ay orasını kaçırmışım .... senin adamın pes partisi heeee
saat 3 oldu zaten yeme içme ooooo ooooooooo ..... en az 4-5 saat daha sendeler bence
Ay bende öyle düşündüm 57 ler ucundan görürüm diye de burada çok uçmayayım dedim
Tamam bu sefer çok önemli bir nedenim var daha bırakmam.
Aşçı değilim ama yemek konusunda biraz iyi sayılırım...Daha minnoş olmadım olunca atarımHayırlı olsun datlu bocugum
Anaaammmm hiç minnos aşçı görmedim benbi foto atsana
Onu 30 yaş üstü pıtıra alalımHayırlı gunler hatunlar topigi 3ayirsak
20yas ve üstü çıtır olsun
30yas ve üstü pıtır
40yas ve üstü kıtır
Eee bu durumda.miu ne.olacak çıtır mı kitir mı
Geçmiş olsun canımGunaydin
Bogazim gecmedi gunlerdir
Aksama misafirim olucak gun icinde gelemem sanirim.
Gecmisi okumak beni o kadar uzduki bu kafayla fazla bisey yazmamak lazim.
Kirilan her bir kalpten şeytan mutlu olur. Şeytanı sevindirmeyin.
@Antepia27@MiuLego Ausencia
"Hayat bir gün oda bugün" diyeyim bir şarkı bırakayım sabahın serinine, aralığın sonuna
hehehehehheheTövbe yarabbim pinarin mesajlarin arasina düştüm yoldan cikaracak beni
ahşama geleceyiiiim ahşama geleceyiim anahtarlaar neredeeegitme diyeydim soyun ayy pardon klavyem şeyettikal diyeydim
Aşçı değilim ama yemek konusunda biraz iyi sayılırım...Daha minnoş olmadım olunca atarım
Canım sana özelden demiştim ya güzel bir haber aldım diye. Iste tarih netleşti. Sonucu güzel olursa burada paylaşacağım. Inşallah hayırlısıyla güzel olur.bu sefer önemli sebep neki
ankarada ne varki
Günaydın demeden dalmışım yawww
Bugün rüyamda ahuyu gördüm
@Ahu060812 bana gelmiş , gelirken boş gelmemiş tabi ıspanak getirmiş
ama temizdi kız Ahu çamurlu değildi ,sonra pınar geliyorNefs
Ayyyy bı kahve yapıp gelemiyorum
Mutfak karışık , kahve pismiyor ,makinayı bulamıyorum filan elim ayağım dolanıyor diyorum ayıp oldu kızlarla da oturmadim
Tam kahveyi yaptım , oturdummmm kiiii uyandımlan bari iki kelam edeydim dedim uyanınca
aaa inşallah gönlüne göre olsun saraycaCanım sana özelden demiştim ya güzel bir haber aldım diye. Iste tarih netleşti. Sonucu güzel olursa burada paylaşacağım. Inşallah hayırlısıyla güzel olur.
ahşama geleceyiiiim ahşama geleceyiim anahtarlaar neredeee
eminim akşam yemeği içinde bekliyolar beni
hayır anlamıyorum eşleri bişey demezmi bu kadın çalışıyo durmayın yemeğe kalmayın gelin
uff yılın son günleri sinirlendim yine
Canım sana özelden demiştim ya güzel bir haber aldım diye. Iste tarih netleşti. Sonucu güzel olursa burada paylaşacağım. Inşallah hayırlısıyla güzel olur.
ay bilmiyorum asu yaakız mantıyı daha yapacaksın yiyecekler di miii
daha bi daha ne yemeği
ay bilmiyorum asu yaa
sinirim çok bozuk yeminle eve gidesim yok
oo masum helal olsun güzel demişsinmesaj attım cnm ben şunu şunu yapıyorum zaten dışarda olacağım
uygunsa annemlerden size geçeriz dedim
malipina ya güzel vakit geçiriyoruz birlikte ,iyi insanlar oncesindede sözleşmistik ama hep bizim evde oluyordu bu sözleşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?