- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Her zamanki rutin seyler kuzuşum bi fark yok ayni seyler isteHayırdır cocommm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zamanki rutin seyler kuzuşum bi fark yok ayni seyler isteHayırdır cocommm
Oy fenaaaaKuzum bourbon getirmiş içmezsek öbür tarafta hesap sorar sonra![]()
Rabbim.neyler neylerse güzel eyler cocom sabır ve duanın açamayacağı kapı yokturHer zamanki rutin seyler kuzuşum bi fark yok ayni seyler iste
Aminnnnn canimmmKızlar maksat muhabbet olsun 2018 de hayatınızda nelerin olmasını veya değişmesini istersiniz
Ben sağlığın evdeki huzurum evlatlarimin sağlığı başarısı mağduriyetlerin haksızlıkların yaşanmadığı analar kadınların aglamasin şiddet in olmadığı yıllar yaşayalım insallah
Belkide ablacim.insallah uğurlu bir yıl olur hepimiz icin
Kıyamadın bana da geldinnn
Oturuyoruzzz
Dünde oturuyorduk , yarında inşalllah
Cocommmm yılbaşı diye bi bekşenye girdi isen , şimdi normal bi akşam berbat geliyordur sana![]()
Silah seslerinden uyuyamadim iyi mi uykum kacti
Dogru soyledin insallah hayırlısı vaytim,sadece birazcık yoruldum galiba.neyse yeni yila bunalim girmek istemiyorum.mutlu olalim mutlu devam edelim :))))))Rabbim.neyler neylerse güzel eyler cocom sabır ve duanın açamayacağı kapı yoktur
Silahla insan nasil sevinir aklım almıyorYaa Bursa'da silah sesi gibi gürültüler var belkide silahtır
Ben de bi yemek olacak parti olacak da icecegim azalttim yarin yapariz spor hayat bayram olsayi soyleyelim tadini cikaralim 2018 de hayal ettigimiz hersey anilarimiza donussunAfiyet olsun çakılım ben de uzun süre içmem zaten. Bu son![]()
Ben yaptim o espiriyi millet kustuuuŞimdilik bı gidiym seneye görüşürüz diye gıcık espiri yapacaktım girmisiz![]()
Insallah canim,iyi dusunelim iyi olsun cok sagol kusumCanım Mevlana Hz düşünceleriniz toprağa atılan tohumlar gibidir hayatınızda diyor iyi düşünelim iyi olsun