Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego Mium bana tuzak kurulmuş gibi bugünde yemekte bol pirinç dolu yoğurt çorbası + kadınbudu köfte + makarna vardı az çorba içip kadınbudu yedim dünkiyle birleşti yeminle 2-3 gündür ben ne yediğimden zevk aldım ne de onlar benden

sağolasın handecim , evey bii kız geliyor ... şu hastalıkları bir atın inşallahta daha çok görelim seni , kayınvalidene beraber sövelim burda ...
sıkma canını ... yakında çıkacaksınız ..eşin de nereye kadar inat edecek ki ?

Kıyamam ya çocukların hastalığı aileyi daha da hasta ediyor biz iyileşiyoruz ama onlarınki daha zor
ya nehirim benim kız idrarda kanda enfeksiyon geçiriyo üstüne ortakulak iltihabı oldu üstünede su çiçeği çıkardı

kaynana grip oldu kurban olayım tam 1 haftadır yeminle abartmıyorum tam 1 haftadır yatıyo o yatak hiç kalkmıyo
delirtecek beni insan bu kadar olurmu ya
çocuğu hastaneye götürüyorum aradan saatler geçiyo bi ne yaptınız diye aramazmı insan o çocuğu baygın götürdüm ben
Allah onun vicdanını almış elinden lanet olası

nar_cicegim o sarı kagitli olandan ben yiyeyim eflal yemesin listede o kiyamam

hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız nasıl menü o baştan sona karbon
10 yıldan sonra adam böyle bir süpriz yaparsa nasıl yimem miu
bu zamana kadar anca mı aklına geldi diyip suratına fırlatarak
üstüne trip
üstüne salonda yatırma
vs vs gibi cehennem azapları çektirmelisin
Oyy ferrero oyy nasıl severim seni kimseyi sevmedigim gibi

belli ki çok da zevk alınmamış

durum getirmiş ne demek diye dk larca düşündüm.. dürümmüş.. bugün de perşembeymiş
Baba ben diyet yapıyorum yemem dedim. Çocuklarla yersin diyor. Çocuklara yediririm dedim yutkunaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…