- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Arkadasim bi kere diyetisyene gitti 2 hafta sonra fln listeye uymadi kilo aldi.diyo ki kadına gidip her seyi yaptim ama kilo aldim diyecem sonra o dusunsun nasil olur diyeişyerindekiler bana kilo mu verdin dedi
yooooooooooo dedim aynıyım
kız diyet yapıosan bizede söyle dediler
hayır diyet falan yapmıyorum kilo falanda vermedim dedim
ohhhhh çatlasınlar patlasınlar düşünmekten beyinleri yansın
Ay banuuuu valla ben de sistim.evinde agirlamaya niyeti olan insan bu soruyu sormaz bekliyoruz der.mesela benim oglum cabuk huysuzlanir her yerde uyumaz gittigim yerden erken kalkmak zorunda kalirim o yuzden cagiranlara bile siz gelin diye teklif ederim.napalim diyo, sizde mi oturalım bizde mi diyo
yarın haberleşiriz dedim
Aa gerçekten mi ablam omeri biliodm da ali n de varmış demek . Biz de seni operizTeşekkürler canım
Ayyy canımsın burda çık güzel ler tanıdım canim
Seni birara yenuden yenmem hatta yemem lazim
Teşekkürler canım seninle olmak ya cok güzel
Günaydın canım hafta sonu mesaisi hayırlı işler
Aynen canım p.tesi gidicem tatilmis en kısa zamanda inşallah giderim Hande in verdiği listeyi yapayım da
Teşekkürler benim naif kardeşim kaçmak değil çözüm yaksir bize
Canım favori kere etiketlerim eğer becerenemissem etiketleneyi elimle yazıp yapucam inşallah bı alışveriş çıkmam lazım erzak depolayayim
Canım yaaa teşekkürler buralardayiz ilk geldiğimde 2015 te meslektaşımızın diye bayağı güzel anlar heyecanlar yaşadık eski arkadaşlıklar inşallah tünelin sonu görülüyor cikucam bu uzun tüneldenomerle Ali'yi öperim benim ikiz ogluslarim adı yaa isimlerde bile kalp lerinizi birmis
Cok cok gecmis olsun kuzucugaGünaydın hanımlar. Iyi haftasonları hepinize.
Kızım hasta bi kanepeye uzandı. Oğlum onun hastalığını kıskandı. Oda bir kanepede yatıyorlar öylece.
ayyyy o daha bi sapıkmış yaaaTekrar günaydın canlar.sevgili oglusum gece maksimum yarim saat uyudu oksurup uyandi.tek olumlu tarafi cogunda hemen yatakta durumunu duzeltince uyudu.sabah 8 olmadan uyandi geri uyutamadik aldim salona geldim oyun yerini ayarladim oyuncaklari doktum kanepeye uzandim.bi birakmadi sipa tepeme tepeme tirmandi illa ben de oturcam.kahvaltısını zor yapti esim geldi de hoplata ziplata yedirdik.saat 10 bucuk gibiydi uyudu biz de esimle kanepelerde sizmisiz..sonra telefon sonra kapi..zil sesine uyandi uyumadi daha..gozum cift goruyo her seyi 2 dilim yiyip 4 dilim ekmek yedim saycam kendimi
Arkadasim bi kere diyetisyene gitti 2 hafta sonra fln listeye uymadi kilo aldi.diyo ki kadına gidip her seyi yaptim ama kilo aldim diyecem sonra o dusunsun nasil olur diye
Ay banuuuu valla ben de sistim.evinde agirlamaya niyeti olan insan bu soruyu sormaz bekliyoruz der.mesela benim oglum cabuk huysuzlanir her yerde uyumaz gittigim yerden erken kalkmak zorunda kalirim o yuzden cagiranlara bile siz gelin diye teklif ederim.
kullanıyom canım verdiler 3 tane
Antepli abla hande ile morti degilmi
Bende vereyim belli zaten
11:30
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 dilim hindi füme(restoran ı olan arkadaş getirdi avuç ayasi kadar incecik)
3 kaşık menemen
2 siyah zeytin
Ara sütlü neskafe+1 ceviz
18:00
1 kase etli kurufasulye
4 kaşık yoğurt
Su en az 3 litre olur
@MiuLego @FloweroflifeAntepia27
Günaydın hanımlar. Iyi haftasonları hepinize.
Kızım hasta bi kanepeye uzandı. Oğlum onun hastalığını kıskandı. Oda bir kanepede yatıyorlar öylece.
Canım yaşlılık 2 arkafasada teklif etmusim
Bu hafta sen adasim fithatunla yarış haftaya inşallah onunla yarisalim
Canım bu hafta sen viytla yarış canım haftaya yeneyim seni
Geçmiş olsun saraycam
Geçmiş olsun canımGünaydın hanımlar. Iyi haftasonları hepinize.
Tamam canım vermem 1.5 yeter bana zaten yuzdemle doverim seniii
Tamam canım vermem 1.5 yeter bana zaten yuzdemle doverim seniii
yani dünya dışı bi varlık olduğu doğru o zamanBen onun ilaçsız halinide bilirimki
söyleme kız.zaten söylesen de uygulamicaklar boşver.boş yere çene patlatırsınişyerindekiler bana kilo mu verdin dedi
yooooooooooo dedim aynıyım
kız diyet yapıosan bizede söyle dediler
hayır diyet falan yapmıyorum kilo falanda vermedim dedim
ohhhhh çatlasınlar patlasınlar düşünmekten beyinleri yansın
belki senin başka bi programın var allah allah.ay ben çok sinir oluyorum benim adıma plan yapanlardan.ben görrüşmek zorunda mıyım senle ya hayret bişe ,ay çok sinirlendimnapalim diyo, sizde mi oturalım bizde mi diyo
yarın haberleşiriz dedim
La benim kamyon tekeri lafını duymuslugum vardır boşver ver ver catlasinlar ayyy de istemeden kilo veriyorum diyette yapmıyorum ama gidiyor de gıcık olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?