Aynen canım ben halimden memnunum eşim düşünsünahaaaaaaa kıskançlık
Yaaaa
Gerçi normal nevom hem spor hem giden kilolar
Tıp gibi kalmışsındır arkadaşımmm
Olmasın boşver gardropu yenileriz
Ay anlatmasam catlarim
Ben hamileyim
Babamın yazligina gittim 1 ay kaldım benim ki beni özlemiş deli gibi teli bozuktu annesinin kini almıştı bana kırbaclı bir mesaj yazmıştı ayıp amabende ay aypik sus yazdım neyse silmemis mesajı ablası okumuş neyse ben geldim sarma sariyoruz kaynana yanimda koca da bizimle dışarda masadayız bahçede neyse . Bu ablasıyla başladı uğraşmaya konu neye geldiyse benimkinin mesajına geldi bastık kahkahayı kaynana dedi kırbaç ne dediler sizin zamanınızda kırbaç yoktu boşver dedim
Biz gene koptuk
Sonra anlattım kaynana ya kirbaci
Ne edepsizsinir dedi dedim seni oğlun az deil
Her zaman kibar salon kadin çizgimiz hep devam..Biz hep böyleyiz ama değil mi adacığımmm
Bak ne kadar da kibar konuşuyorum. İçimdeki hanımefendiyi durduramıyorum.
Nevo yalan yok.. senin verdiğin kiloya çok saygı duyuyorum.. buradaki görevin (yemek bölümü) özel ilgi alanın yemek iken sıfır cıs la diyetine devam etmen beni gururlandırıyorAynen canım ben halimden memnunum eşim düşünsün2 yıl önce giydiğim pantolonları,gömlekleri giyiyorum..
İşte orta şeker halimin sebebi bütün uğraşlarıma rağmen +100 daha hiç artı gelmemiştim regl geciktiSağol canımmm
Sende kaç eksi vardı?
Tamam öperim iyi geceler kuzumHer zaman kibar salon kadin çizgimiz hep devam..
Hadi ben kaçtım esimin yüzü düştü))
Tamam ben gözlerimi kapatıyorum
Alllaaaahhhhhh resmileştiiii
Ponponlaaaar
Esimden papara yedim ne suyu ne bali gozum buradaymis
Kirbac miiiii
Yaa
Hmmmm haftaya iyi eksi gelir senden o zamanİşte orta şeker halimin sebebi bütün uğraşlarıma rağmen +100 daha hiç artı gelmemiştim regl geciktitakım yüzdesi yerlerde
Niyse bakalım
Sende güzel eksiyle geldin emmeboy kaç
Sağol canımNevo yalan yok.. senin verdiğin kiloya çok saygı duyuyorum.. buradaki görevin (yemek bölümü) özel ilgi alanın yemek iken sıfır cıs la diyetine devam etmen beni gururlandırıyor
Kız ben neye tamam ben gözlerimi kapatıyorum yazmışım ohaNe varsa eskilerde var
Tebrikler:)
Hahah
Niye guldun
Yaa
İnşallahHmmmm haftaya iyi eksi gelir senden o zaman
Regl çözülürse :)
Benim boy 1.64 canısı
Koruyacaksın kuzum eminimSağol canımMiu'm ben aslında hep sağlıklı beslenen çok aşırı yemeyen biriyim.Ama hareketsiz kalınca hemen kilo alıyorum...Tabi dikkatsizliklerim oldu...2 yılda yaz sonu kış sonu 3-4 alınca oralara geldim.Ama çok şükür verdim...İnşaallah uzun süre korurum...
Kızı ben lavaş yazdım ama lavaş değil, naan diye evde yapılma bir ekmek türü, bizim pidenin çok ince ve avuç kadar olanını düşün1 yufka 8 dilim ekmeğe eş değer
Yürü heéee, ben de ben de
@MiuLego kaptan ev yapimi olunca pizza yiyoz mu
Tamam inşaallah
Hadi bağalım herkese kolay geleİviiit
Kaynana da tüm özeli öğrendi he
Hadi bağalım herkese kolay gelearada uğrarım takipteyim
Alllaaaahhhhhh resmileştiiii
Ponponlaaaar
Ay anlatmasam catlarim
Ben hamileyim
Babamın yazligina gittim 1 ay kaldım benim ki beni özlemiş deli gibi teli bozuktu annesinin kini almıştı bana kırbaclı bir mesaj yazmıştı ayıp amabende ay aypik sus yazdım neyse silmemis mesajı ablası okumuş neyse ben geldim sarma sariyoruz kaynana yanimda koca da bizimle dışarda masadayız bahçede neyse . Bu ablasıyla başladı uğraşmaya konu neye geldiyse benimkinin mesajına geldi bastık kahkahayı kaynana dedi kırbaç ne dediler sizin zamanınızda kırbaç yoktu boşver dedim
Biz gene koptuk
Sonra anlattım kaynana ya kirbaci
Ne edepsizsinir dedi dedim seni oğlun az deil
Kızı ben lavaş yazdım ama lavaş değil, naan diye evde yapılma bir ekmek türü, bizim pidenin çok ince ve avuç kadar olanını düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?