Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tekrar günaydın canlar.sevgili oglusum gece maksimum yarim saat uyudu oksurup uyandi.tek olumlu tarafi cogunda hemen yatakta durumunu duzeltince uyudu.sabah 8 olmadan uyandi geri uyutamadik aldim salona geldim oyun yerini ayarladim oyuncaklari doktum kanepeye uzandim.bi birakmadi sipa tepeme tepeme tirmandi illa ben de oturcam.kahvaltısını zor yapti esim geldi de hoplata ziplata yedirdik.saat 10 bucuk gibiydi uyudu biz de esimle kanepelerde sizmisiz..sonra telefon sonra kapi..zil sesine uyandi uyumadi daha..gozum cift goruyo her seyi 2 dilim yiyip 4 dilim ekmek yedim saycam kendimi

Arkadasim bi kere diyetisyene gitti 2 hafta sonra fln listeye uymadi kilo aldi.diyo ki kadına gidip her seyi yaptim ama kilo aldim diyecem sonra o dusunsun nasil olur diye
napalim diyo, sizde mi oturalım bizde mi diyo

yarın haberleşiriz dedim
Ay banuuuu valla ben de sistim.evinde agirlamaya niyeti olan insan bu soruyu sormaz bekliyoruz der.mesela benim oglum cabuk huysuzlanir her yerde uyumaz gittigim yerden erken kalkmak zorunda kalirim o yuzden cagiranlara bile siz gelin diye teklif ederim.

Aa gerçekten mi ablam omeri biliodm da ali n de varmış demek . Biz de seni operiz

ayyyy o daha bi sapıkmış yaaa

Antepli abla hande ile morti degilmi

Canım yaşlılık 2 arkafasada teklif etmusim
Bu hafta sen adasim fithatunla yarış haftaya inşallah onunla yarisalim

Canım bu hafta sen viytla yarış canım haftaya yeneyim seni

Günaydın hanımlar. Iyi haftasonları hepinize.

Kızım hasta bi kanepeye uzandı. Oğlum onun hastalığını kıskandı. Oda bir kanepede yatıyorlar öylece.

Geçmiş olsun saraycam

söyleme kız.zaten söylesen de uygulamicaklar boşver.boş yere çene patlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…