Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahaaaaaaa kıskançlık

Yaaaa

Gerçi normal nevom hem spor hem giden kilolar
Tıp gibi kalmışsındır arkadaşımmm

Olmasın boşver gardropu yenileriz
Aynen canım ben halimden memnunum eşim düşünsün2 yıl önce giydiğim pantolonları,gömlekleri giyiyorum..

Kaynana da tüm özeli öğrendi he

Aynen canım ben halimden memnunum eşim düşünsün2 yıl önce giydiğim pantolonları,gömlekleri giyiyorum..
Nevo yalan yok.. senin verdiğin kiloya çok saygı duyuyorum.. buradaki görevin (yemek bölümü) özel ilgi alanın yemek iken sıfır cıs la diyetine devam etmen beni gururlandırıyor

İşte orta şeker halimin sebebi bütün uğraşlarıma rağmen +100 daha hiç artı gelmemiştim regl gecikti takım yüzdesi yerlerde
Niyse bakalım

Sende güzel eksiyle geldin emme boy kaç
Hmmmm haftaya iyi eksi gelir senden o zaman
Regl çözülürse :)

Benim boy 1.64 canısı

Nevo yalan yok.. senin verdiğin kiloya çok saygı duyuyorum.. buradaki görevin (yemek bölümü) özel ilgi alanın yemek iken sıfır cıs la diyetine devam etmen beni gururlandırıyor
Sağol canımMiu'm ben aslında hep sağlıklı beslenen çok aşırı yemeyen biriyim.Ama hareketsiz kalınca hemen kilo alıyorum...Tabi dikkatsizliklerim oldu...2 yılda yaz sonu kış sonu 3-4 alınca oralara geldim.Ama çok şükür verdim...İnşaallah uzun süre korurum...

Koruyacaksın kuzum eminim

Koruma kraliçesi deynepnaz dan tavsiye alırız

Kaynana da tüm özeli öğrendi he

Ay bi hikayem daha var
Kar kış kıyamet kaynanam soba yakar bide assagida yatalım dedik . Evim zor ısınıyor. 2 çekyat açtık 1 tanede ben eşimede diğerinde kaynanam kaynana çok alem kadındır başladı adile Naşit gibi of of püf puflamaya bizde müjde Ar kemal sunal adile Naşit replikleri dönmeye basladi
Kocam ana işimiz var uyu
Kaynana of of uykum kaçtı r
Neyse gitti koca yanına ninni söylüyor baktım ses yo k dedim uyudular meğerse beni ısletiyorlar ay kopmustim o gün

Alllaaaahhhhhh resmileştiiii

Ponponlaaaar

Kızı ben lavaş yazdım ama lavaş değil, naan diye evde yapılma bir ekmek türü, bizim pidenin çok ince ve avuç kadar olanını düşün

Avuç ayasi kadarsa tmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…