menü dersen
dün akşam yediğim bir serum var
onun dışında ağzıma lokma atamadım
şimdi işyerine geldim bi kaç saat durup gidicem
yok canım bende spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?